Sayfa 294/1000 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Bi sabah +10 açsa viop çok komik olmaz mı?

-10 açtı battık +10 açsa kazanacak cesaretimiz kalmadı dayu her akşam flat bizde.
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Takasa bakan oldu mu ?
    Diğer 111bin short 2,6bin long..
    Veri mi yanlış ?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bi sabah +10 açsa viop çok komik olmaz mı?

-10 açtı battık +10 açsa kazanacak cesaretimiz kalmadı dayu her akşam flat bizde.

Akşam tehlikeli her zaman Rusya her gün girmiyor diye Akşam aşağıdan kapatıyor ertesi gün sabah açılışta açıyordum .

Bir gece çok az zarar var kapatma dedi iç ses yarın yine Haplı açar dedi sabah uyandım Rusya girmişti Ukranya ya tabi pala da bize girdi

3. geliyor mu gelmekte olan,geliyorsa ne geliyor,gelmiyorsa ne zaman gelir.gelirse nasi gelir..niye geldin diye sorma geldiyse gelmistir..

memed abey sen gercekten cok onemli mesaj veriyorsun,dikkate alan alir almayan almaz.. arti 100 bin eksi yuzbin hersey olabilir soylemin gercekten saçma degil cok olası bir eylem..simdilik +100 bin kisminin zaten yeterince yasandigini ama eksi 100 bin in her zaman cepte durdugunu dusunuyorum..buna gerekce ne olabilir bilmek mumkun mu..cok zor simdilik..
    gecmisteki nerdeyse tüm haftalik bazda zirvelerde 10 ema altinda olmalar bir surelik kallavi dususlerle sonuclanmasi tesadufmudur..100-200 emalar inanmasi zor olsada catir cutur gorulmus kisa zamanda..beni gercekten ürkütüyor bu manzara..hisseler icin degil,ekmek istemez su istemez vade yok teminat yok ama viop kisminda ne bileyim cok dikkat etmek lazim..flatsa flat stopsa stop..yada tribunde olmak,az pozisyon ile kalmak vs vs..ne bileyim aaağbi..

4. Vob yapma dayu.

Bilemezsin

Alıntı Originally Posted by gmt[emoji2400
    ;5938678]

geliyor mu gelmekte olan,geliyorsa ne geliyor,gelmiyorsa ne zaman gelir.gelirse nasi gelir..niye geldin diye sorma geldiyse gelmistir..

memed abey sen gercekten cok onemli mesaj veriyorsun,dikkate alan alir almayan almaz.. arti 100 bin eksi yuzbin hersey olabilir soylemin gercekten saçma degil cok olası bir eylem..simdilik +100 bin kisminin zaten yeterince yasandigini ama eksi 100 bin in her zaman cepte durdugunu dusunuyorum..buna gerekce ne olabilir bilmek mumkun mu..cok zor simdilik..
    gecmisteki nerdeyse tüm haftalik bazda zirvelerde 10 ema altinda olmalar bir surelik kallavi dususlerle sonuclanmasi tesadufmudur..100-200 emalar inanmasi zor olsada catir cutur gorulmus kisa zamanda..beni gercekten ürkütüyor bu manzara..hisseler icin degil,ekmek istemez su istemez vade yok teminat yok ama viop kisminda ne bileyim cok dikkat etmek lazim..flatsa flat stopsa stop..yada tribunde olmak,az pozisyon ile kalmak vs vs..ne bileyim aaağbi..

5. demirden korkiysek trene binmez iduk mu diyok dayular..trenden hizli koşabilüq mü deneyecem bi keremcik.. tren ustumuzden gectikten sonra hangi dua okumak lazim arastirayim..melmiket poqa sarmış biz viyop konusuyok burda..heç gıpraşma otur oturdukun şeyde en iyisi dayuu

6. enfilasyuna karşı kıç korumali mevduat çıksın her bi groşayı basacam ona,ne işim olur sonra viyopusuynan vobusuylan..hayden iyi geceler

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bi sabah +10 açsa viop çok komik olmaz mı?
    tavanı da 90% a çekerlerse bayağı komik! olur...

unutmadım aralığı...
    hala gülüyorum nebati ye, elbet daha büyük balık! ta gelecek... beslensin hepsi..
    ozaman daha cins gülücem....
    Memento mori

8. Russian lawmakers give initial approval to bill allowing foreign asset takeover http://reut.rs/3Gf7RDD

Sayfa 294/1000 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •