Sayfa 286/1012 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. vakıf arının oranlar değişmiş.. ama sitesinde miktarları yanlış yazılmış.. int bankacılığından girip bakarsanız doğrusu var..
    5000 tl altını % 5 e çekmiş.. 5000-10000 arası % 12 olmuş.. kademe kademe artıyor..

2. https://youtu.be/yMzo7DyDlQs
    Fed in taviz vermesi çok zor demiş üstat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    Paran varsa da derdin var. Esaret bitmiyor!
    Gercek ozgurluk paraya bagimliliktan kurtularak olur.
    Ne kadar fazla para o kadar esaret.
    Unutmayalim:
    Gercek zenginlik en cok seye sahip olmak degil, en az seye ihtiyac duymaktir.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    https://youtu.be/yMzo7DyDlQs
    Fed in taviz vermesi çok zor demiş üstat
    Benim gorusum eksilerin ilk iki ceyrekte arti buyumelerin de son iki ceyrekte olmasi toplamda da yine kayip eksi buyumeli bir sene olmasi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    vakıf arının oranlar değişmiş.. ama sitesinde miktarları yanlış yazılmış.. int bankacılığından girip bakarsanız doğrusu var..
    5000 tl altını % 5 e çekmiş.. 5000-10000 arası % 12 olmuş.. kademe kademe artıyor..
    Böyle çöpün de çöpü oranlarla uğraşacağınıza koyun aktife, hatta enparaya, onlardan daha iyi oranlar var. Nedir bu devlet bankası seviciliği, nedir bu parası ile bankasını vezir kendini rezil etme merakı?

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

6. Ağabeylerim, kışın 400 bin eden evimi şuan 350 den satıyorum haftaya kısmetse. Sizce en geç 30 Kasım da stopaj avantajı bitmeden ve malum olduğu üzere henüz vadeli mevduat faizleri 20 üstü iken evi satıp 350 bini faize mi vermeli 1 yıllığına, yoksa evin değerine ulaşmasını bekleyip ilerde mi satmak mantıklı? Memurum ve evimi binbir zorlukla borç ödeyerek aldım. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

7.  Alıntı Originally Posted by Vadeci33 Yazıyı Oku
    Ağabeylerim, kışın 400 bin eden evimi şuan 350 den satıyorum haftaya kısmetse. Sizce en geç 30 Kasım da stopaj avantajı bitmeden ve malum olduğu üzere henüz vadeli mevduat faizleri 20 üstü iken evi satıp 350 bini faize mi vermeli 1 yıllığına, yoksa evin değerine ulaşmasını bekleyip ilerde mi satmak mantıklı? Memurum ve evimi binbir zorlukla borç ödeyerek aldım. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
    kiraya mı cıkıcaksın ? başka evinde mi var..zenginsin o zmn

8.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Böyle çöpün de çöpü oranlarla uğraşacağınıza koyun aktife, hatta enparaya, onlardan daha iyi oranlar var. Nedir bu devlet bankası seviciliği, nedir bu parası ile bankasını vezir kendini rezil etme merakı?

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Devletde paran olunca gece rahat uyursun karamizah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 286/1012 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •