Anladım dayım sizi hareketlerini izlemek açısından dedim Vestel'den çıkayım buraya gelcem maliyet düşürmek için
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anladım dayım sizi hareketlerini izlemek açısından dedim Vestel'den çıkayım buraya gelcem maliyet düşürmek için
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hacim yerlerde sürünüyor. İş yatırım hergün bu seviyelerden bile mal çıkıyor. Bakalım nereye kadar düşürecek aç gözlü ağamız. Yüksek maliyetli arkadaşlara sabırlar diliyorum. Ağayı yalamak işe yaramıyor. Toplu küfüre başlarsak birşeyler değişebilir belki![]()
Çorap da olsa, hisse senedi de olsa fiyatı DÜŞERKEN satın alırım
Warren Buffett
burayı bir süredir izliyorum. Ciddi ciddi mallanmayı düşünüyordum fakat, tüm portfoyü buraya taşımaya karar vermeler, sürekli umursamaz tavırda şirkete yatırım yapmaya devam etmeler,,,, fazla abartılı geliyor. Bdayım'ın bu kadar bu şirketi ve patronu tanıması beni rahatsız eder. Zaten bu forumda bir hisseyi sahibi gibi çok yazanlardan çekineceksin. Size başarılar.
düştükçe bir hisse alınmaz. Alınsaydı 4'ten beri alan hedef yatırımcısı köşeyi dönmüştü. Bunları yazmasanız, hedef'in iyi kağıt olduğuna ben de inandığım için farklı davranırdım. Ama yok bu kadar değil. Hedef'in 1.80'e gitmesi ne kadar normalse bu günlerde bist30 kağıdı gibi davrandığı için bist gevşedikçe daha da aşağıya salınması bir o kadar normaldir.
1.08 ve 1.02 mal alım yerleridir. Ama bu altının olmayacağı manasına gelmez. Üst tarafta, yükseldikçe kendi stop noktanızı kendiniz koyunuz. Kardan stop koyacak kadar karda olan varsa tabii.
düştükçe bir hisse alınmaz. Alınsaydı 4'ten beri alan hedef yatırımcısı köşeyi dönmüştü.
defter değeri 1 lira olan hısseyı gıdip 4 lıradan alırsan tabiki zarar edersin
ne kadar maliyet düşürmeye kalkarsan zararın bi okadar daha artar
hısseye haps olursun sonra
defter değeri 2 lira olan hisseyi 1 lıralardan alırsan zarar etme şansın az olur
yazımı cımbızlayıp yorum yaparsan bana haksızlık yapmış olursun
adalimali yazımı yanlış anlamıştı ona cevaben portföyümün tamamını
buraya taşımayı düşünüyorum dedim insaf yahu.
ayrıca siz birilerinin yazdıklarıylamı hısse alıp satıyorsunuz
aselsan 5 lırayken gidip almazlar 40 lıra olunca kuyruğa girer millet
Yer İmleri