Anlamadým egpro nun hareketlerini silkeliyor mu topluyor mu yoksa iyice dibe doðru mu gidiyor
Anlamadým egpro nun hareketlerini silkeliyor mu topluyor mu yoksa iyice dibe doðru mu gidiyor
Hocam sakami yapiyosun.kagit agustosta 3 tl idi.7 ayda 3 e katladi.9 tlye geldi.hala sakin diyorsunuz.
Sent from my LG-H818 using hisse.net mobile app
Orasý ayrý o konulara girersek çýkamayýz. Kaðýdý kaç yýldýr takipdesin bilmiyorum da her sene 15 þubat bilançonun vergi dairesine gönderildiði dönemde egpro bir çýkýþ trendine girer. Bir kaç hafta sürer snra deðerine gelir ve yatayda devam eder. Her sene bu böyle oldu. Bu sene olmamasý ilginç. 13 üne kadar ne olacak merak içindeyim. Pimaþ ýn brüt yemesi burayý da fazla etkiledi.
Bu kagit 2010 da 8 tlden 1 yil sonra yine 3 kusir liralara dusmus.yuksekten alanlar tam 6 yil sonra anca maliyetlerini cikarmislar.paranin erimesi haric.
Beni yanlis anlamayin su anda temel karlilik beklenti felan olaylar degismistir bilemem.cok cikabilirde.bilmem..vebalda almam.bende pimas var ondan burayida okuyorum.
Bu düþerse pimas da düþer. Amac ne anlamadým þimdi. Düþsün mü istiyorsun çýksýn mý istiyorsun ya da bir þey istemiyorsan 8den 3e düþüþü niye açýyorsun. Hicbir þeyden haberin yok ya da ilginç bir niyete sahipsin. YTD
Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
Yer Ýmleri