Sayfa 29/998 ÝlkÝlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 225 - 232 arasý.

Konu: Viop LIX

Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Berkimcans hocam viobun yeni pozisyonlarýný atabilir misiniz
    Kusura bakmayýn yeni gördüm, Perþembe sabahý paylaþmýþtým, sizin için gene paylaþýyorum!

VÝOP30 toplam, pozisyonlar bir önceki Vadenin devamý þeklinde, Ýs-BofA-HSBC short tarafýnda, YapýKredi-TEB long tarafýnda yeralmýþ, Garanti long tarafýnda baþlamýþ, geçen vadede sýk sýk taraf deðiþtirmiþti,
    Bu Vade de gene diðer long fazla görünüyor,

2.  Alýntý Originally Posted by kelebekx Yazýyý Oku
    Ben de 2007 yada 2008 yýlýnda oldum. Laser, mükemmel görüþ anlamýna gelmiyor.

Benim yaþadýðým olumsuzluklar:

1-Ömür boyu sürecek göz kuruluðu,
    2-Ortamda gereksiz yere bir aydýnlýk (bunun nasýl bir þey olduðunun tarifini yapamýyorum, yaþamak lazým)
    3-Gözlerin önünde uçuþan kara sineklere merhaba diyorsunuz.
    Geçmiþ olsun hocam, bende de göz kuruluðu bir yýl üzerinde sürmüþtür, sürekli damla kullandim ama sonra o da geçti gitti.
    Ben çok memnunum, ilk bir sene ýþýða karþý duyarlýlýk, göz kuruluðu , kaþýntý, kirpiklerde dökülme v.s. oldu ama sonra geçti, hiç bir þikayetim kalmadý benim,
    benim doktorum da gozlukluydu, doktoruma sorduðumda bir hekim en iyi kendisinin olduðunu düþünür ve riskleri bildiði için kendisini baþka bir hekime emanet etmek istemez , ama sen bana güvenebilirsin, ben de olsam kendimi bana emanet ederdim rahat ol gibi birþey demiþti..[emoji23][emoji23]
    Ayrýca yine sorduðumda, 18 yaþ altý ameliyat yapmilmiyor, göz göz çukurunu doldurmadan yapilan laser ameliyatlarýnda göz geliþimine devam ettiði için numaralar yine artabiliyor, bazen eski numaraný da bulabilir bu sebeple ameliyat yapýlacak zamanýn iyi seçilmesi ve göz geliþiminin tamamlanmýþ olmasý gerekir demiþti, ortalama bir insan için göz geliþimi 22-25 yaþlarý civarýna denk geliyormuþ demiþti.
    Uçak platlari gibi hassas iþlerlerde çalýþanlar için wavefront (Kartal göz) laser sistemini uyguladýklarýný ve DSÖ/NASA onaylý nir sistem olduðunu belirtmiþti, ama lasic lasere göre fiyatý X2 olduðu için ben lasic laser yaptýrmýþtým..
    Özetle bu þekilde konu..[emoji16][emoji106]

Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    yazdýklarým yatýýrm tavsiyesi deðildir.

Thy de rolex çetesi tespit etmiþ caponlar
    bir halt olacaðý yok.

vay arkadaþ herkes gözden þikayetçi olmuþ..

hiç bir kusuru vb olmayan olmayan dünyada az insan vardýr.

insanoðlu zaten evrimsel kusurludur

kusurlu/kusursuz oraný çýkarýlsa tahmince kusurlu oraný fazla çýkar. dünya genelinde.

görme-duyma-engelli-genetik hast vs.

( odun kafalýlarý saymýyom )..

kusurlu derken yanlýþ anlaþýlmasýn.. küçük görmek gibi deðil.

tansiyon hastalýðý. þeker...kalp yetmezliði aklýnýza gelebilecek tüm + genetik hastalýklar aslýnda kusurdur.

ben yüksek tansiyondan ölen kuþ görmedim mesela

sadece tansiyon hastalýðý....

Türkiye’de her 3 eriþkinden 1’inin hipertansiyon hastasý olduðunu ve
    yaklaþýk yüzde kýrk beþinin bunun farkýnda bile olmadýðýný açýklayan Türk Kardiyoloji Derneði Baþkaný Prof. Dr. Mustafa Kemal Erol, “Ülkemizde yüksek tansiyon hasta sayýsý 20 milyona yaklaþtý. Dünyada her gün birçok insan hipertansiyon ve hipertansiyona baðlý hastalýklardan kaybediliyor.

https://tkd.org.tr/duyuru/3583/turk-...nsiyon-hastasi

2019 rakamý....

güncel ne bilmiyorum 30milyon civarýdýr

Viop’da son durum nedir diye bakayým dedim, göz doktoru ve kalp hastalýklarý bölümüne gelmiþim meðer.
    Diþ polikliniði ne taraftaydý?
    [emoji3]

Alýntý Originally Posted by kelebekx Yazýyý Oku
    Ben de 2007 yada 2008 yýlýnda oldum. Laser, mükemmel görüþ anlamýna gelmiyor.

Benim yaþadýðým olumsuzluklar:

1-Ömür boyu sürecek göz kuruluðu,
    2-Ortamda gereksiz yere bir aydýnlýk (bunun nasýl bir þey olduðunun tarifini yapamýyorum, yaþamak lazým)
    3-Gözlerin önünde uçuþan kara sineklere merhaba diyorsunuz.
    Gözlerimin önünde uçuþan kara sinekler deðilde oluþan lekeler ameliyat kaynaklýmýydý yoksa, hiç baðlantý kurmamýþtým
    Bende göz kuruluðu oluþmadý,
    Güneþ gözlüðü ameliyat sonrasý kullandým, Gözlük ve lensten kurtuldum ki! Artýk güneþ gözlüðü kullanmayý hiç sevmiyorum! ama Ameliyat olanlarýn güneþli günlerde sürekli kullanmasý gerekir diye biliyorum!

Sayfa 29/998 ÝlkÝlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •