Sayfa 300/544 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 4352 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1.  Alıntı Originally Posted by goncarov Yazıyı Oku
    Bir soru sordum ancak bu soru ile ilgili dönüş alamadım.

Arkadaşlar, Piyasada dolaşan Eplas lotlarının ne kadarını elde tutuyorlar ?

Yeterli seviyeye vardıklarında hareket edecekler. Bu konuda bilgisi ve fikri olan var mı ?

Gözüken o ki halen doymamış vampirler.
    Merhaba,

Egedük'e katılıyorum kardeşim.

Sana da katılıyorum.

Hedefledikleri lota ulaşmadan hareket etmez.

Ancak, yöntem yanlış. Uzun senelerdir bekleyen hiç bir yatırımcı, bunlar götürmüyor diye satmaz. Geçen gün yazdığım gibi ,bu aymazlar, alternatif yatırımları da hiç ettiler, buranın yatırımcıları için.

Yukarı sürmedikçe, hedeflerine asla ulaşamazlar. Debelenir durur, vakit kaybederler. Belki hisse dahi kaybederler.

Hiç alakasız insanlardan Eplas adını duymaya başladım. Geçen gün 52 lira iken, biri buradan alınır mı, dedi. Acele etmeyecek, ne, nasıl, demeyeceksen ve en az bir sene bekleyeceksen al dedim.

Çevremdeki insanlara 100 k civarında alım yaptırdım.

Bu iş böyle olmaz. Erteledikçe, hedefler ve hedef fiyatlar değişir.

Debelensinler bakalım...

Saygı ve selamlar.

2. Sevili Ercanbay,

Bu kağıda en büyük parayı Kemal'in iş tuttuğu çete bağladı. 3 yıl öncesinin 1 lirasını enflasyona karşı korumuş olmak için şu an 5-6 lira yapmış olmak lazım. bu adamlar paramız enflasyona karşı korunsun diye mi EPLAS aldı? Kemal denen aşağılıkla birlikte vurgun yapalım diye mi? Cevap çok açık. Bu adamlar 3 yıl evvel BIST 30 dan başka bir kağıt alsalardı 1 liraları 7-8 lira olurdu. Üstelik bunlar piyasanın oros..su , THY SASA gibi 15 kat üstü giden kağıtların haberini önceden alırlardı. Bu adamlar bu ahlaksız herifi daha ne kadar bekler? Bence Kemalin kaçacak yeri kalmadı. Bu işin sonu kötüye gidiyor.

Dışarıda ne kadar mal var diyen arkadaşım, naçizane fikrimi paylaşmak isterim. Şirket %25 açıkken ve 20M sermayesi varken 1,3 milyon lot Erol'da idi ( gedik yatırımdaki mallar). Kalan malların 2 milyon civarının eski yatırımcılarda olduğunu tahmin ediyorum. bunların bir kısmı malı ilk vurgun zamanı 35-45 arasında boşalttı, bir kısmı da düşünce tekrar aldı. Maalesef bunların bazıları da malı burada pazarladı. 2020 şubat öncesi ve sonrası yazıları okursanız kimler olduklarını anlarsınız. Tahsilliden sonraki takaslara bakınca 4,5 ile 5 milyon lot civarı malın Erol harici KY de olduğunu tahmin ediyorum. 17.798.917 lot halka açık malın Erol + KY toplamı 5,8 M- 6,3 M arasındadır. Yani, işlem gören malların %35 civarının hala KY de olduğunu düşünüyorum. Başka tahmini olan arkadaşlar varsa onlarda yazsın, karşılaştıralım.

sevgiler

3. Merhaba,

Değerli Dufresne kardeşim, çok doğru tesbitler, teşekkürler.

Ben de Jack ve arkadaşlarının daha çok bekleyeceğini düşünmüyorum. Gerçi Kz, gerçekleri eğip bükmede çok usta. Ne kadar ek süre alır bilemiyorum.

Zira son mesajlarım Kz'den çok onlara. Senin de verdiğin bilgiler ışığında her şey çok açık. Bunlar paralarını 2 ye 4e katlamaya geldiler belki ama, Bist zaten 3 senede 4-5 katı yaptı. Külliyen içerideler.

Kz'ye çökseler ben de şaşırmayacağım. İzliyoruz ve izleyeceğiz.

Burada senelerdir "şeffaflık" dedik ama, adamın işi gücü dalavere. Kar ettiğini düşünürken, yıllar içerisinde onlarca mülk icradan gitti.
    Egepalas şimdi kaç liradır? Göz göre göre gitti.

Gaziemir arazisi...bağıra bağıra gitti.

Bunlar son zamanlarda olanlar. Bir zamanlar Akın plastiğe topu topu 2 M borcu vardı da, yine icradan Ankara mı, Adana mı bir yerde bir şeyler satılmıştı.

Borcuna pistir arkadaş. İcra dışında alamazsınız. Onun da matematiğini muhakkak yapmıştır. Hele ki bu enflasyon ortamında, icrayı daha karlı göreceği için icraya bırakır.

Bugün yine iyi iş yaptı. Alkışlayalım. Eksi ile kapatmayı becerdi. Küçük yatırımcının küfürleri ulaşmıyor da, sadece otururken kendisini onların yerine koyup, dinlesin.

Tekrar edeyim;

Hit the road Jack!

Şarkıdaki anlamı, hadi yallah, defol.

Ama buradaki ve genel anlamı, "Hadi başlayalım, hadi başla Jack!"

Sen de "Kz"zade olmadan, Jack.

İyi bir akşam diliyorum.

Saygı ve selamlarımla,

4. [QUOTE=ercanbay;6320971]Merhaba,

Değerli Dufresne kardeşim, çok doğru tesbitler, teşekkürler.

Ben de Jack ve arkadaşlarının daha çok bekleyeceğini düşünmüyorum. Gerçi Kz, gerçekleri eğip bükmede çok usta. Ne kadar ek süre alır bilemiyorum.

Zira son mesajlarım Kz'den çok onlara. Senin de verdiğin bilgiler ışığında her şey çok açık. Bunlar paralarını 2 ye 4e katlamaya geldiler belki ama, Bist zaten 3 senede 4-5 katı yaptı. Külliyen içerideler.

Kz'ye çökseler ben de şaşırmayacağım. İzliyoruz ve izleyeceğiz.

Burada senelerdir "şeffaflık" dedik ama, adamın işi gücü dalavere. Kar ettiğini düşünürken, yıllar içerisinde onlarca mülk icradan gitti.
    Egepalas şimdi kaç liradır? Göz göre göre gitti.

Gaziemir arazisi...bağıra bağıra gitti.

Bunlar son zamanlarda olanlar. Bir zamanlar Akın plastiğe topu topu 2 M borcu vardı da, yine icradan Ankara mı, Adana mı bir yerde bir şeyler satılmıştı.

-----------------------------------
    Aynen öyle sevgili Ercanbay. bu adam açgözlü ve her şey benim olsun dedikçe, borcunu geciktirdikçe, kazık atmaya çalıştıkça bir yerleri kaybediyor. Bizlere borçlu, 3 yıl önce 40 lardan mal alanlara daha da çok borçlu ama asıl Göllüye borçlu. Biz buralara yazarız, küfrederiz çok canımız yanarsa dava ederiz ama tefeciler bunu ****** . Bu defa da kazık peşindeyse kaybettikleri listesine Eplas paylarını da ekler. Kemal güvenilmez ve kalleş biri. Türkçemizde bu iki sıfatı birleştiren güzel bir kelime var "puşt". Biz yatırımcılar olarak yine uyaralım. Artık puştluğu bırak, zira bu işin sonu kötüye gidiyor.

5. Merhaba,

Ben sana bir daha "Ölüm"ü hatırlatayım Kz.

İnsanlık görevi.

Çok hatırlatıldı bu sayfada.

Koç'ları ve Sabancı'ları uğurladık.

Dualarla...

Evin, araban ve işyerin sağlam olabilir; depremler gördük 50 binleri uğurladık, dualarla.

Kim bilir, olmaz deme, sana da bir göktaşı kısmet olur.

Olmaz olur,

Olmaz, olmaz; deme...

İyi bir gece diliyorum Kz, yarına kadar.

Selamlar,

6. Zalim kz
    Mahşer günü hesap vereceğin kişi sayısı okadar arttıki,aşağıda kaçacak yer arayacaksın lakin kaçış yok
    Bir insan nasıl bukadar acımasız,insafsız ve gaddar olabilir soruyorum sana
    Yatırımcıya yaptığın bu zulmü biran önce bırak, silkelen ve kendine gel aynaya bak yüzüne bi sille yapıştır kendine gel
    Yahu mahvettin yatırımcıyı, aldığın ahlar arşa vardı yakanı bırakmaz
    Seni Allaha havale ediyorum zalim kz
    Tez zamanda kaderin sillesini yiyesin

7. 8500 m2 yer 100 milyon, 80.000 m2 yer demekki 1 milyar, piyasa değerimiz kaç para o da 1 milyar, nerede makinalar, kalıplar, tecrübe, stoklar, yatırım amaçlı alınan arsalar, Basmane çukurundaki payımız, 80.000m2 lik Tiredeki tekstil fabrikası, Almanya fabrika, Romanya arazi, Kuşadasındaki onlarca villa, daha bilmediğimiz onlarca gayrimenkul... Bence pd/dd miz 1 in çok altında..Screenshot_20230219_110157_sahibindencom.jpg

SM-G990E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Haram'da mutluluk arayana " mutluluk " haram olur sözünü bütün evlere, işyerlerine asmayı çok isterdim.
    Haram kazanıyorsan, kısa bir süre yersin. Kimsenin ahı kimseye kalmaz.
    Bazıları namussuzluğu, ahlaksızlığı, edepsizliği marifet sanıp, bu dünyada namussuzluğun prim yaptığı iddiasında bulunabilir.
    Bu dünyada eğrilik ile doğruluğa varılmaz. Kendine gel ey KZ.

(Allahın azabı şiddetlidir.) [Bekara 211, Yunus 70, Rad 6,13, 34, Taha 127, Mümin 22, Haşr 7]

(İşlediklerinin cezası olarak, artık az gülüp, çok ağlasınlar.) [Tevbe 82]

Sayfa 300/544 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •