Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Forumda 2 yıl öncesine kadar beton beton dibini kadar betooon ! diyen aklı uzun/lar vardı, onlar kendi/lerini iyi bilir. Beylikdüzü`ndeki lüküs ! beton/larını satışa çıkarıp alıcı gelince fiyat arttırdığını söyler durur/lardı . Neyse bu Beylikdüzü`nde ki betoncu arkadaş/lar eğer beton/larını hala satmadıysa tahminimce beton/ları şimdiye kadar çoktan 5 milyonu geçmiştir.Öyle boş beleş bu hep bana hep bana AMENNA cıları destekleyip 16 yıl başımıza musallat etmek yok, şimdi BEDEL ödeme zamanı hadin bakiiim ! pamuk eller cebe... Ne diyorduk beter olmadan yeter olmaz... Herkes bedel ödemeli ah çekmeliki ülkemizi daha çok moka batmadan kurtaralım.
Carry trade yaparsaniz dolalarinizi artirabilirsinizSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu foruma yazan bazı arkadaşları cidden anlıyamıyorum.Bir arkadaş amazondan 10 dolara aldığım şey hala 10 dolar dolarda kayıp yok demiş.Yahu son 6 ayda borsada kağıtların ismini duvara yazsan dart oynayarak yatırım yapsan bir sürü kağıtda millet parasını katladı.Adamlar borsadan parasını çekip tekrar dolar alsa artık 10 dolarları 20 dolar oldu.Borsacılar son 6 aydır karlı demişim bunu anlamanın nesi zor.Ben altınları bozup haziranda kısmen bu borsa rallisini yakaladıım.Ama çoğu kağıtda erken çıkıp habire gümüşe yatırım yaptım.Şu anda 5 aydır gümüşte 1 lira kazanmadım ama çok artacağını düşünüyorum.Paramın yüzde yetmişi gümüşte yüzde 30 u borsada.Tüm paramı tedricen mart ayına kadar gümüşe geçireceğim,bence borsanın son 4 ayına girdik.Emlakta çöküşün başındayız.Emlağa kuruş yatırmam.(Ha borsa ile rahat ilgileneyim diye ufak bir ofis alma niyetim var,gözüme kestirdiğim işhanındaki ofisler 1 yıldır TL bazında düşüyor ,ihtiyacım olmasına rağmen finansal mantığım alma dediği için iki yıldır alamıyorum,aslında emekli adamız bu işler evden olmuyor,gider geliriz ofis güzel olur ona yatırım gözüyle bakmıyorum, ben ihtiyaç olduğundan belki bir ofise aklım yatabilir seneye )Gümüş yatırımımı da borsadan yapıyorum,neticede ben borsacı adamım))))))))))GMSTR diye bir fon buldum,ful gümüş var içinde ,onu alıp duruyorum borsadan ,bu GMSTR yi de bana 2 yıl önce hissenetde bir arkadaş tavsiye etmişti.Bu foruma allah razı olsun,borsa hakkında piyasalar hakkında bilgi dağarcığım inanılmaz arttı.Tüm paylaşımlar için forumdaşlara teşekkür ederim.
Gümüş zaten dolarla fiyatlanıyor dolar artarsa otomatik fiyatı artar.Eurobond faizi yıllık 7 diyelim dolara.Yıllık gümüşün ons fiyatı yüzde 7 üstü arttı mı eurobonddan iyi durumdayım.Ben gümüşte bundan çok daha iyi bir performans bekliyorum.Altın gümüş alan zaten dolar almış demektir.
Yer İmleri