Sayfa 294/996 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    0.0004 farkla 0.64 nasil çıkıyor sağlamasını yapacak varmi benim hesap karisti.
    eib yeni fiyat 0,061706 artış 0,65%

Show tv yürekmi yemiş. Döviz bürosu ile röportaj yapıyor. Adam dolarda sert yükseliş bekliyorum diyor. Hedef 6,20 diyor[emoji3] Dolar alan kazanır diyor. Reis duymasın. yine millet terste kalacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Rus heyeti ile görüşmeler az önce bitti.3 saat sürmüş İdlip görüşmesi.
    Olumlu bir açıklama gelirse Pazartesiye destek olur belki.

4.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Yazdıklarınızda haklısınız.180 ay kira çarpımıyla alinabilecek evler eski ve tadilat masrafınida ekleyince 250 kira çarpanından daha fazla maliyeti var.Ayrıca satmaya kalktığınızda yapılan tadilat eve çok fazla değer katmıyor.Ev yatırımdan çok ailenin ihtiyacını karşılamak için alınıyorsa her zaman alınır.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet, şimdi muhite ve özelliklerine bakınca ortalama da kalıyor evin fiyatı. Bu da hanesine artı bir yazdırdı o zaman. Aslında kira çarpanını one almamın nedeni böyle bir alım olursa, 2 yıl kadar oturmayıp kiraya vermek planı var. Kira çarpanı 250'ye yakın. Aslında beni şaşırtan, bu carpanin kendisi oldu. Aşağı yukarı 20 yıla dayanmış durumda maliyetler ve tabi buna yıpranma payı dahil değil. İnsan baktıkça inanamıyor resmen.
    Dediğiniz gibi muhit ağırlıklı yaklaşacagim. Denk özellikleri, ulaşım şartları ve alanı benzeyen o muhitteki evler ana kriter. Şimdilik kıyas iyi görünüyor, bakalım hocam.

5. Cuma günü saat 16'dan sonra BİST ve dolarda yaşananlar insan işi değildi.
    ABD piyasasının açılışından sonra oradaki satışı gören algoritmalar bizde de hisse satıp dolar aldılar.Birbirlerini tetiklediler.BİST bir anda dibe indirdiler.Dolar gözümüzün önünde kuruş kuruş arttı.
    Bunlarla başa çıkılmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Show tv yürekmi yemiş. Döviz bürosu ile röportaj yapıyor. Adam dolarda sert yükseliş bekliyorum diyor. Hedef 6,20 diyor[emoji3] Dolar alan kazanır diyor. Reis duymasın. yine millet terste kalacak.

Burak hesaplarını doların düşmesi üzerine yapmayı iki kere düşün derim. Çünkü doların yönü yükseliş yönünde olacaktır diye düşünüyorum

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Burak hesaplarını doların düşmesi üzerine yapmayı iki kere düşün derim. Çünkü doların yönü yükseliş yönünde olacaktır diye düşünüyorum
    Yükselecek tabi ona bir şey demiyorum ama millet sanki iki günde 6,50 olacak gibi bekliyorlar. Kontrollü bir biçimde gider böyle.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Cuma günü saat 16'dan sonra BİST ve dolarda yaşananlar insan işi değildi.
    ABD piyasasının açılışından sonra oradaki satışı gören algoritmalar bizde de hisse satıp dolar aldılar.Birbirlerini tetiklediler.BİST bir anda dibe indirdiler.Dolar gözümüzün önünde kuruş kuruş arttı.
    Bunlarla başa çıkılmaz.
    Çıkılmaz tabiki üstadım Siz daha 6.05'den satsam mi diye düşünürken 6.02 oluverir 6.05'den satsaydım dersiniz 6.02'den de satmazsınız Böyle devam eder bu

Sayfa 294/996 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •