Sayfa 302/1001 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Zamanında bu geri zekalılığı Demirbank yapmıştı ( bankayı yanlış hatırlıyor olabilirim) sonrası malum ama bu sefer iş daha büyük filmin sonunu heyacanla bekliyorum.
    Doğru hatırlıyorsun...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Konu betona gitmesin ama bana göre sürüsüne BETONCU batak sadece OHAL dolayısıyla beyan edemiyorlar.

3. Şimdiki Hazine ihalelerine Piyasa Yapıcı Bankalar haricinde kimse teklif veremiyor ...

Demirbank zamanınındaki ''piyasa '' bugünden iyiydi bence ! En azından piyasa vardı.

Şimdi piyasa miyasa yok.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Konu betona gitmesin ama bana göre sürüsüne BETONCU batak sadece OHAL dolayısıyla beyan edemiyorlar.
    KGF sağolsun diyebilirmiyiz..yaşar, ne yaşar, ne yaşamaz..

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    KREDİ DERECELENDİRME KURULUŞU UYARIYOR

[B][FONT=Comic Sans MS]Japon kredi dercelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating Başkanı Orhan Ökmen, Türkiye'de hem ekonomik hem siyasi anlamda stresin arttığını belirterek, üç ayda bir yaptıkları şirket incelemelerini artık haftada bire indirdiklerini söyledi. Ökmen, ''BAŞTA İNŞAAT SEKTÖRÜNDE OLMAK ÜZERE SERİ İFLAS RİSKİ BÜYÜYOR'' diye konuştu.

Genelde Eylül ayında turizm gelirlerinden dolayı cari açık fazla çıkmazdı..bu sefer öyle olmamış; cari açık 4.53 milyar dolar çıkmış..Eylül ayında biz dolar 3.4-3.5 felan uğraşırken hatırı sayılır bir portföy yatırımı girmiş ve bu cari açığın bir kısmını kapamış..demem şu ki, kış aylarında dövize daha fazla ihtiyaç duyulacağından tahminim daha fazla portföy yatırımına(namı diğer sıcak para) ihtiyaç olacak..girer mi, belli olmaz..ABD'de enflasyon düşük çıkar..hayde risk-on mod'a geçelim..olur mu, bilmiyorum..tabiki faiz seviyesi, büyüme oranı, dolarda gelinen seviyeler gibi pek çok etken de göz önünde bulundurulmalıdır..

Hele 3.89 geçilsin sonrasına bakarız..........3.89 da büyük birileri betonlama yapmışa benziyor...........

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Hele 3.89 geçilsin sonrasına bakarız..........3.89 da büyük birileri betonlama yapmışa benziyor...........
    Walla globalde bir şekilde ''risk off'' modu başlasın..beton felan hikaye olur..

Az önce bir yerden okudum, Eylül'de 3.4 milyar dolar portföy yatırımı girmiş ülkeye..dolayısıyla herşey büyük oranda dış dünyaya bağlı diye düşünüyorum..

Biz sadece sürüklenmekle meşguluz..Kısaca dolar girerken uçuyoruz, çıkarken operasyon çekiliyoruz..

Sayfa 302/1001 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •