Sayfa 285/712 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
Arama sonucu : 5694 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Diklatimi çeken başka birşey iş yatırım hergün artı alım kapatıyor ama elindeki sayı artmıyor acaba kime virmanlıyor?

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!

3. Aklımda deli sorular..Gozde uçuyor makina baskilaniyor, ..Makina takım ile ilgili bir gelişme olabilirmi üstadlar.YTD

4. yine gagalamaya başladılar 22 den hooppp 18 )))) dün akşam kapanışı ümitlendirip bugün pompisss pompa ))) ya şaka gibi valla ,,,

ytd

5. Nasıl bir hissesin sen ya olamaz böyle bir hisse her gün aynı numara çok yazık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Katmer aldim 2 sene zararla bekledim 2 lerde 3.7 sattim sonra asagi yukari derken 13 oldu borsada dogru kagit dustukce alacaksin bekle alsat la bir yere varilmiyor ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by erolll Yazıyı Oku
    Katmer aldim 2 sene zararla bekledim 2 lerde 3.7 sattim sonra asagi yukari derken 13 oldu borsada dogru kagit dustukce alacaksin bekle alsat la bir yere varilmiyor ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    katılıyorum dear erolll

8. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 285/712 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •