Secim haberinden bugune 2 aylik takaslar.
Citi'nin satislari gercek, Doce her gun 500 bin lot, 1 milyon lot satmisti.
![]()
Bunu koymak zorundayim. Birileri bu resimleri okuyup, cozup, bu Hocamiza "Ustat" diyorlar
http://www.hisse.net/topluluk/showth...41#post2230641
![]()
Bu resimlerin icinde yazilar var hep. Insanlar bunlari okuyor. Sonra da ne guzel uzun uzun yaziyor, emek sarfedior diyor.
Gtmis "Coin cikaracak, Yerli WhatsApp yapacak, Gizli projeleri var, Patronun satisi dedikodu" diye Escom'u pazarlamis 1.20'den. Kagit 0.55 dort ayda!
Escom Toshiba'nin distributoruydu. Donanim firmasi. Yazilim firmasi zannediyor! Patron 15 milyon lot satti bir senedir, sirketin halka acikligi 2 Katina cikti. Fiyati halka arz fiyatinin 30'da 1'i!
Bu her yerde gordugum deli sacmasi yazilara gidip bir bakarken tesedufen gordum Escom'u. Halka arzdan beri alir satarim 15 senedir.
Nasil birseydir arkadas!
Aslinda bayagi bir konsantre olunca okunuyor. Ben hic okunmaz zannediyordum. Biraz kafa patlattim, fare kapanin altindakileri, rahiplerin ustundekileri bile cikardim. Isi biliyor Bulent Hoca!
Yanliz grafik icin girmistim. Onu tamamem unuttum kapanlarla resimlerle ugrasirken.
Hicbir yazdigi anlasilmaz. Halk Bankasi aldim... Zararina sattim. Ama zarar etmedim!!!
![]()
Bu kerizlere göre kriz 2017 deydi, başlık üstüne başlık açtılardı burada...Yok Mart, yok Temmuz, yok Kasım vs derken endeks 72.000 den 121.000'e gitti...Gayet tabi ki o yazanların hepsi tüydü forumdan.. Şimdi 2019-2020 ye tehir ettiler...
na hah hah haaaaa !...
*
Rahmetli 2.Kılıçarslan 1162 yılında Bizans'taki gösterilere gittiğinde yanında uçuş gösterisi ekibi de götürmüştü...Hipodromun dikilitaşından atlayan ekip başı Siraç yere çakılınca gösteriden vazgeçilmişti...
Velhasıl cinayet mahalli önemlidir abi...Piyasa erbabı tecrübelileri de cesetlerin arasında görmek mümkün olabilir bazen...İşte an o andır...![]()
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Yer İmleri