Sayfa 30/79 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
Arama sonucu : 625 madde; 233 - 240 arası.

Konu: SDTTR - SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by iletisim Yazıyı Oku
    Bu Sdtr hissesi sadece ihale mi alıyor ilaveten savunma şirketlerine veya projelerine girişim ortağı mi oluyor iş paylaşım modeli ile. Detaylı bilen paylaşabilir mi. (Not hisse aldın bir şey bilmiyorsun demeyin epey bilgim var ancak el elden üstündür benden bur çoğumuzun daha iyi bilgi sahibi olan vardır. Paylaşmak iyidir ve hayat paylaştıkça daha güzeldir. )
    İşte yaklaşım budur.Benim tek hatam lağım faresi ithamım.Kusura bakmasınlar ama bir hisseden 3 -4 tavan alacaksın ekmek yiyeceksin ve de burada şu şu negatiflikleri gördüğüm için satıyorum alan alsın satan satsın ben kaçar demek , resmen elinde sdttr olan yatırımcıyı paniğe sevketmektir.

Bakın ne diyor ''Alfasta da ben uyardım 300 lerde ama şimdi alfas şimdi 200 lerde .'' diyor.Yani ısrarla '' bakın sdttr de de siz de benim gibi yapmazsanız alfastaki gibi ağlarsınız.'' demek istiyor.

Şimdi tekrar diyorum.Lağım fareleri her ralli hissesinde olur.Her rallideki hissede lağım fareleri ve bu fareleri destekleyen lağım farecikleri bitmez.Bu lağım farelerinin gözü sizin cebinizdedir.

Adam olan adam bir hissede para kazandığında satar ve çekilir kenara.Sattım deyip o hissedekilere bunu yazmaz.Böyle yazanlar lağım fareleridir.

2. inşaallah 23.01.2023 pazartesiden itibaren Sdtr yükselmeye-ki bu illa tavan olsun değil inşaallah artı olsun bizim olsun- devam eder ve inşaallah hep beraber kazanmaya devam ederiz.
    He yükselmeyebilir , yataya bağlayabilir veyahut düşebilir de.
    Nacizane güzel ve geleceği parlak hisse diye düşünüyorum. Hep yükselecek ve hep gidecek bir hisse de yok.
    Gönlümüzden geçen, güzel ve geleceği olan bir hisse olduğu içindir ki inşaallah 23.01.2023 pazartesi tarihi ve tarihinden sonra da olabildiğince yükselsin ve artı olması dileğim. Oldu oldu, ve oldugu yere kadar, bitti olmadı çay içeriz ne yapalım.
    inşaallah yükseliş devam eder ve inşaallah hep beraber kazanmaya devam ederiz, vesselam

3.  Alıntı Originally Posted by iletisim Yazıyı Oku
    inşaallah 23.01.2023 pazartesiden itibaren Sdtr yükselmeye-ki bu illa tavan olsun değil inşaallah artı olsun bizim olsun- devam eder ve inşaallah hep beraber kazanmaya devam ederiz.
    He yükselmeyebilir , yataya bağlayabilir veyahut düşebilir de.
    Nacizane güzel ve geleceği parlak hisse diye düşünüyorum. Hep yükselecek ve hep gidecek bir hisse de yok.
    Gönlümüzden geçen, güzel ve geleceği olan bir hisse olduğu içindir ki inşaallah 23.01.2023 pazartesi tarihi ve tarihinden sonra da olabildiğince yükselsin ve artı olması dileğim. Oldu oldu, ve oldugu yere kadar, bitti olmadı çay içeriz ne yapalım.
    inşaallah yükseliş devam eder ve inşaallah hep beraber kazanmaya devam ederiz, vesselam
    Ben yarın tavan olmasını istemiyorum.Taban da olmasın ,bir müddet yatay hareket edelim isterim.Ama malumunuz üzere büyüme hikayesi olan yeni halka arz edilen şirketlerde tavan sarmalları oluyor.Ve bir yere kadar olduktan sonra kaçınılmaz taban oluyor.Ama o taban veya tabanlardan sonra bazı büyüme hisseleri önceki zirveleri de geçen yepyeni zirveler yaşadılar.Örnek olarak hktm,miatek ,kontrolmatik smrtg gibi hisseleri gösterebiliriz.Bu hisseler halka arz fiyatlarına göre 1 yıl gibi kısa sürede çok yüksek oranda yükselişler yaşadı.

Sdttr den de beklentimiz büyük ama gerçekleşir mi ?Zaman bunu ilacı.İnşallah beklentilerimiz gerçekleşir.

4. Sayın Soace Defence belirtmek isterim ki siz Sayın Kwon'a çok yüklenince o bu detaylara ve çöp tepkisel ve savunmacı eski hisselerdeki açıklamalarına değindi. Siz lağım faresi hatamdi diyorsunuz ama tekrar ediyirsubuz, hatayı .
    Saygılı olmalıyız birbirimize. Ve de dediğim gibi o sattığını ilan duyurusu yapmama li veya başkası. He soruldu sattım diyip geçmeli detay sebep açıklama yapmasa daha iyi olur etkilenebilir insanlar. Bu düşünmeli Ama siz de her durumda lağım faresi veya gözü sizin cebinizde dememelisiniz. Bence sizde ve o Sayın Kwon'da değerli değerli şahsiyetlersiniz. Herkesin olmasa da ben dahil bir çok arkadaşın Sayın Space Defence olarak siz ve Sayın Kwondan öğrenecek duyacak şeylerini vardır, inşaallah olacaktırda Biz bize faydalı olabiliyoruz ve burada ne kadar kişiyiz ki. Kırmadan saygıli sekilde paylaşmaya devam. Bırakalım ders çıka ramak o veya görenler sattığını duyurmasin soruldu sattın diyip açıkla ma yapmadan geçsin siz gibi arkadaşlar da itham ve kırıcı konuşmasın.
    Dediğim gibi sizlerde n öğreneceklerimizin olduğu kanaatindeyim. Biz bir damla sizle r akarsu göl'sunuz. Hep beraber denizlere ve okyanuslara ulaşmak ümidiyle.
    inşaallah 23.01.2023 pazartesi günü ve sonrası nasip olabildiğince hep beraber kazanmaya inşaallah devam ederiz . Oldu oldu, olmadı bitti çay içeriz. İnşaallah yükseliş devam eder bu yüzden 1 olsun artı olsun bizim olsun en azından. İnşaallah artmaya devam eder ki güzel ve geleceği olan bir hisse olduğundan. Vesselam

5. Hisseye yönelik son paylaşımlarınız için arkadaşlar adına teşekkür ederim, Sayın Space Defence

6. Peki daha önce sorduğun gibi hep ihale mi aliyir veya projelere iş paylaşım modeli ile ortak olarak veya teklif alarak mi iş alıyor ?

7. Mesela şirket e yakından yerde oturan arkadaş var mı son duyumları veya iş toplam değeri son aldığı işlerin toplamını detayını bilen var mi

8.  Alıntı Originally Posted by iletisim Yazıyı Oku
    Mesela şirket e yakından yerde oturan arkadaş var mı son duyumları veya iş toplam değeri son aldığı işlerin toplamını detayını bilen var mi
    2022 de alınan işlerin devamı olarak 2023 te 2 milyarlık bakiye iş olduğu ve bu siparişlerin bu yıl bitirileceği söylendi.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/sav...oluyor/2774198

Sayfa 30/79 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •