Bir önceki sayfada batman kardeþ 17,3 cm ile bir þey ima etmiþ gibi. Ahmet abim aparat arýyor. Baþka türlü þey deðil
Bir önceki sayfada batman kardeþ 17,3 cm ile bir þey ima etmiþ gibi. Ahmet abim aparat arýyor. Baþka türlü þey deðil
Reha baþkan sayfaya talip olurken de 183 yazarken de ima var. Herkes baþka biþi ima etmiþ. Yav anlayýn artýk aparat arýyoruz. Canlý aparat deðil. Siz bu gidiþle soda þiþesine geçersiniz.
Hazýr aparat gündemdeyken Reha baþkan sende malum bizi Lale yaptýðýn konuyu tekrar irdeleme fýrsatý ver. Enine boyuna tartýþalým olmaz mý. Hep es geçiyon bu konuyu.
Bizim hayaller baþka bahara kaldý. En düþük emekli maaþýnýn köküne yapýlacak iyileþtirme MTV yi yutuyor. 100 milyarcýk maliyeti var. Hadi Þimþek sen dik dur taviz verme herkes alacaðýný alsýn.
Yeni düzenleme ile Aile hekimlerinin maaþýný kesin kýrpýyorlar. Diðer mahmurelere de sýra gelir mi ki. O verdiði seyyanen zammý yutsun. Ama bu sene TÜÝK den çekeceðimiz var. Az gayret etseler üç beþ faiz indiriminden sonra enflasyon eksiye de döner. Ben not olarak belirleyim bakalým TÜÝK becerebilecek mi. Öyle olursa yeþil soðanýn patlama þiddeti daha fazla olur. Domald Trump piyasaya hýzlý girip ilk bizden baþlama ihtimali var. Suriye Filistin Ýsrail den dolayý. Bilek güreþinde bizim ki bir yiðitlik yaparsa
Benim stoklarýn maliyetini yazsam diyorum refaba abiyle mukayese etsek.
5 lt sýzma zeytinyaðý 175
Duru gliserinli zeytinyaðlý banyo sab. 20
Biber salçasý 1650 Gr 22,5
Jilett mach 3 6 lý týraþ köpüðü hediyeli 25
Fary bulaþýk Makinesi tableti 100 lu 180
Daha varda aklýma gelenler bunlar. Reha baþkaným der þimdi bunlar çürümüþ. A kalite ürünler merdiven altý ürünlere göre 5-10 kat daha dayanýklý. Mesela Sütaþ kaþarý son kullanma tarihi 6 ay geçse bile bozulmaz iken Çaðlak kaþar üretim tarihinden bir ay sonra bozulabilir. Eskiden köyde salamura peynir yapýp bir sene yerdik bozulmadan þimdi ki beyaz peynir 4-5 ay da kesin bozulur. Sonbahar da yoðurt yapardýk yaza kadar yerdik þimdi ki yoðurtlar 3-4 ay sonra ekþir.
Yer Ýmleri