Sayfa 283/1002 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Kusadasinda coooook Alamanci gordum emekli olmus gelmis yerlesmis evini almis

Yani herkes cocugunun hatiri icin Almanyada kalmiyor
    Alamanların her sene 700 bin nitelikli işgücüne ehteyacı var G. Amed abi, çocuk için şapmıyorlar yani.

Çocuğu olanlarda onları Christmas'ta falan görüyorlar, türkçesi orada doğu kültürü yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. eger yorumlari okursaniz anlacaksinizki turkiyede gercek zeytinyagi bulmak zor

daha polifenol konusuna gelmedik bile

https://www.facebook.com/reel/358444...ibextid=UyTHkb

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    eger yorumlari okursaniz anlacaksinizki turkiyede gercek zeytinyagi bulmak zor

daha polifenol konusuna gelmedik bile

https://www.facebook.com/reel/358444...ibextid=UyTHkb
    G. Amed abi, senin elin uzundur bu a. kodumun poifenollü zeytinyağını Tunustanmı bulursun, Yunanistan, İspanya, İtalyadanmı bilemem, bul şu siktimin yağınıda bir rahat edelim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Alamanci olsun Amerikadan gelen olsun soyle bir karakterleri var bu adamlarin

Ister bu adam bankaya genel mudur olarak almanyadan gelmis olsun yada kusadasinda yazlik alip emeklilik icin kesin donus yapmis olsun farketmez

Su son 30 yildir her gittigimde bu adamlarda farkettigim bir sey var; biz neden hayatimizin bilmem kac yilini almanyada amerikada mahvettik surunduk bunun acisini nasil cikaririz mentailitesindeler

O kadar cok adam tanidimki boyle; mesela isim vermeyelim adam gitmis dunyanin en buyuk 6 teftis (auditing) sirketinin birinde en tepelerde ABD den getirilmis tepeye konmus. Adamla konusuyorsun sanki hic Amerikada okumamis hic Amerika gormemis hic Amerikan sirketlerinde disiplini kulturu almamis gibi konusuyor. Konusma bastan asagi avanta rusvet dalavere torpil hep illegal para kazanma yollari

Yahu diyorum sen Amerikada kac sene yoneticilik yaptin o kadar master yaptin egitimini aldin bu isin? Bazi dersler ethics baziliari corporate governance uzerine. Yahu o kadar egitim al gel Turkiyeye sonra musterilerden nasil para araklarim oradan nasil para soguslerim sekreteri nasil otele atarim

Yemin ediyorum hepsinin derdi bu. Adami amerikadan taniyorum cillop gibi cilalanmis tertemiz cocuk bogazici bilkent herneyse superzeka. Ulan adamlar Turkiyeye bi donuyo hepsi God Father olma yolunda. En kisa zamanda nasil kose donerim vs vs

Yani medyada bazen yaziyorya falancanin Amerikada egitimi yok sirket gecmisi vs vs. Bi bilseler o kizin yada erkegin kafasinda kac yuz kurt dolasiyor. Turk insani acaip kompleksli tepeden tirnaga hepsi asagilik kompleksi icinde. Amerikadan gelince ilah sanki

off off ne kadar yazsam bos
    Ben de bunu diyorum yıllardır. Türkiye dünya lideridir. anlamıyorlar kardeşim.

5. Artık Suriye ye gidin demiyorum... Sayın Kılıçdaroğlu na seçimden önce söyledim. Serv den sonra imzalanan en vahim anlaşmada yani Geri Kabul Anlaşması ndan çekilelim tek taraflı. Suriye ye mi dönecekler Almanya ya mı dönecekler, Yunanistan a mı gidecekler gitsinler. Biz daha kaç yıl bakacağız? Bizim sanki çok düzgün bir ekonomimiz var. Emekliye zam veremiyoruz, sığınmacılara her konuda yardımcı oluyoruz. Yeter ama artık. Buna dur demek gerekiyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Özellikle bu başlığa veya bu foruma bakmayın, örnek vermek gerekirse benim oturduğum yerde emeklilerin % 90'ni AKP'ye oy verir, haaa... Marmariste bu oran % 30'za düşer Sivasta % 80'ne çıkar.

Yani ne kadar emekli varsa, hepsinin topunun...
    Keçiörende akp ye oy veren emekli oranı %69 dan az değildir.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Artık Suriye ye gidin demiyorum... Sayın Kılıçdaroğlu na seçimden önce söyledim. Serv den sonra imzalanan en vahim anlaşmada yani Geri Kabul Anlaşması ndan çekilelim tek taraflı. Suriye ye mi dönecekler Almanya ya mı dönecekler, Yunanistan a mı gidecekler gitsinler. Biz daha kaç yıl bakacağız? Bizim sanki çok düzgün bir ekonomimiz var. Emekliye zam veremiyoruz, sığınmacılara her konuda yardımcı oluyoruz. Yeter ama artık. Buna dur demek gerekiyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
    Ahaaa... Bu olursa şuraya çiziyorum, sınırlarda kıyım olur Gazzeye rahmet okutur.

Veya, devasa mülteci kampları yapılır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 283/1002 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •