Sayfa 287/1002 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bugün araştırdım biraz;

Kokainin günlük doz 0.3 grammış, yukarıda verdiğim araştırma raporunda da 0.3 kabul etmişler. Kolombiya'nın açıkladığı piyasa değerine göre 53 dolar gramı, tabi Kolombiya'da, S.P.'nin dediğine göre Avrupa bizden daha ucuz 45 Euro gramı, kabaca 53 dolara tekabül ediyor. Bizde de 60-70 dolar civarı o zaman.

İç piyasa değişik, başka bir rapor daha var 2010 yılına ait,
    https://beyazgazete.com/haber/2012/3...r-1112415.html
    Urfa'da esrar o yıllarda 2 TL iken Giresun'da 23 TL imiş...Cumhuriyetin erken dönemlerindeki gıda fiyatları gibi mübarek, şehirden şehire acayip oynuyor navlun yüzünden, hatta esprisi de varmış, Mersin'den Giresun'a fiyat farkı Londra'dan Mersin'eden daha fazlaymış..

Tabi esrarın hangi illerde üretildiğini anlamak zor değil.

İstanbul raporuna göre, exctasy en çok gece klübü, bar restaurantların oralarda tüketilirken, esrar tüketiminden, apartmanlara göre müstakil evlerin, bahçelerin çok olduğu semtleri tespit etmişler.

Yakalanan kokain miktarı her yıl artıyormuş, bunu kokain arzının artmasına bağlamışlar. Anlaşılan sadece ona bağlı değil, bir rota değişikliğinin de bunda payı var. Kolombiya'da piyasası 200 milyar dolarmış, dünyada 500-600 milyar dolardan bahsediliyor. ..mına koduğumun uyuşturucu kaçakçıları paraları yurt dışına istiflemeseler, bugün dolar 6 TL idi.. Ula bari bi işe yarayın layn..

Neyse koko diyorduk, galiba 500 TL imiş gramı, 3 gün gidiyormuş. Hiç bahsedilmemiş ama, muhtemelen uyuşturucu sınıfına bile girmiyor, en tehlikelisi Bonzai, bedava neredeyse mübarek en ucuzu. Kullanımı çok arttı, 5 TL, 10 TL...gerçeğinin bitkisi varmış bizdekini sinek ilacından yapıyorlar shiti..çekeni korku histeri tribine sokuyor, testi yok...Bakıyorlar kandan idrardan herşey birbirine girmişse Bonzai diyorlar..İlk kullanımda öldürebiliyor, kalp krizi filan..en alt tabaka da buna yükleniyor, esrar bile pahalı gelen en alt kitle...

Bilmediğimiz işler evet de, çoluk çocuk dikkat etmek lazım, bu b..kun tüketimi bayağı yaygın anlaşılan, esrarı uyuşturucudan bile saymıyorlar, bu da yabancı dizi film kafası olsa gerek...Z kuşağı, ABD dizisi izleye izleye ot gençlikte herkesin içtiği şey bir şeydir kafası yaşıyor...Kola yoktu lan, gazoz içiyorduk biz ne otu..akide şekeri, kaba şeker, gofret, Bahçeci gibi püskevit lokum sandviç..

Şahlanıyoruz...Pitbulla, Buldogları çiftleştiriyorlar, garip kırma pis bi şey doğuyor, öyle bir şey türedi memlekette...Hem şaapıyo hem koko çekiyo...Allah akıl fikir versin..sigara mekruh nargile mübah...
    Bulunduğum ilçede bir çok Roman gencin ölüm sebebi,kendilerince malum sebeplerle alkolü ulaşılmaz yapanlar bir neslin sinek ilacından uyuşturucuyla zehirlenmesine yol açıyor...

Soylu: Sedat Peker, tevacüz nedeniyle karakola götürüldü. İddia değil, belge var. Ama daha sonra dosya karakolda kapatıldı.”

Sedat Peker (Twitter hesabından ): Bahsi geçen tecavüz olayı ile ilgili karakola hiçbir zaman gitmedim. Sadece beykoz savcılığına giderek basına bu yanlış bilgiyi veren polislerle ilgili şikayet dilekçesi vermeye gittim. süslü sülü yine yalan söylüyor. Delilleriyle kanıtlamaya hazırım. Bana bu komployu kuran organize şube yetkilileri fetöcülükten cezaevinde.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bulunduğum ilçede bir çok Roman gencin ölüm sebebi,kendilerince malum sebeplerle alkolü ulaşılmaz yapanlar bir neslin sinek ilacından uyuşturucuyla zehirlenmesine yol açıyor...
    Habertürk izliyoruz

Soylu genişletiyor olayı, Davutoğlu bizi dinletiyordu imasıyla girdi, ve onun MKYK üyeleriyle tasfiyesini biz yaptıkla devam etti, HDP eş başkanı Davutoğlu'nun Think tank merkezine transfer olmuş Apoyu salıp K.Suriyeye Kürt Devleti kurup oraya başkan yapacaklar dedi, bu olan biten herşey eski Türkiye'yi isteyenleri projesine bağlıyor, hedef devlettir, eski vesayet odakları geri dönmek istiyor diyor. Olayın benle alakası yok diyor. Bu bir mesaj sanki. Ben gidersem, herkes gider, ben Sarı Kızım verilemem mi diyor?

Bir 2002 ye sardı, bir kıza tecavüz etmiş örtbas edilmiş tabancaları Veli Küçük vermiş falan, ahanda Ergenekona bağlayacak derken, vazgeçti, laf karıştı, Saymaz siz bunun safahatını bilmiyor muydunuz miting yaptırdınız herkes sempati duydu lafını herkes değil diyerek geçiştirdi. Mevzuyu uzatmadı kapattı.

Daha nereye bağlayacak anlayamadım. Daha bağlamadı. Ama bir genelleme, genişletme eğilimi var.

Ara verildi..Adam İç İşleri Bakanı tikkat etmek lazım, TV de olanı söylüyorum

Maalesef ilk araya kadar bakan kimseye soru sordurtmadı uzun süre konuyu bir yere bağlayamadi sanki tedirgin ve hazırlıksız gibiydi ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

24. dönem CHP milletvekili Ali özgündüz : Sn. Soylu konuşmalarında devletin terörle mücadelesini kendisine mal ediyor. Soylu o koltukta olsa da olmasa da, devletin bu konuda kararlılığı var ise o mücadele sürer.Devlet işi kişisel kahramanlık işi değildir.Bu mücadele devletin güvenlik birimlerinin ortak mücadelesidir.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Maalesef ilk araya kadar bakan kimseye soru sordurtmadı uzun süre konuyu bir yere bağlayamadi sanki tedirgin ve hazırlıksız gibiydi ..
    İlginç bir şey oldu, hazırlıkla gelmiş, ilk gazete küpürü ekrana verildi, tekrar ikincisi için, arkadaşlar ekrana verebilirlerse dedi, moderatör, o şekilde vermek uygun olmayabilir, sizin elinizde varsa gösterebilirsiniz dedi..

Çok ilginç..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,079
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    .Aynen izleyelim bakalım,hep karşı savunmada.

8. Üst komşu 1.5 aydır coronadan hastaneden yatıyordu .

Bugün vefat etmiş spor salonundan almıştı virüsü

Sayfa 287/1002 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •