-

"Sen gunesle soluklaniyorsun, ben ayla, Ama dustugumuz ayni sevda. / Tu il sole respiri, io la luna, Ma siamo vivi dello stesso amore." Anna Andreyevna Ahmatova
-

"Vedalar canini SIKMASIN. Yine bulusabilmek icin bir hoscakal gereklidir. Dostlar için an'lar ya da omurler sonra yine bulusmak kacinilmazdir." Richard Bach
-
"Ruh, ruhla sevgilinin dudaklarinda bulusur. / L'anima incontra l'anima sulle labbra degli amanti. / Soul meets soul on a lovers lips."Percy Bysshe Shelley
-
"Engeller beni yildiramaz. Her engel beni daha iyiye dogru kacinilmaz bir degisime iter. Gozunu bir yildiza dikmis kisi, kararini degistirmez. / Gli ostacoli non possono schiacciarmi. Ogni ostacolo cade davanti a un fermo proposito. Chi è ancorato a una stella... non cambia idea." Leonardo da Vinci

-
"Gunleri degil, anlari hatirlariz. / Non si ricordano i giorni, si ricordano gli attimi." Cesare Pavese
-
Avusturyali besteci ve orkestra yoneticisi Gustav Mahler'in dogum yil donumu (7 Temmuz 1860)

https://www.youtube.com/watch?v=VWPACef2_eY
-
Yazar Carlo Collodi, Le avventure di Pinocchio (Pinokyo'nun Maceralari), ilk kez 7 Temmuz 1881 tarihinde Firenze'de yayinladi.

“Kucuk okuyucularim bir agizdan, "Bir Kral vardi!" diye bagiracaklar.
Hayir, cocuklar bir yanlislik yapiyorsunuz, vaktiyle bir tahta parcasi vardi.â€
-
Italyan yonetmen ve aktor Vittorio De Sica'nin dogum yil donumu (7 Temmuz 1901)

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri