Sayfa 288/1023 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Dolar 3 TL iken alanın eli yanacaktı.reis öyle demişti.hani 1 dolar 1 TL olacaktı.dolar dolsa ne olur dolmasa ne olurdu.3 TL iken pahalı burdan alınmaz şimdi 4 u geçti burdan alınmaz pahalı yakın da 5 olur yine aynı teraneler devam eder bu millette s..ke sürülecek akıl yok vesselam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Şuna inanıyor muyuz?

İstesinler kuru yarın 3,90 lara hatta daha da altına getirebilirler.

Bunun için, sokaktaki adamın bile bildiği enstruman ellerinde...

Değil mi?

Peki neden olmuyor?

Sadece reisin faiz takıntısı mı?

Ben artık iyice kıllanmaya başladım...

3. Bora abi
    biraz ip ucu rica etsem
    (kıllandığınız konu hakkında)

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Şuna inanıyor muyuz?

İstesinler kuru yarın 3,90 lara hatta daha da altına getirebilirler.

Bunun için, sokaktaki adamın bile bildiği enstruman ellerinde...

Değil mi?

Peki neden olmuyor?

Sadece reisin faiz takıntısı mı?

Ben artık iyice kıllanmaya başladım...
    Aslinda ortam cok musait. Bugun TCMB acil toplansa ve 200 baz puan civarinda bir artis yapsa bunun anlami cok buyuk olur

1> TCMB ben buradayim kim ne derse desin der, piyasalara bagimsizlik mesaji verir.

2> Kur agresif bir sekilde geri gelir.

Aslinda bu durum AKP ye de yarar. Bu yuksek kur ile ekonomik dengeleri surdurebilmeleri imkansiz ve secimler acisinda kurun seviyesi onemli

Ancak bizim bilmedigimiz bir sey var ki o da bu adamlarin amacinin ne oldugu.

5.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    geldi jöleli

ama işi kolay değil tabi
    Bist'i al USD'yi sat...
    jöle parite yükselirken satışa geçiyor.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Aslinda ortam cok musait. Bugun TCMB acil toplansa ve 200 baz puan civarinda bir artis yapsa bunun anlami cok buyuk olur

1> TCMB ben buradayim kim ne derse desin der, piyasalara bagimsizlik mesaji verir.

2> Kur agresif bir sekilde geri gelir.

Aslinda bu durum AKP ye de yarar. Bu yuksek kur ile ekonomik dengeleri surdurebilmeleri imkansiz ve secimler acisinda kurun seviyesi onemli

Ancak bizim bilmedigimiz bir sey var ki o da bu adamlarin amacinin ne oldugu.
    Hey allahım faizler 200 puan artsa iş biter falan tam bloomberg analistlerinin lafları.Ya ekonomi yönetiminin yerinde olsanız faizi cidden 200 puan artırabilirmiydiniz.O çaplı bir faiz artışı ekonomiye kazıklı fren yaptırmak olmazmıydı.Bence bu kur artışı gayet normal.Burdan gelen kazık daha makul.İthalat azalır falan.Bak o faiz konusunda RTE haklı.Faiz işi şu ekonomik ortamda sakıncalı.

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Az gittik uz gittik dere tepe yol gittik, birde bakmışız ki bir arpa boyu yol gitmişiz..

Her zamanki gibi, el parasıyla buraya kadar..bu sefer ki seyahat dış koşullar sebebiyle oldukça uzun sürdü..

Ha yinede nasip, belki biraz daha sürdürürüz..
    Haklısın dostum
    Avrupaya götürecez diye kamyon kasasında gezdire gezdire Ortadoğu'ya getirildik işte..

Ooooo, özgüven patlaması yaşayan grafikçi arkadaş..dolar aldın mı? bak dolar güvenli liman olur felan..

Sonra 7 ay önce söylediğin ''dolar bitmiştir'' lafı cebinde sıkıntı yaratır haaaa..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Neyse ben Türk milli takımını tutuyorum..ama sen ne olur ne olmaz bir miktar dolar al..olur ya ÇİN devali ihtimaline karşı..

Kediyi köşeye fazla sıkıştırmaya gelmez, bilirsin..Diğer topicte yazdım, tekrar etmeyeyim..selamlar..

Yatırım tavsiyesi değildir ha..ne olur ne olmaz..

Sayfa 288/1023 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •