Sayfa 282/774 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Devletini ve Milletini düşünüyor görünüp iyiliği için diye söylüyoruz diyen Avaneler.
    30 yıldır bebek katili A.Öcalan ve Fetö elebaşı Fethullah GÜLEN in öldürelim.
    Ama seninde Canını alacağız deseler 1 dakika bile düşünmeden yapın derim.

2.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    15 Temmuzda Halka ateş edip tanklarla üstünden geçip helikopter uçaklarla bombalayan ,
    Asker bozuntusu fetöcü teröristlere başaramadıkları için bu zihniyet hala küfür ediyor.
    Hala Hayır diyenler varsa siz onlardansınız gece 3 te olsaymış hadi oradan münafıklar.
    Allah her türlü oyununuzu bozar siz 3 te yapsanız belki 243 şehit değil 2.430 şehit olurdu.
    Çanakkalede 250.000 Şehit vermiş milletin evlatları yeşil elbesiyi kanınızla kırmızıya boyardı ,
    Azdan az çoktan çok der Yine de Ülkemizi Askere fetöcülere vb. teslim etmez,Etmiyecektir.
    https://www.youtube.com/watch?v=PYuGfTsIviY Yaklaşık 3 saatlik 15 temmuz ihanet gecesinin belgeseli evet demek için bu video bile yeter

3.  Alıntı Originally Posted by julyen Yazıyı Oku
    youtube den bakabilirsin eski hastane hallerine,, bu bile evet demeye yeter
    senin,annen,baban,kız kardeşin veya ağabeyin,amcan,dayın onların çocuklarından bir tanesi,eşin,baldızın,kayınçon,kayın validen veya kayın baban bu kadar yeter her halde içlerinden bir tanesi veya 3-5 tanesi hayır oyu verdi ise,evet oyu verdiklerin,onlara vatan haini diyorlar,sende aynı gözlemi bakacaksın yukarı da saydığım akrabalarına,yoksa pişkinliğe vurup,evet çıktı diye sevinip nasıl vatan hainleri biz kazandık mı,diyeceksin....sırf bunun için HAYIRRRRRRR...

4. AKP gerçekten bu ülkede büyük işler yaptı. Amma bence bunun 3 katı yapılırdı. Ve Milletle barışsalar daha da ileri gider. O fetö köpeği yüzünden aldatılan yüzbinlerce gence acıyorum. Hizmet hizmet diye diye neler aldılar bu milletten vatandan. Bunda din baskısı en önemli etken. Sorgulamamak ayrıca bir sorun zaten. Külliyen kabul bu Allah'a aykırı. Aklımızı kullanmayı emrediyor Yüce Yaradan.

5.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    İkiside yazı yazabilir ama birisi doğruları birisi istediklerini yazar. Ben başkanlık sistemine karşı değilim sadece yönteme karşı çıkıyorum. Çünkü 90 lı yılları hatırlatırken bizim ana babamızda 60 ları 70 leri yokluk yılları olarak adlandırırlardı. Tabi dyp shp koalisyonlarının yaptıkları da ortada. Amma bu yapılan yanlışların yalanların görülmemesine engel değil. O kadar.
    Terazi denen bir şey var yanlışları oldu diye istifa edip ülkeyi Vatan düşmanlarına mı teslim etsinler.
    15 Temmuz öncesi bende Başkanlığa karşıydım ama hala tehdit ediyorlar ,zamanı gelecek diyenler var.
    Bir tanesi diyorki bir ellerine geçirseler Derisini yüzecekler, soyunu kurutacaklar vb. Bu kin niye ?
    Bunlar Vatan düşmanı Hainlerin kökünü kazımak için bu istem gelmeli yoksa hazırda bekliyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    15 Temmuzda Halka ateş edip tanklarla üstünden geçip helikopter uçaklarla bombalayan ,
    Asker bozuntusu fetöcü teröristlere başaramadıkları için bu zihniyet hala küfür ediyor.
    Hala Hayır diyenler varsa siz onlardansınız gece 3 te olsaymış hadi oradan münafıklar.
    Allah her türlü oyununuzu bozar siz 3 te yapsanız belki 243 şehit değil 2.430 şehit olurdu.
    Çanakkalede 250.000 Şehit vermiş milletin evlatları yeşil elbesiyi kanınızla kırmızıya boyardı ,
    Azdan az çoktan çok der Yine de Ülkemizi Askere fetöcülere vb. teslim etmez,Etmiyecektir.
    Akıl dışı yazılarla Evet reklamı yapın ki İnsanlar doğruyu görsün....
    15 Temmuzu soruşturan Savcıların iddianameleri ve mahkemelere çıkanların kimikleri belli... Hepsini terfi ettirenler belli...Şu anda da Bize güvenin diyenler mi kazanacak...yani onların terfi ettirdiği askerler darbe yapacak...Türk Milleti de size oy verecek... Reklamların gücü bir yere kadardır... Mal defoluysa Müşteriyi bir daha kandırmanız çok zordur...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    AKP gerçekten bu ülkede büyük işler yaptı. Amma bence bunun 3 katı yapılırdı. Ve Milletle barışsalar daha da ileri gider. O fetö köpeği yüzünden aldatılan yüzbinlerce gence acıyorum. Hizmet hizmet diye diye neler aldılar bu milletten vatandan. Bunda din baskısı en önemli etken. Sorgulamamak ayrıca bir sorun zaten. Külliyen kabul bu Allah'a aykırı. Aklımızı kullanmayı emrediyor Yüce Yaradan.
    Milletle Barışmaya kalktılar Açılım filan denen şeyle (Ben karşıydım olmaz kan davası var olmaz diyordum)
    Şimdi vay teröre göz yumdu, yan yana resimleri var filan diye Ülkücü ve Milliyetçilerin oylarını çalmaya çalışıyorlar.
    Halkın %100 kimse memnun edemez 3 köprü yaparsın niye 5 değil der, onu yaptı dersin onu yapmadı der .Der de der.

8.  Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    Akıl dışı yazılarla Evet reklamı yapın ki İnsanlar doğruyu görsün....
    15 Temmuzu soruşturan Savcıların iddianameleri ve mahkemelere çıkanların kimikleri belli... Hepsini terfi ettirenler belli...Şu anda da Bize güvenin diyenler mi kazanacak...yani onların terfi ettirdiği askerler darbe yapacak...Türk Milleti de size oy verecek... Reklamların gücü bir yere kadardır... Mal defoluysa Müşteriyi bir daha kandırmanız çok zordur...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Terfi ettiren Yüksek Askeri Şura , çoğunluk kararı alıyor,Polis onlardan savcı hakim onlardan ,
    Hani Hukuk devletiydik Başbakan C.Başkanı tek başına mı karar vermiş .Danıştay,Yargıtay.
    HSYK değişkliğine bile Hayır diyenler bu savcı ve hakimlerinn kadrolarının oluşmasına göz yumanlardır.

Sayfa 282/774 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •