Sayfa 297/387 ÝlkÝlk ... 197247287295296297298299307347 ... SonSon
Arama sonucu : 3093 madde; 2,369 - 2,376 arasý.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Şimşek: Maliye politikası bu yıl daha sıkı olacak-CNBC-e

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Þimþek: Maliye politikasý bu yýl daha sýký olacak-CNBC-e

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alýntý Originally Posted by fanatik59 Yazýyý Oku
    Þimþek: Maliye politikasý bu yýl daha sýký olacak-CNBC-e
    Tercümanmýsýn ,yeni sistem diye yenilediler eskisinden beter oldu,yöneticinin bile yazdýðý okunmuyor,çünkü hepsi cepe sarýlmýþ benden harici

Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
    Tercümanmýsýn ,yeni sistem diye yenilediler eskisinden beter oldu,yöneticinin bile yazdýðý okunmuyor,çünkü hepsi cepe sarýlmýþ benden harici
    Parasý bol Ayfonculardýr onlar, ben de cepten giriyorum bir harf karýþýklýðý yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
    Bu ülkede yatýrým yapmak zorlaþtý,parasý olan bile zararda gerçekçi enflasyona göre,ingiliz devamlý ingiliz naðmeleri çalýyor,mecliste konuþurken hýzlý konuþup eleþtiri gelmesin bana alel acele toz olup gidiyor,zaten tak partililerin görevi sadece el kaldýrmak,kaldýrma bakalým anýnda kapý önüne konulur,meclisin yemek çay salonunda oturuþurlar,mecliste bir þey oylamaya geçildiðinde hepsi el kaldýrýr,ben hiç görmedim muhalefetin önerisi için oy verenleri,üstelik verilen önerilerin hepsi ülke yararýnadýr,o zaman vermeyin öneriyi meclisede gelmeyin,esas meclise gelecek olan zat meclise bile uðramyor,kaçak sarayda oturduðu yerden herþeyi idare ediyor,zaten çoðu þeyi biliþim daire patronu fahrettine devretmiþ,komuta merkezi baþ faktörü herþey onun kontrolünde,süper bir izletim sistemi kurmuþ trol ordularýylan gözleme yapýyor,zatýda o yönlendiriyor,zat hata yapmasýn diye kulaðýna üfürüyor,konuþmalarýnýda dizayn ediyor promterler vs her neyse,iþte öyle birþey ülke bu þekilde yönetiliyor,ne hukuk ne nizam ne arasýn,bide adalet bakanlarý var biz ne dersek ona uyacaksýnýz diye dayatýyor,hepsi bir zincirin halkasý,bu böyle gitmez gitmeyeceðinide çok iyi biliyorlar,saltanatýmýz bitene kadar vur abalýya diyecekler,yanlýþlarý doðru diye dayatacaklar,anlatsýnlar bakalým,ben romanyanýn küçük bir modelini ülkemizde oluþmasýný bekliyorum eninde sonunda

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
    Borsa malum hafta sonu,10.000 üstündeydi sanýrým altýnda kapatabilir

MSB: Yüksek Disiplin Kurulu tarafından sıralı 3 disiplin amiri ile Kara Kuvvetleri Yüksek Disiplin Kurulu tarafından 5 teğmene "Silahlı kuvvetlerden ayırma cezası" verildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Hayat pahalılığının üstesinden gelmek için kararlı bir ekonomi programı uyguluyoruz

Sayfa 297/387 ÝlkÝlk ... 197247287295296297298299307347 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •