Bankacılık endeksine göre senetlerin usd fiyatlamaları...
1.4 usd civarında olmamız gerekirdi xbank a göre...
''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeşiktAŞK''
Ben bu gunku hareketin halkbanka ozgu oldugunu dusunmuyorum.Farkindaysaniz vakif ve isbank ta benzer hareketleri sergiledi.
Gelen bu alislarin illaki bir sebebi olmali,"guzel haber gelmeden once alislar gelir" soylemi borsanin altin kurallarindan birisi.
Bu haber ne olabilir; Benim aklima ilk gelen yarin aciklanacak olan tesviklerin, kamu bankalari araciligiyla piyasalara yansitilacagi ve bunun kamu bankalarina onumuzdeki surecte extra avantaj saglayacagi seklinde bir beklenti ve cikarima sebep oldugunu tahmin ediyorum.
Hareket yalnizca hulk ta olsaydi mahkeme ile iliskilendirmek mantikli olabilirdi.Fakat oyle gorunmuyor.Yarin durum netlesir.
vakıf geri alım yapmış vakıfta
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
6 milyon lot almis Sulun 5'ten.
17 Mart 2020 tarihinde, 180.686 adet hisse alımı ağırlıklı ortalama 15,3904 TL fiyattan tarafımızca gerçekleştirilmiştir.
Atladigin bir nokta var. Halkbank a verilecek cezayı odemedigin zaman ,halkbank veya turkiyedeki kamu bankalari veya türkiyede ki tüm bankalar swap dan çıkarılma riski ile başbaşa kalır. Dolayısıyla bu işin hayırlı bir şekilde noktalanması ile önce halkbank, sonra vakıfbank olmak üzere tüm bankacılık sektörünü uçurur. Zira bankaların bu kadar ucuz olma sebebi de budur.
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Big boss kıymetli babam tarafından süresiz bir nakit sağladım bu gün ve 4.75ten mal ekledim hulka 100bin lot barajıma ulaştım 4.999 ortalama ile ekran takibini yarından itibaren bırakıyorum şu iki haftada yaptığım sepet ile kendi adıma büyük oynadım umarım hayırlı olur şans dileyin ortaklar))
Yer İmleri