Sayfa 285/1049 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by by ben Yazıyı Oku
    Mihnana da gelmişken 1-3 nöbetini ona yaz
    Garibim mihnana kardeşim zaten hayatı nöbetde geçiyor..birde gelip blok çeyn zincirini yemiş salaklara damı nöbet tutacak...ahahahahah

2. Ne blok çeyn miş be bütün dünyanın derdine deva gibi bir ilacmis meğerse.ama sadece bize bir faydası yok .bu herşeye deva teknoloji procesi bir bizi zengin etmeye yaramıyor ama nedense bütün sorunları çözüyor

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by themaskofzoro Yazıyı Oku
    Ne blok çeyn miş be bütün dünyanın derdine deva gibi bir ilacmis meğerse.ama sadece bize bir faydası yok .bu herşeye deva teknoloji procesi bir bizi zengin etmeye yaramıyor ama nedense bütün sorunları çözüyor

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Görüntü itibariyle eski MS-DOS gibi duruyor...Evet hala PC lerde var ama kullanan yok gibi bişi. Msdos da kendi çapında çığır açmıştı. Bireysel kullanıcı çat pat pc kullanabilir olmuştu, buna bireysel programlama ile algoritma öğrenme dahil (BASIC)...Şu an benim hedefim windows 10 gibi veya android gibi coin bulmak veya onu beklemek. Kaçan giden bir şey yok henüz. Onun için sistemden uzak kalmamak ve şimdi olan bitene o kadar para yatırmamak benim hedefim.

Tokenleri de tahvil gibi düşünmek lazım. Kendi içlerinde blok zincirleri yok. Amaç bir projeye para toplamak. (O proje doğru yanlış bilemem)

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Görüntü itibariyle eski MS-DOS gibi duruyor...Evet hala PC lerde var ama kullanan yok gibi bişi. Msdos da kendi çapında çığır açmıştı. Bireysel kullanıcı çat pat pc kullanabilir olmuştu, buna bireysel programlama ile algoritma öğrenme dahil (BASIC)...Şu an benim hedefim windows 10 gibi veya android gibi coin bulmak veya onu beklemek. Kaçan giden bir şey yok henüz. Onun için sistemden uzak kalmamak ve şimdi olan bitene o kadar para yatırmamak benim hedefim.

Tokenleri de tahvil gibi düşünmek lazım. Kendi içlerinde blok zincirleri yok. Amaç bir projeye para toplamak. (O proje doğru yanlış bilemem)
    Ohooo hocam bunca yıldir ala vala ile tantana curcuna ile koparılan gürültü MS-DOS gibi bir şey içinmiymiş..vay babo vay...kendi adıma konuşuyorum yanlış anlamayın...amerika keşfedilmiş biz gitmişiz yeniden keşfetmeye calisiyoruz...pc yardimi ile swift den para gönderiyormuyum evet..geçmi gidiyor olsun bu ****lerde hiç gitmiyor ya...instgram var saniyede bi tikla beğeniyorum...bu ****lere para yatiriyoruz altlarina yatiyoz gene begenmiyorlar...face boktan aradigim.50 yillik arkadasimi bulabiliyorum...burda tokenden btc ye btca den dolara cevirdigim paraciklarima ulasamiyorum...ne anladim ben bu işten...

Ne kaldiysa bu günitibariyle çekip ******ip gidecem bu token dünyasindan...dumanla haberlesip cep telefonundan ineternet bankaciliği ile yetinecegim..en azindan ruh sağlıgım ve göt esenliğimden emin olurum....

Alsinlar projelerini gotlerine soksunlar....
    Son düzenleme : krokodil; 01-02-2018 saat: 07:17.

5. türkiyede imkb de bacası tüten işleyen çalışan bir fabrikası olan işçileri olan şirketi yok edip yiyorlar..elden bir şey gelmiyor..burda sanki çok farklı ....merkezsiz bir zincir içinde (bak bak tabire bak merkezsiz zincir..)değil fabrikalar paralar nice pos bıyıklı yiğitler kaybolup gidiyor...

ulan be ****nin evladının projesi..madem projen bu kaddar kıymetli şimdiye kadar görülmemiş bir hız ve güvenlik sağlıyor..piyasaya karşı bir direnç göstersene ne diye gümlüyorsun alayı ile birlikte..ondan sonra bankacılara devlet adamlarına kızıyoruz bu iş ponzi dedikleri zaman..vallah ponzi billaha ponzi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    Ohooo hocam bunca yıldir ala vala ile tantana curcuna ile koparılan gürültü MS-DOS gibi bir şey içinmiymiş..vay babo vay...kendi adıma konuşuyorum yanlış anlamayın...amerika keşfedilmiş biz gitmişiz yeniden keşfetmeye calisiyoruz...pc yardimi ile swift den para gönderiyormuyum evet..geçmi gidiyor olsun bu ****lerde hiç gitmiyor ya...instgram var saniyede bi tikla beğeniyorum...bu ****lere para yatiriyoruz altlarina yatiyoz gene begenmiyorlar...face boktan aradigim.50 yillik arkadasimi bulabiliyorum...burda tokenden btc ye btca den dolara cevirdigim paraciklarima ulasamiyorum...ne anladim ben bu işten...

Ne kaldiysa bu günitibariyle çekip ******ip gidecem bu token dünyasindan...dumanla haberlesip cep telefonundan ineternet bankaciliği ile yetinecegim..en azindan ruh sağlıgım ve göt esenliğimden emin olurum....

Alsinlar projelerini gotlerine soksunlar....
    Üzgünüm ama BTC görüntü, işleyiş ve kodlama açısından MS-DOS gibi. Önemli olması ilk olduğu için ve ilk kez düşünüldüğü için. Eksik yanları tonla ve bu eksik yanları aynen yukarıda yazdığınız gibi beni de bunaltıyor ..Bu yıllar sabırlı olmak lazım..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    yan komşunuzda yağlı coin yağsız coin diye bağıran bi topik var..proce ve blok çeyn topiği gelin para nasıl kaybedilir öğrenin...hemde hepsi pırıl pırıl anglo sakson ve bir kısmı slav ve bir kısmı çinli konsomasyon ürünü çocuklardan...ahahhahahahahahha

para nasıl kaybedilir topiğine yazdım az önce...ahahhahahahhahaha

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    I Love BİST Game
    Gönderi
    684
     Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    Garibim mihnana kardeşim zaten hayatı nöbetde geçiyor..birde gelip blok çeyn zincirini yemiş salaklara damı nöbet tutacak...ahahahahah
    Sultan 1.krokodil'e hallendikleri bu coin piyasasında beni çevreci motor ederler.
    YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.

Sayfa 285/1049 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •