Sayfa 281/774 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. sayin julyen in yazdiklarini anlamak istemeyen bunlara yasamaya mahkum dur.bunu unutmayinbyarih hakettigii verir hayal ettigini degil cunku hayallerle degil yaptiklar bir gun sonuc olarak karsina cikiyor.hayir kapminda kadin aleviler de aleviler diyor.yahu benim gencligim TR de gecti can arkadadim aleviydi hem de dibi digeri kurt tu namaz kilarlardi ben bir gun sikayetlerini duymadim niye???? aksine her ikisi de terore lanet ederlerdi terorden dert yanarlardi.niye demek ki onlar nefret le kin ile buyumemisler.ben onlardan alevilik din dir dendigini duymadim.o aleviler diyen kafa da hadi misal alevi ulkesinde yasasin orda da muhalefet isyan cikaracak kin kusacak bir suru sebep bulur.ya siz biliyormusuni o osmanli aleviligi balkablara hatta dunyaya tasimis yonetimdir.bilmeyen varsa arnavutluk kosova makedonya bosna ve hatta diger ulkelre gitsin gorsun.ama suanda aleviler cikar ugruna avrupada guya filizleniyorlar guya aleviligi yani osmanlinin 350 sene once yaydigi aleviligi gun yuzune cikriyorlar.komik degil mi? daha komik olabi neden bunlari bir alevi olan kilicdaroglu dile getirmiyor?cunku hain ilan edilir elimizdeki oyuncagi aldin diye.
    neyse o Türkiye o Türk milletini anavatini ne kadar ozledigimi hatirlattiniz.kurt alevi laz ayirt etmeden.

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Mesela bizim bahçede fidanlar vardı bak 25 senede bu hükümet sayesinde ağaç oldular. Helal olsun hökümetimize
    Bazı ağaçlar kağıt olur kalem olur, bazılarıda kalas olur.

3.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    sayin julyen in yazdiklarini anlamak istemeyen bunlara yasamaya mahkum dur.bunu unutmayinbyarih hakettigii verir hayal ettigini degil cunku hayallerle degil yaptiklar bir gun sonuc olarak karsina cikiyor.hayir kapminda kadin aleviler de aleviler diyor.yahu benim gencligim TR de gecti can arkadadim aleviydi hem de dibi digeri kurt tu namaz kilarlardi ben bir gun sikayetlerini duymadim niye???? aksine her ikisi de terore lanet ederlerdi terorden dert yanarlardi.niye demek ki onlar nefret le kin ile buyumemisler.ben onlardan alevilik din dir dendigini duymadim.o aleviler diyen kafa da hadi misal alevi ulkesinde yasasin orda da muhalefet isyan cikaracak kin kusacak bir suru sebep bulur.ya siz biliyormusuni o osmanli aleviligi balkablara hatta dunyaya tasimis yonetimdir.bilmeyen varsa arnavutluk kosova makedonya bosna ve hatta diger ulkelre gitsin gorsun.ama suanda aleviler cikar ugruna avrupada guya filizleniyorlar guya aleviligi yani osmanlinin 350 sene once yaydigi aleviligi gun yuzune cikriyorlar.komik degil mi? daha komik olabi neden bunlari bir alevi olan kilicdaroglu dile getirmiyor?cunku hain ilan edilir elimizdeki oyuncagi aldin diye.
    neyse o Türkiye o Türk milletini anavatini ne kadar ozledigimi hatirlattiniz.kurt alevi laz ayirt etmeden.
    Canım Kardeşim eline diline sağlık. Ne bu kutuplaştırma azıcık sıcak yaklaşım doğru eylemler, memleketi cennet yapar ama neyse. Bunların yaptığı tencerr dibin kara seninki benden kara...

4. Bugün kulaklarımda duydum bayan diyordu ki 15 Temmuz girişimi gece 3 te olsaydı.
    16 Nisanda Hayır çıkması için dua etmemize gerek kalmayacaktı.CHP zihniyeti budur.

5.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Bugün kulaklarımda duydum bayan diyordu ki 15 Temmuz girişimi gece 3 te olsaydı.
    16 Nisanda Hayır çıkması için dua etmemize gerek kalmayacaktı.CHP zihniyeti budur.
    15 temmuz ihanet gecesine tiyatro diyecek kadarda alçak namuzssuz ve ********ler.

6. 15 Temmuzda Halka ateş edip tanklarla üstünden geçip helikopter uçaklarla bombalayan ,
    Asker bozuntusu fetöcü teröristlere başaramadıkları için bu zihniyet hala küfür ediyor.
    Hala Hayır diyenler varsa siz onlardansınız gece 3 te olsaymış hadi oradan münafıklar.
    Allah her türlü oyununuzu bozar siz 3 te yapsanız belki 243 şehit değil 2.430 şehit olurdu.
    Çanakkalede 250.000 Şehit vermiş milletin evlatları yeşil elbesiyi kanınızla kırmızıya boyardı ,
    Azdan az çoktan çok der Yine de Ülkemizi Askere fetöcülere vb. teslim etmez,Etmiyecektir.

7.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Bazı ağaçlar kağıt olur kalem olur, bazılarıda kalas olur.
    İkiside yazı yazabilir ama birisi doğruları birisi istediklerini yazar. Ben başkanlık sistemine karşı değilim sadece yönteme karşı çıkıyorum. Çünkü 90 lı yılları hatırlatırken bizim ana babamızda 60 ları 70 leri yokluk yılları olarak adlandırırlardı. Tabi dyp shp koalisyonlarının yaptıkları da ortada. Amma bu yapılan yanlışların yalanların görülmemesine engel değil. O kadar.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Canım Kardeşim eline diline sağlık. Ne bu kutuplaştırma azıcık sıcak yaklaşım doğru eylemler, memleketi cennet yapar ama neyse. Bunların yaptığı tencerr dibin kara seninki benden kara...
    sagolasin kardesim senin de öyle.keske diger arkadaslar da bizim gibi duyarli olsa.en azindan sukretse ki ulkemizde yasaklar kalkti ve daha sonra dese ki bu ulkeye yatirimlar bosuna gelmedi.bu ulkenin borsasi ko bizim ortak paydamiz nerden nereye geldi.koc un hisseleri 1 e 1000 yukseldiyse bunda bu istikrarli yonetim payi buyuktur.ha oyle bir cografyada yasiyoruz ki butun bati bize dusmanken ancak bukadar olur ki o darbe girisimi olmasaydi o fetoculer bu ulkenin pirlanta genclerine hain damgasi vursurmasaydi ve o kalles feto abd ye kopeklik etmeseydi bizim hem borsamiz hem ekonomimiz hem de silahli guclerimiz cok ileri bir yerde okurdu.o tank notoru sanjimani yapacak kadroyu ben dahi sayabilirdim ama basa gelen cekilir.
    suni da dusunun ben balkan Türkuyum kahvede oturup siyasi bir soylem oldugu zaman iceri atilir altina iseyene kadar dayak yerdin kimden biliyormusunuz nufusu istanbulun 1/10 bile olmayan ulkelerde.ama suan Türkler guclu Türkiye sayesinde hak arayabiliyor.
    sukredin etmiyorsaniz da sukur edenlerin rizkina mani olmayin cunku iciniz cok kara siz evet deseniz ne olacak.

Sayfa 281/774 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •