Sayfa 28/1078 İlkİlk ... 18262728293038781285281028 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Nihayet sonunda resim olayını çözebildim. Hafızada kalan eski resmi değil de yeni resmi bundan böyle sayfa yenilemenize gerek kalmadan otomatik olarak görebileceksiniz.

Çok araştırmama rağmen doğru dürüst bir bilgiye ulaşamadım. Ulaştıklarım ise işe yaramadı. Oysa garantili çalışacağını söylüyorlardı. Uzunca bir süredir kafamda olayı çözmeye çalışırken, bu gece uykumda bunu çözmeye çalıştım. Uyku tutmadı ve sabahın erken saatlerinde aklıma gelen metodu denedim ve bir yere kadar başarılı oldum. Sabah yürüyüşü için çalışmaya ara vermek zorunda kaldım. Fıtığın iyileşmesi için ve bacağımın eski gücüne kavuşması için günde en az 1 saat yürümem gerekiyormuş...

Şimdi tekrar gelip eksklikleri de tamamlayınca olayın çözüldüğünü gördüm. Çok mutlu oldum. Günlerdir site ile ilgili en büyük sıkıntı bu idi. Birçok arkadaş belki de günlerdir dikkat edemedilerse hep eski grafiklere bakıp duruyorlardı. Bu handikapı çözemedikten sonra gerçekten faydalı olduğuma içim kâni gelmiyordu. Olay şimdi tamam oldu...

Allah çalışana ve araştırana umduğunu nâsip ediyor... Kısmetini karşısına çıkarıyor... Bize düşen de; parça parça karşımıza çıkan bulmacanın parçalarını birleştirmek. Bu da elbette nâsip işi. Bütün parçalar elinde olur ama bir türlü birleştirecek ferâset oluşmayabilir...

Çok şükür buda nâsîp oldu...
    Ne güzel bir insansınız Allah cc sayınızı arttırsın, Rabbim Cuma gecesi hürmetine size tez zamanda şifa nasip etsin, bütün hastalara!!! Amin

2. Siteyi her gün takipteyiz hocam Allah kolaylık versin elinize emeğinize sağlık.

3. Üstad allah razı olsun cuma gecesi emeklerine sağlık

Allah devletimize milletimize zeval vermesin tek temennimiz o her gün suriyede yaşananları görünce insan çok üzülüyor allah korusun cümlesini dua edelim bu öübarek gece cmleten iyi geceler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
    Elinize sağlık hocam
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Ne güzel bir insansınız Allah cc sayınızı arttırsın, Rabbim Cuma gecesi hürmetine size tez zamanda şifa nasip etsin, bütün hastalara!!! Amin
    Sizin güzelliğiniz. Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Siteyi her gün takipteyiz hocam Allah kolaylık versin elinize emeğinize sağlık.
    Ekisk olmayın. Teşekkür ederim...

Alıntı Originally Posted by ammonia34 Yazıyı Oku
    Üstad allah razı olsun cuma gecesi emeklerine sağlık

Allah devletimize milletimize zeval vermesin tek temennimiz o her gün suriyede yaşananları görünce insan çok üzülüyor allah korusun cümlesini dua edelim bu öübarek gece cmleten iyi geceler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Amiiiin....

Allah devletimizi, milletimizi ve vatanımızı korusun. Düşmanlarımızı kahr-ı prişan etsin. Ordularımızı muvaffak kılsın. Yöneticilerimize basiret nasip etsin...

Hayırlı cumalar olsun...

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Elinize sağlık hocam
    Eyvallah kardeşim.

Eksil olmayasın...

Sayfa 28/1078 İlkİlk ... 18262728293038781285281028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •