Sayfa 30/817 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 233 - 240 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

Şöyle bir durum da var.Tam net bilmiyorum ama acaba yakında olacak genel kurul da oy hakkını artırmak kararlara müdahil olmak mı istenmekte.

Evet bu yüksek lot devirlerinden ne çıkacak acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Çok gaza gelmişsiniz sn ICQ. Mardinli bilmiyor siz biliyorsunuz öylemi. Mardinli ta ne zamandan söylemişti kağıdın kaçdan döneceğini, kaça geleceğini. Mesele kim biliyor bilmiyor meselesi değil. Scharif07 çok güzel yazmış adam dolar bazında %300 zararda. Elbette çıkacak. Ama 1 ama 3 yıl sonra.Elinde 60 maliyetle 80 maliyetle bekliyorsa vatandaş senelerdir, bu bilançoda birşey gelmeyecek diye satacak değil bu adamlar.
    1-Sizce bu akyatırım ne yapmaya çalıştı bu kadar lot mal alarak ve dün neden sattı ucuza.
    2-İşyat 40 küsürden aldığı malı neden 37,5 dan verdi?
    3-Credit Suise aldığı hisseleri kime postaladı, neden acceptor aracı kurum kendisi direkt almak yerine böyle bir yola gitmiştir sizce?
    4-Kağıdın sahibi varsa enayimi bu adam 5 senedir kağıt TL bazında %300 dolar bazında %1000 kaybetmiş? Amacı ne olabilir.
    5-Bedelsiz beklentisi hakkında görüşleriniz nedir?

Bu sorulara cevap verebilirseniz memnun olurum
    Bne mardin den iyi biliyorum demedim...Ama iddaa atılacaksa ortaya üzgünüm ama 2012 den beri srf ondan değil herkesden daha iyi biliyorum yazdıklarım ortada...

Hala aynı şeyleri yazıyorsunuz kağıdın sahibi enayimi vsvs e Gsaray tahtasında 2011 de 400 lerden tonla alan oldu 10 kademede milyonlar alındı satıldı onlar enayimi yada 25 den netaş alanlar enayimi 43 den Kozal alanlar enayi mi vsvsv böyle düşündüğünüz müddetçe böyle kağıda saplanır kalırsınız...

Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    Bne mardin den iyi biliyorum demedim...Ama iddaa atılacaksa ortaya üzgünüm ama 2012 den beri srf ondan değil herkesden daha iyi biliyorum yazdıklarım ortada...

Hala aynı şeyleri yazıyorsunuz kağıdın sahibi enayimi vsvs e Gsaray tahtasında 2011 de 400 lerden tonla alan oldu 10 kademede milyonlar alındı satıldı onlar enayimi yada 25 den netaş alanlar enayimi 43 den Kozal alanlar enayi mi vsvsv böyle düşündüğünüz müddetçe böyle kağıda saplanır kalırsınız...
    Madem herkesten iyi biliyorsun ICO hocam bu tek kalemdeki yüksek hisse satışları neden yapılıyor?

enteresan bir durum daha 18.00 kapanışı -069

3.663.584 tl konsilde kar.MRSHL en azından zarar açıklamadı.Yarın şenlik var demek oluyor.Geçen sene aynı dönem -503.850 idi.

Normalde ben yaa yarın seans sonrası yada pazartesi seans sonu açıklar diye bekliyordum.Şimdi açıkladı ondandırkı iki gün önceden baskılar arttı.Normalde bugün ve yarın baskı olmasını beklıyorduk.Orda bile ters köşe yaptılar.

Bilanço da kalemler nasıl inceleleyebilecek var mı? Net kar büyümesi Özkaynak karlığı v.s umut verici mi? Bilançodan anlayan üstadlar değerlendirmelerinizi bekliyoruz? Bu bilanço önümüzde ki dönemler için umut veriyor mu?

Sayfa 30/817 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •