Sayfa 280/1003 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. HSBC anam babam usulü KKM %35

2.  Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku
    HSBC anam babam usulü KKM %35
    Normal mevduat karşılığı 37 ye gelir nerdeyse..iyi oranmis

3. arkadaslar kkm bedava peynir gibi bir oranlarla sunuluyor...

ben tekrar sisteme sokmadım...

zaten bişeyde kazanmadım...

seçim geçmesini beklicem...

büyük kriz çıkabilir...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Onhesap 500ustu kkm%30
    Onplus 30+2(1500 tl harcamaya)
    Vakıfbank 500k kkm %33 .düz mevduat %33

5. Dolara yüzde 20 li faizleri yeniden görmek istemiyorsak, ülkedeki döviz kıtlığına dur diyebilmek için, Seçimden sonra UZUN bir dönem 40-50-60 lik mevduatlara alışacağız.

Vatandaş delirmiş gibi normalde hiç almayacağı şekilde elindeki dolara endeksli şeylere gömüyor.

Dünyada ve ülkeye girişte araç bolluğu yaşanırken halen sıfır araç bulunamıyor. Herkes yatırım için al-sat için araç talep ediyor.

Çeyrek, Cumhuriyet altına hücum var. Talep geçen yılın 3 katına açıkmış.

Hükümet bir yandan her şahsa, şirkete doları yasaklarken diğer taraftan vatandaş tüm parasını dolara, altına gömüyor.

İthalat patlıyor, cari açık tarihi rekorlara gidiyor.

Bu hastalığın tek reçetesi var.

Nasıl şeker 5 Tl lik fiyatta reyonlar boşken, 20 Tl olunca doldu, Dolara da DERHAL okkalı bir deval çekip piyasanın ateşini düşüreceksin, üzerine de antibiyotik tedavisi olarak FAİZ i de TUİK in değil GERÇEK enflasyonun üstüne çıkaracaksın.

Bu kadar.

O zaman Meral hn. ın dediği gibi olur. Enflasyon yüksek olacağından memurlara da enflasyon üstü verileceğinden tüm emekliler ve memurlar zaten en az yüzde 50 zam alır.

Seçimde SANAL verilerle oluşmuş maaş artışlarına mı, yoksa gerçek verilere göre belirlenmiş ücretler mi olsun a oy atacaksın.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Dolara yüzde 20 li faizleri yeniden görmek istemiyorsak, ülkedeki döviz kıtlığına dur diyebilmek için, Seçimden sonra UZUN bir dönem 40-50-60 lik mevduatlara alışacağız.

Vatandaş delirmiş gibi normalde hiç almayacağı şekilde elindeki dolara endeksli şeylere gömüyor.

Dünyada ve ülkeye girişte araç bolluğu yaşanırken halen sıfır araç bulunamıyor. Herkes yatırım için al-sat için araç talep ediyor.

Çeyrek, Cumhuriyet altına hücum var. Talep geçen yılın 3 katına açıkmış.

Hükümet bir yandan her şahsa, şirkete doları yasaklarken diğer taraftan vatandaş tüm parasını dolara, altına gömüyor.

İthalat patlıyor, cari açık tarihi rekorlara gidiyor.

Bu hastalığın tek reçetesi var.

Nasıl şeker 5 Tl lik fiyatta reyonlar boşken, 20 Tl olunca doldu, Dolara da DERHAL okkalı bir deval çekip piyasanın ateşini düşüreceksin, üzerine de antibiyotik tedavisi olarak FAİZ i de TUİK in değil GERÇEK enflasyonun üstüne çıkaracaksın.

Bu kadar.

O zaman Meral hn. ın dediği gibi olur. Enflasyon yüksek olacağından memurlara da enflasyon üstü verileceğinden tüm emekliler ve memurlar zaten en az yüzde 50 zam alır.

Seçimde SANAL verilerle oluşmuş maaş artışlarına mı, yoksa gerçek verilere göre belirlenmiş ücretler mi olsun a oy atacaksın.
    Sisiyemi imamoğlunamı gibi olmuş

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    %35 1 aylık vadede fena oran değil , bende Pazartesi 1 aylık daha devam diyeceğim...
    İçerideki kuşlara 29-30 civarı atıyolardı geçen ay
    Ben de inadına Leylekbank 0.5 puan daha fazla veriyor diye oraya taşıdım.

Şimdi sabah mesaj atmışlar gel tekrar 35 vericez ağlama demişler

Dedim artık çok geç bağladım parayı

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Normal mevduat karşılığı 37 ye gelir nerdeyse..iyi oranmis
    Aynen 36,84
    Son düzenleme : Mombasa kampala; 04-05-2023 saat: 17:09.

Sayfa 280/1003 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •