chp milletvekili Mehmet Bekaroğlu benim üniv. hocamdı ,, chp bu zihniyetten vazgeçmedikçe başarılı olamaz
chp milletvekili Mehmet Bekaroğlu benim üniv. hocamdı ,, chp bu zihniyetten vazgeçmedikçe başarılı olamaz
Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap
Eğer o günleri hatırlıyorsan o enkazın aslında sarışın güzel kadının enkazı olduğunu da hatırlaman lazım. Üfürükten bankalara yatırılan paralara full hazine garantisi verilip, ardından bu bankaların yüksek faizlerle para toplayıp hortumlanmasını seyretti. Bomba koalisyon hükümetinin elinde patladı. Hastaneler yapıldı. Bu işler için vergi toplanmıyor mu. Tüm yapılan hastaneleri toplasan kaç milyar dolar eder sence.
Sen diyeceksin ki başörtülü kişi okuyamaz ,, öğretmen olamaz ,, asker olamaz,, asker eşi ya da annesi olamaz ,, devlet dairesine giremez dersen ,, Türk milleti sana haddini bildirir
Millet kaç milyon dolar edere bakmaz... Millet hizmete bakar ,,, Erdoğan dan önce hastanelerde yeni doğan çocuklar rehin alınıyordu ,, para verilince bebek anne babaya teslim ediliyordu ,, paran yoksa tedavi edilmiyordu
Adam anlatıyor bebeğini 1 hafta sonra hastaneden senetle almışlar ,, unutmuyorlar ,, buna benzer olaylar hergün oluyordu
youtube den bakabilirsin eski hastane hallerine,, bu bile evet demeye yeter
Anadoluya yol yapmayacak eğitim vermeyecek medeniyet getirmeyecek ve üstüne birde terör belasını vereceksin, ve kendi zihniyetini en iyi okullarda okutacak en rütbeli kademelerde hakim savcı paşa yapacaksın Anadolu köleleşirken senin zihniyetin refah içinde yaşayacak ve gün gelecek karşına uzun adam çıkacak ve senin 80 yıllık saltanatını bitirecek ve yıllar sonra gidip Anadoludan utanmadan hayır oyu isteyeceksin. Anadolu 16 temmuzda hainlere cuntacılara öyle 1 tokat vuracakki işte o tokatla Türkiye m şaha kalkacak.
Mesela bizim bahçede fidanlar vardı bak 25 senede bu hükümet sayesinde ağaç oldular. Helal olsun hökümetimize
Yer İmleri