Devletini ve Milletini düşünüyor görünüp iyiliği için diye söylüyoruz diyen Avaneler.
30 yıldır bebek katili A.Öcalan ve Fetö elebaşı Fethullah GÜLEN in öldürelim.
Ama seninde Canını alacağız deseler 1 dakika bile düşünmeden yapın derim.
Devletini ve Milletini düşünüyor görünüp iyiliği için diye söylüyoruz diyen Avaneler.
30 yıldır bebek katili A.Öcalan ve Fetö elebaşı Fethullah GÜLEN in öldürelim.
Ama seninde Canını alacağız deseler 1 dakika bile düşünmeden yapın derim.
https://www.youtube.com/watch?v=PYuGfTsIviY Yaklaşık 3 saatlik 15 temmuz ihanet gecesinin belgeseli evet demek için bu video bile yeter
senin,annen,baban,kız kardeşin veya ağabeyin,amcan,dayın onların çocuklarından bir tanesi,eşin,baldızın,kayınçon,kayın validen veya kayın baban bu kadar yeter her halde içlerinden bir tanesi veya 3-5 tanesi hayır oyu verdi ise,evet oyu verdiklerin,onlara vatan haini diyorlar,sende aynı gözlemi bakacaksın yukarı da saydığım akrabalarına,yoksa pişkinliğe vurup,evet çıktı diye sevinip nasıl vatan hainleri biz kazandık mı,diyeceksin....sırf bunun için HAYIRRRRRRR...
AKP gerçekten bu ülkede büyük işler yaptı. Amma bence bunun 3 katı yapılırdı. Ve Milletle barışsalar daha da ileri gider. O fetö köpeği yüzünden aldatılan yüzbinlerce gence acıyorum. Hizmet hizmet diye diye neler aldılar bu milletten vatandan. Bunda din baskısı en önemli etken. Sorgulamamak ayrıca bir sorun zaten. Külliyen kabul bu Allah'a aykırı. Aklımızı kullanmayı emrediyor Yüce Yaradan.
Terazi denen bir şey var yanlışları oldu diye istifa edip ülkeyi Vatan düşmanlarına mı teslim etsinler.
15 Temmuz öncesi bende Başkanlığa karşıydım ama hala tehdit ediyorlar ,zamanı gelecek diyenler var.
Bir tanesi diyorki bir ellerine geçirseler Derisini yüzecekler, soyunu kurutacaklar vb. Bu kin niye ?
Bunlar Vatan düşmanı Hainlerin kökünü kazımak için bu istem gelmeli yoksa hazırda bekliyorlar.
Akıl dışı yazılarla Evet reklamı yapın ki İnsanlar doğruyu görsün....
15 Temmuzu soruşturan Savcıların iddianameleri ve mahkemelere çıkanların kimikleri belli... Hepsini terfi ettirenler belli...Şu anda da Bize güvenin diyenler mi kazanacak...yani onların terfi ettirdiği askerler darbe yapacak...Türk Milleti de size oy verecek... Reklamların gücü bir yere kadardır... Mal defoluysa Müşteriyi bir daha kandırmanız çok zordur...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Milletle Barışmaya kalktılar Açılım filan denen şeyle (Ben karşıydım olmaz kan davası var olmaz diyordum)
Şimdi vay teröre göz yumdu, yan yana resimleri var filan diye Ülkücü ve Milliyetçilerin oylarını çalmaya çalışıyorlar.
Halkın %100 kimse memnun edemez 3 köprü yaparsın niye 5 değil der, onu yaptı dersin onu yapmadı der .Der de der.
Terfi ettiren Yüksek Askeri Şura , çoğunluk kararı alıyor,Polis onlardan savcı hakim onlardan ,
Hani Hukuk devletiydik Başbakan C.Başkanı tek başına mı karar vermiş .Danıştay,Yargıtay.
HSYK değişkliğine bile Hayır diyenler bu savcı ve hakimlerinn kadrolarının oluşmasına göz yumanlardır.
Yer İmleri