Sayfa 301/774 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    Referandumda Neden EVET neden ??

cunku tek yonetim gelecek.partiler nasil olsa koalisyon olur umuduyla bir sandalye de biz kapariz pesinde olamayacak.ya itu odtu bogazici yada universite yok gidip meslek okulu okuyacaksin yani dengini sana millet soyleyecek.secimlerde planli programli kuvvetli kadrolar sunmalisin.basarili kisileri ady gostermelisin ki secilsin.cunku onu millet sececek atanmayacaklar.bu da bundan sonra pkk terorunun ve onun yandaslarinin mecliste olamayacagi anlamina da gelir.eger olurlarsa da onu secenler sonucuna katlanir.o dogu atanan kayyumlarla cehresi degisti.halk bunu gormek zorunda.
    ben evetcilerden gerekcelerini duydum fakat hayir cilar neden tek adam disinda sebep bildiremiyor.sanki TR de secilen iktidarlar tek adam degildi.
    boşuna anlatıyorsun bunlara , gezi parkı olaylarında ingiliz mi6 nın ceplerine para koyup devletine milletine saldırttığı güruh bunlardı işte, cafe & trend de de var bunun gibi bir kaç tane, kime hizmet ettikleri hangi kanaldan yönetildikleri belli değil dolayısıyla alıntı yaptığımızı fake hesaplar belkide londradan yönetiliyordur herşey münkün, çünki yek bir merkezden aynı ağızdan hep aynı karalama nakaratı var dikkat ettiysen, devletini milletini seven yapılan hizmetleri takdir eden insanları trollükle suçlayanlar aslında fetoş hdp chp trollerinin ağa babalarıdır.

boşver bunları, anketler bir ara izmir marşını sinsice kullanarak kamuoyuna gaz vererek "na" ları yukarı itti ama vatandaş baktıki gaf üsütüne gaf "no" propagandasının altı boş içi boş, şimdi son 15 gündür yeni anayasa başkanlık sistemi lehine anketlerde büyük bir puan artışı var, bunlar darbeci zihniyetin son çırpınışlarıdır batının ipiyle kuyuya inilmez halen ders almamış görünüyorlar.

sonları fetoşçular gibi olabilir bu milletin üzerine mermi yağdıranlarla yatıp kalkanlar milletin gazabına uğrayabilirler.

allah akıl fikir versin diyorum bunların nick adları bile ya ingiliz ya alman yani hepsi ofsayt amaçları belli bu nedenle polemiğe girmeye hiç gerek yok işleri pislik atmak karalamak vatan millet düşmanlığı yapmak, besbelli.
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

2. AkTrol olmaktansa Kürt, Ermeni, Laz, Gürcü vs. vs olmayı tercih ederim. Sonuçta Allah bana ırkın ne diye sormayacak. Hak yedin mi çalıp çırptın mı hırsızı yolsuzu savundun mu diye soracak...

Öz be öz Türk'üm orası ayrı konu.
    SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Lütfen arkadaşlar biraz daha saygı. Ben krepiyi tanıyan biri olarak iyi bir insan. Ama krepi kardeşim Türkiye'de gerçekten aksayan sorunlar var. Ben chp nin bunları çözeceği nede inanmıyorum. Amma yanlışa da yanlış denilsin.
    senin gibi biri hangi partiden olursa olsun ilk once insandir ve basimin usutnde yeri vardir.ama ingilizin almanin avrupanin teröristi insan degildir olamaz.yasadigi topraklari kana ceviren insan insna olamaz.bu yuzden bunlari yaziyorum.yoksa Turkler evet diyecek te digerleri Turk degil mi yada yurttas degil mi.onlar da oyle.
    ben Turkiyede yasamasam da akp nin yanlsilarini heryerde soyluyorum ama kime senin gibi insan olanlara.ve onlar bir elestiri yaptiginda durup dusunuyorum cunku dogruluk payi vardir.

5.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    AkTrol olmaktansa Kürt, Ermeni, Laz, Gürcü vs. vs olmayı tercih ederim. Sonuçta Allah bana ırkın ne diye sormayacak. Hak yedin mi çalıp çırptın mı hırsızı yolsuzu savundun mu diye soracak...

Öz be öz Türk'üm orası ayrı konu.
    SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bak simdi konuyu irk a cekti.bu terbiyesizlik degil de nedir.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    kalkıp hala fetoşçu futbolcuları kayıran hdp yi haklı bulan batıyı gelip memleketi işgal etmesi için kışkırtan çanakkale almanlar sayesinde kazanıldı diyen bu zihniyetin aynısı kurtuluş savaşında da vardı adı da terakki perver ingiliz muhipleri cemiyetiydi
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 301/774 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •