Sayfa 293/774 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Referandumda Neden EVET neden ??

cunku tek yonetim gelecek.partiler nasil olsa koalisyon olur umuduyla bir sandalye de biz kapariz pesinde olamayacak.ya itu odtu bogazici yada universite yok gidip meslek okulu okuyacaksin yani dengini sana millet soyleyecek.secimlerde planli programli kuvvetli kadrolar sunmalisin.basarili kisileri ady gostermelisin ki secilsin.cunku onu millet sececek atanmayacaklar.bu da bundan sonra pkk terorunun ve onun yandaslarinin mecliste olamayacagi anlamina da gelir.eger olurlarsa da onu secenler sonucuna katlanir.o dogu atanan kayyumlarla cehresi degisti.halk bunu gormek zorunda.
    ben evetcilerden gerekcelerini duydum fakat hayir cilar neden tek adam disinda sebep bildiremiyor.sanki TR de secilen iktidarlar tek adam degildi.

2. british denen .... gonderilerini iyi okuyun ona gore hayir deyin.bu kisi hergalde ingiliz p.....

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Eskiden bu aradaki fark 1 senede oluşuyordu şimdi 15 sene gibi uzun 1 süreçte ki enflasyona göre normal.
    sanırım bunu paylaşan şahıs 18-20 yaşlarında olmalıki 80-90 lardan bihaber kendisi.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. 40'ar soru sorulan YGS'de; MATEMATİK net ortalaması 5,
    FEN BİLİMLERİNDE ise 4 oldu!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. AHMET YILMAZ'DAN, ŞOK AÇIKLAMALAR
    "Paralel yapı değil, ortak yapı"
    Türkiye Partisi Genel Başkanı Ahmet Yılmaz AKP içerisinde olan bir kesimin darbeden haberleri vardı.. 15 Temmuz gecesi Ankara'da, havada 20 tane DRON saydım DARBE kurgudur.. diyor.!

https://www.facebook.com/73817548625...7380772338095/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 293/774 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •