Sayfa 292/534 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1. GARAN SAYFASINDA düşünceler yazılmış
    katılırsınız yada katılmayabilirsiniz...

Alıntı Originally Posted by YÖRÜK Yazıyı Oku
    Piyasa ve dis siyaset konusunda yarinin ne getirececegini kimse bilemez bakarsin ayin 12 papaz salinmaz, abd halkbanka ceza yazar, trompet delisi ulkemiz uzerine saldirilarini arttirir, s400 ve f35 konularinda yumusa olmazsa o zaman dusus trendi tekrar baslar borsa yeni dip arayisina doner. Suanda bir sukunet ve tepki yukselisi ortami var nereye kadar surer yoksa devaminda ortam sut liman olur yeni zirvelere mi gidilir bekleyip gorecegiz.

5 kesmez 6+ ayağına bakın bakalım nası zırwa dağıtımı yapılmış mı ilgi KrdmD'nin ??, son dibinden 2 portföy boyu +20 bin Viop'u uçan Bistik de..
    Algo değildir, hesabı bile karadüzen sanki bu kağıdın..

3.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    5 kesmez 6+ ayağına bakın bakalım nası zırwa dağıtımı yapılmış mı ilgi KrdmD'nin ??, son dibinden 2 portföy boyu +20 bin Viop'u uçan Bistik de..
    Algo değildir, hesabı bile karadüzen sanki bu kağıdın..
    Xu100 ile karşılaştırma yapınca bankalar endeks ile tam korele iken eregl, krdmd, tuprs gibi sanayi hisseleri bu düşüşün d sini bile yapmadı. Belki o kara düzen değişir. Bilemeyiz.

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Xu100 ile karşılaştırma yapınca bankalar endeks ile tam korele iken eregl, krdmd, tuprs gibi sanayi hisseleri bu düşüşün d sini bile yapmadı. Belki o kara düzen değişir. Bilemeyiz.
    Kara düzen değişecek

5. Bu sefer sanayi endeksinin kaymagi mi alinacak yani... ???

6.  Alıntı Originally Posted by StGovindha Yazıyı Oku
    Bu sefer sanayi endeksinin kaymagi mi alinacak yani... ???
    Sanayi kağıtları biraz yorgun. Belki de bankayla düşen endeks bankalarla çıkar. Belli olmaz.

7. Garan ve endeks baktım biraz.

Öncelikle her ikisi de tam korale. Fakat garan önceden endeksin üzerinde seyrederken bu düşüş malum bankaları kullanarak olduğundan endeksin epeyce altında fiyatı.
    Endeks geçen akşam yolladığım günlük grafikte sarı direncte kapatmış cuma günü. Beyaz direnç için biraz mesafe var ama olacak diye şart yok.

Garan a baktığımda onun endekse nazaran biraz daha fazla marjı var görülüyor.

Haftalık bakınca garan çok güzel bir yerde direncte kapanmış. Hafta içinde üzerine çıkılmış olsa da haftayı aşağı yönlü kırmızı kapatabilir.

240 dakikalık bakınca ise garan da endeks te sona yaklaşmış. Bu demek oluyor ki yarın sabah seans biraz yukarıdan kaparsa 240 dakikalikta limitler dolacak. Yukarıya taşma yapabilir mi derseniz , evet yapabilir az bir ihtimal de olsa.

Tüm bunların ışığında cuma gününden sözünü ettiğim VOLATİLİTEye hazırlıklı olmak lazım arkadaşlar. Yarın sabah olumlu bir güne uyanirsak bile ikinci seans satış gelebilir. Sonraki gün yine yukarı alsa bile bu sefer de günlükler daha fazlasına müsade etmez. Aşağı yukarı çok dalgalanma olacaktır. O yüzden karlı pozları ters poz almadan kapatıp kapatıp açmak lazım. İste short ister long REVERSE yapmayacam / yapılmamalı bu hafta.

Önümüzdeki genel bakışta 101-103-105-107-111 gibi direnclerimiz var Ve BENCE endeks sağlam şekilde geriye dönmeden yıl sonuna kadar YENİ ZİRV ya da ZİRVEYE YAKİN kapanış yapacak. 2019 da da yukarı alsa da yılı eksi kapatacak. Şimdiden böyle bir öngörü oluştu kafamda. ( HEDEFİ şimdiden vermeyeyim diyorum ama 122 zirvesinin en az % 20 üzerini hedefliyorum . Krizin daha da derinlesmeyegini varsayarak)

8. Cevap icin tesekkurler sevgili Hpy... Bu arada varant calisiyorum 1 yildir... Fena sayilmam... Kazanacak kadar cok kaybettim... Ve kaybederken baya ogrendim... Gecenlerde sormustun o nedenle soylemek istedim... Mutlu kazanimlar...

Sayfa 292/534 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •