$ 6,18
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
$ 6,18
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ABD'de 6 Kasım'da Kongre ara seçimleri var.
Ara seçimler öncesi FED faiz artışı yapmayabilir.
USD'nin gelişen ülke paralarına karşı aniden genel değer kaybı Eylül sonunda FED'in faiz artışı yapmayabileceği ihtimalini güçlendiriyor.
Ne tesadüftür ki önümüzdeki haftalar aynı zamanda 9 aylık bilanço beklentileri ile borsalarda hisse senetlerinin hareketleneceği dönem.
Bizler FED'in Eylül sonu faiz artışı yapmayabileceği olasılığını düşünürken güçlü dolar satışlarına devam eden küresel piyasa öncüleri kuvvetle muhtemel bunun kesin cevabını biliyor.
Dolar tl nin artilari
1. Kaptan köşkünde herkesin tahmin uzere Erdogan var
2. Bozulan ekonomi ve dis borçlar
3. Jeo-politik riskler
Dolar tl nin handikaplari
1. Trump saga sola satasarak abd nin itibarını yerle bir ediyor
2. Fed her daim tl ye destek olmuştur her kararinda yonlendirmesinde yine olacak eylul sonunda
Şu an 26 Eylül ayı FED faiz arttırma olasılığı %92 , 19 Aralık için ise %81,3..(CME Group)
Senyor vicente dolar/tl'nin handikapları konusunda mıçmıssın gibi geldi bana..
Hadi Trump mevzusunu senin pencerenden anladıkta..
Hele diyiver FED her kararında TL'ye nasıl destek olmuştur..ben anlamadım bu kısmısını..![]()
Mart 2017 faiz arttirmadan once 4 kez arttircaz fake beklenti yaratip toplanti gunu 3 kez arttircaz diyip dolari gomduler 102 den 88 e sen o aralar fed var 10 yilliklar var kardesim euro nasil artar diyordun
2013 eylul toplantisinda tum dunyayi terse birakip dolari gomduler bistte bankalar tavan yapmıştı o gun
Her toplantisinda risk istahini arttirdilar bu dow nasil gelcekti buralara fed ile geldi.
Yer İmleri