Sayfa 299/774 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Siz demişsiniz ki "başarılı kişiler aday gösterilecek ve seçilecek anayasa değişikliği sayesinde" ben de soruyorum işte bunu hangi madde sağlayacak?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bunun icin duzenleme var yoksa dahi siyaseten silinmemek icin partiler kendini otomatik olarak buna yonlendirecekler.bundan sonra armut pis agzima dus yok.siyaseten er meydani kurulacak.fransa bunun bir ornegi abd de ayni.neden trump goldmann sachs in kapisini caldi cunku basarili adamlari kadrosuna almazsa birsey yapamaz.bu sadece basit bir ornek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    biritanyalı british bey, bak böyle copy paste ile olmaz, kaç yaşındasın bilmiyorum ama çocukça şeyler bunlar komik oluyorsun
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

3.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Parası olan harvardda da okur.

ben itu de parali okundugunu bilmyiordum.ayrica zurih te de parali okunmjuyor.sen ucma oyle kardes.benim ailemein de harvard a gonderecek kadar parasi yoktu.

4.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    bunun icin duzenleme var....
    Hangi madde?

5.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    ben itu de parali okundugunu bilmyiordum.ayrica zurih te de parali okunmjuyor.sen ucma oyle kardes.benim ailemein de harvard a gonderecek kadar parasi yoktu.
    Abi siz de başörtüsü sorunu nedeniyle mi Zürih de okudunuz?😁😁😁

6.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Ben yöneticilerin atanmış değil seçilmiş kişilerden olmasını tercih ederim. Neden? Atanmış yöneticiye hesap soramam. Ama seçilmiş birgun mutlaka oy istemek için gelecek karşıma.
    O zaman neden misal Milli Eğitim yada başka bir Bakanın atanmış bir kişi olmasını düzenleyen sisteme evet diyeyim.

sen derin sularda yuzme on akimse cozum bulamaz.ama baskanlik daha kaliteli bir siyaset getirecek cunku icraat isteyecek hem iktidardan hem muahlefetten yoksa muhalefet bile bitebilir.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 299/774 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •