Sayfa 292/1003 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Manken degil survivor cu kadin degil miydi o

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    esas damat mankene atlasın diye nelere şahit oldu bu memleket..
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    %10 stopaj var dedi MT
    ben genelde elime net geçecek miktar ve orana bakıyor gerisine kafa yormuyorum. çünkü her bankada farklı yoğurt yiyiş var gördüğüm, anladığım. bir de teklifi mail ile de istiyorum ki elimde yazılı kanıt olsun sonradan sürpriz çıkarmasınlar diye. düşük miktarlarda bununla uğraşmak istemeyebilirler.

3. https://bankadunyasi.com/prof-dr-bil...orusturacagiz/

Prof. Dr. Bilge Yılmaz: Başta TCMB ve Kamu Bankaları büyük yolsuzluklara karıştı, bunları soruşturacağız
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by memet şimşek Yazıyı Oku
    KKM'den çıkış
    Büyüklüğü 100 milyar doları aşan kur korumalı mevduatın (KKM) sonlandırılacağını yineleyen Yılmaz, "Burada verilen sözler tutulur ama biz bunu sonlandıracağız. Bunun tabii ki Hazine’ye bir maliyeti olacak. Türkiye’nin borçlarını belki 3-4 puan artıracak. Yani gayrisafi milli hasılamızın yüzde 3-4’üyle biz neler yapardık bu ülke için. Tarımda, çocuklarımız için eğitimde, gıdada… Ama o parayı çarçur etti devlet. Bunu borcumuza ekleyeceğiz ama Türkiye’nin iç borcu halledilemeyecek bir seviyede değil" dedi.
    Yaaa işte iç borcu düzeltmek bu kadar kolay.. Yap devalüasyon çöp olmuş borçları öde..

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    eee ne anladık bu işten neresi ortodoks bunun zaten faiz konusunda hep kaçak güreşiyorlardı sonunda itiraf etmiş
    Aynen öyle.. Biri gitçek biri gelecek.. Ama düzen değişmicek..

6. Bazı yavuşak HSBC mtleri valörlü koyuyor aman dikkat.. Para getireceksiniz özellikle önden söyleyin yoksa geçiryor..

7. Ayrıca DDKKM için dövizi 1 Ocaktan önce almış olmanız lazım diyen HSBC mt si var.. Şimdi alayım döviz DDKKM yapayım diyorum olmaz diyor..

8.  Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku
    Bazı yavuşak HSBC mtleri valörlü koyuyor aman dikkat.. Para getireceksiniz özellikle önden söyleyin yoksa geçiryor..
    Bugün vadem dolmuştu .HSBC MT para halkbanktan gelecekse özel oran veremem dedi.

Sayfa 292/1003 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •