Şimşek: Maliye politikası bu yıl daha sıkı olacak-CNBC-e
Şimşek: Maliye politikası bu yıl daha sıkı olacak-CNBC-e
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þimþek: Maliye politikasý bu yýl daha sýký olacak-CNBC-e
Bu ülkede yatýrým yapmak zorlaþtý,parasý olan bile zararda gerçekçi enflasyona göre,ingiliz devamlý ingiliz naðmeleri çalýyor,mecliste konuþurken hýzlý konuþup eleþtiri gelmesin bana alel acele toz olup gidiyor,zaten tak partililerin görevi sadece el kaldýrmak,kaldýrma bakalým anýnda kapý önüne konulur,meclisin yemek çay salonunda oturuþurlar,mecliste bir þey oylamaya geçildiðinde hepsi el kaldýrýr,ben hiç görmedim muhalefetin önerisi için oy verenleri,üstelik verilen önerilerin hepsi ülke yararýnadýr,o zaman vermeyin öneriyi meclisede gelmeyin,esas meclise gelecek olan zat meclise bile uðramyor,kaçak sarayda oturduðu yerden herþeyi idare ediyor,zaten çoðu þeyi biliþim daire patronu fahrettine devretmiþ,komuta merkezi baþ faktörü herþey onun kontrolünde,süper bir izletim sistemi kurmuþ trol ordularýylan gözleme yapýyor,zatýda o yönlendiriyor,zat hata yapmasýn diye kulaðýna üfürüyor,konuþmalarýnýda dizayn ediyor promterler vs her neyse,iþte öyle birþey ülke bu þekilde yönetiliyor,ne hukuk ne nizam ne arasýn,bide adalet bakanlarý var biz ne dersek ona uyacaksýnýz diye dayatýyor,hepsi bir zincirin halkasý,bu böyle gitmez gitmeyeceðinide çok iyi biliyorlar,saltanatýmýz bitene kadar vur abalýya diyecekler,yanlýþlarý doðru diye dayatacaklar,anlatsýnlar bakalým,ben romanyanýn küçük bir modelini ülkemizde oluþmasýný bekliyorum eninde sonunda![]()
Borsa malum hafta sonu,10.000 üstündeydi sanýrým altýnda kapatabilir![]()
MSB: Yüksek Disiplin Kurulu tarafından sıralı 3 disiplin amiri ile Kara Kuvvetleri Yüksek Disiplin Kurulu tarafından 5 teğmene "Silahlı kuvvetlerden ayırma cezası" verildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: Hayat pahalılığının üstesinden gelmek için kararlı bir ekonomi programı uyguluyoruz
Yer Ýmleri