Sayfa 29/1012 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Yedim ,yemezmiyim ..
    Zararın neresinden dönersen kardır
    Dolar alsaydım 4 lerden 5 den bozardım birdaha alırmıydım almazdım ama dolar fırsatı kaçtı .ancak önümüzde %25 mevduat faizi var .
    Holding sahibi yılda yüzde 25 kazanamıyor .Kimi görsem keşke arsamı işyerimi satıp nakde geçseydim diyor.
    O yüzden elinde nakit olan -KRALDIR -
    değerini bilin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Enflasyon 25 iken 25 ten bağlayan kişi 25 kazanmış olmaz parası anca değerini korumuş olur. Üstüne mudi, bankanın parasını sömürmesini sağlamış olur.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2. Yüzde 0,85'e her hangi bir çapraz satış olmaksızın verirlerse tüm emekli akrabalarıma aldırır kredilerini geri öderim...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3. Milyoner mudilerin sayısı 187 bine çıkmış. Bunların 400 küsür milyonluk kısmı tl ci, 600 küsür milyonluk kısmı dth. Yurt dışında yaşayan milyonluk kesim de artmış. Dolar yeni zenginler türetti.

Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

4. İki maaş bayram ikramiyesi gibi uygulamaların sonrasında şimdide bu yeni uygulama tamda düşündüğüm gibi tüketim ekonomisini ayakta tutmak için alınan kararlar. likitideyi mümkün mertebe birinci elden harcamaya dönüştürecek kesime vererek hem puan toplama hem de nakit sıkışıklığını bir nebze olsa açmak. bankaları boş bırakmamak.
    Anlaşılan mevcut durumdan herkes bir şekilde yararlanacak daha büyük bir dalgayı beklerken. zaten her kriz de en fayda sağlayan sanayici kesimi olur teşvikler indirimler. Ama bu sefer kazın ayağı öyle değil anlaşılan.

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Ben şahsen zaten önümüzdeki sene ocak şubat gibi 4.80 leri göreceğimizi sanıyorum, bu durumda bazı tl mevduatlar dolara dönecek, buda bankaların tl mevduat doygunluğunu dengeleyecek ve şuanda averaj %24 kabul edebileceğim faizlerin %20-21 bandına çekileceğini düşünüyorum, nisanda hissedilmeye başlayacak mart sonuna doğru ise aynı ağustos 2018e benziyen inanılmaz sıkışık bir piyasa ortamı tekrar dönecek. yani söylemem oki mevduattaki en önemli artışları sanıyorum ki mayıs sonu-haziran-temmuz-ağustos-eylül-ekim ve kasımda göreceğiz.

ben bu aralık ocak ve şubatı vakıfbank arı hesapta geçirmeyi düşünüyorum, sonrasına ise bakacağız, meblağ biraz büyük, her bankaya 100 şeklinde bölüyüm limit altında kalsın desem banka kalmayabilir öyle söyleyim, devlet yine para basar öder banka batar işleri teknik olarak biraz hikayede bakacaz artık.

Türkiye de malesef öyle eskisi gibi para bolluğu bitti, Türkiye bu süreçte bu krizden çıkmanın yolunu size komik gelecek fakat bilhassa devlet destekli tarım ve fason üretim yapan sanayici ile bulacak. Zaten elinde başka imkanıda yok. Köyünüz varsa ve şehre yakınsa burası önemli;şimdiden sulak arazi veya mandıra arazisi toplamaya başlayacağım.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Seneye durumlar o kdr vahim olacak yani parayi bankalara 100k seklinde dagitarak.. bana fazla kotumser gibi geldiniz . Su yasadigimiz seyler yenilir yutulur seyler değil daha kotusu ne olabilir? Savas, darbe ???

yazdıklarım kendimi baglar ilk hedefim "10"

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Enflasyon 25 iken 25 ten bağlayan kişi 25 kazanmış olmaz parası anca değerini korumuş olur. Üstüne mudi, bankanın parasını sömürmesini sağlamış olur.

baska yapacak ne varki ,hiç olmassa enflasyona karsı korusun ,dukkan al kiracı odemesin ,dolar al ne olacagı belli degil ,mevduat garantidir,ticaret te odeme diye bir sey kalmamış ..tercih sizin

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Yüzde 0,85'e her hangi bir çapraz satış olmaksızın verirlerse tüm emekli akrabalarıma aldırır kredilerini geri öderim...
    Merak etmeyin ya sigortadan yada dosya masrafı benzeri bir masraf kalemiyle güncel verdikleri kredi maliyetlerine denk getirirler.. Boşuna kimse heveslenmesin
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Sayfa 29/1012 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •