Sayfa 302/1023 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    4,9110 tekrar kısa denenebilir.. Takip edilmeli.. Bol kazançlar
    4,9050 ten döndü. 6 bip yürüseydi olacaktı.. Olmadı.
    hakuna matara....memento mori.

Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    ABD'de Senato ve Temsilciler Meclis'i, 2019 savunma harcamaları yasa tasarısında Türkiye'ye verilmesi planlanan F-35 yeni nesil savaş uçaklarının satışının geçici olarak durdurulması konusunda uzlaştı.
    Piyasadaki çakallar bunları heeç ! umursamıyor, aptala yatıyor, YOK hükmünde sayıyor, nassosa! diyor Türkiye ye hep havucu gösterirler asla batmasına izin vermezler bu geçmişte hep böyle oldu yine böyle olur diyorlar . 1974 barış harekatı sonrası Rahmetli Ecevit hükümetine yapılanları olmamış sayıyorlar bize böyle şeyler yapmaya maçaları yetmez sanıyorlar hadi bakalım hayırlısı...

3. yukarı atmak için kendine yer yapıyor sanki.
    bi kere daha 90 yaptıktan sonra 86'ya çekerse beklentim 90 üzeri kalıcı yer yapması..

Dön baba dönelim oyunumu oynuyoruz ? İyi oyunlar o zaman ben de köşeme çekildim `kim kime korsa `oyununu seyrediyorum , kaptıracak bir şeyin olmayınca seyretmek çok ama çok zevkli oluyor.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Piyasadaki çakallar bunları heeç ! umursamıyor, aptala yatıyor, YOK hükmünde sayıyor, nassosa! diyor Türkiye ye hep havucu gösterirler asla batmasına izin vermezler bu geçmişte hep böyle oldu yine böyle olur diyorlar . 1974 barış harekatı sonrası Rahmetli Ecevit hükümetine yapılanları olmamış sayıyorlar bize böyle şeyler yapmaya maçaları yetmez sanıyorlar hadi bakalım hayırlısı...
    Acımazlar. Hani lafta değil, ciddi manada acımazlar.
    Yeter ki kendi çıkarlarına ters düşsün, hele ki bir de onları zararına direk etki ediyorsan karşı durarak öttürürler.

6.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Acımazlar. Hani lafta değil, ciddi manada acımazlar.
    Yeter ki kendi çıkarlarına ters düşsün, hele ki bir de onları zararına direk etki ediyorsan karşı durarak öttürürler.
    tek kutuplu dünyada dediğiniz çok daha rahattı...
    günümüzde çin-rusya birlikteliği çok daha güçlü.
    abd - avrupa eskisi kadar birlikte hareket edemiyor.
    sermaye küresel tamamen öldürmeye kıyamazlar.zararı kendilerinede dokunur.
    ülke inşaatla kalkınma modeli ile yıllardır akan sıcak parayı yatırımlara yönlendiremedi.
    trizm krizlerle sarsıldı (2018 rekora gidiyor) ülkeye trist yağıyor.buda sıcak para demek.
    tarım,hayvancılık geriledi.
    potansiyelimiz var mı ??
    aselsan gibi istenirse koza-ipek üzerinden önemli madencilik yatırımı yapılabilir.
    israf bitirilebilir.
    mali disiplin kesinlikle bırakılmaz.
    siyaset hatalardan döner.
    ülke rahatlar.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bakın yanlış anlaşılmasın bu işten zevk almıyorum ama bazılarının bir şeyleri anlaması için beteri görmeleri lazım. 1992 lerde şimdikiler kadar yüksek aidatlı olmasada bir sitede oturuyorum, bu kendini fasulyeden sayan yüksek ücretli beyaz yakalılardan çoğu (bu arada bende o zamanlar beyaz yakalı grubundan dım lakin haddimi her zaman bildim yine biliyorum) o kadar absürt şeyler istiyordu ki işi abartıp otoparkı yerin altına alalım demeye kadar görtürdüler . Ulan höst dedim madem kapalı otopark istiyordunuz buraya niye taşındınız ? Ben beş kuruş vermem haberiniz olsun. İnanın o bey efendi görünüşlü takımı maçaları yetse beni döveceklerdi. Uzatmayalım gel zaman git zaman 94 krizi patladı, bunların çoğunun dötüne tekmeyi atttılar, işten çıkardılar. Bana asansörde kıçını dönen bu zipçiktolar o zaman süklüm püklüm kafalarını eğip yüzüme bakamaz oldular çünkü o kapalı otopark diye i laga luga yapanlar karşı çıkıyorum diye bana saldırmaya kalkanlar aidatları ödeyemiyor evlerine haciz geliyordu. Kısacası BETER görülmüş ve dil mıça girmişti ama tedbir zamanında alınmadığı için sürünmek kaçınılmaz olmuştu. Geçmişi bilirim ve her zaman tedbirimi alır ayağımı yorganıma göre uzatırım ve hayatta layık olduklarını yaşayanlara ne gıpta eder ne de acırım.
    )
    Sn. Umutabi benim şu anda oturduğum sitede 3+1 aidatlar 340 TL. 1+1 aidatlar 280 TL. Kapalı otopark havuz mavuz falan vs.
    Bunlar şimdi site 11 yaşında oldu diye hemen bina boya işlerine + kapalı yeraltı otoparklarına kamera işlerine girişmeye meylettiler geçen bütçe döneminde. Zar zor geçen yıldan vazgeçirttik 2019 a bıraktırdık. )) Ben biliyorum ki kriz iyice vuracak KASIM ARALIK bütçe dönemlerinde ve bu istek ve arzuları yine yapamayacaklar. En azından öyle umuyorum. Ama tepede site başkanları ! yönetim kurulu üyeleri falan var onlar işi körüklüyor bizim SAF beyaz yakalı yada emekli kocakafa tayfası oltaya geliyor. Site yönetimlerinde amaç hep RANT.

8.  Alıntı Originally Posted by firtina55 Yazıyı Oku
    tek kutuplu dünyada dediğiniz çok daha rahattı...
    günümüzde çin-rusya birlikteliği çok daha güçlü.
    abd - avrupa eskisi kadar birlikte hareket edemiyor.
    sermaye küresel tamamen öldürmeye kıyamazlar.zararı kendilerinede dokunur.
    ülke inşaatla kalkınma modeli ile yıllardır akan sıcak parayı yatırımlara yönlendiremedi.
    trizm krizlerle sarsıldı (2018 rekora gidiyor) ülkeye trist yağıyor.buda sıcak para demek.
    tarım,hayvancılık geriledi.
    potansiyelimiz var mı ??
    aselsan gibi istenirse koza-ipek üzerinden önemli madencilik yatırımı yapılabilir.
    israf bitirilebilir.
    mali disiplin kesinlikle bırakılmaz.
    siyaset hatalardan döner.
    ülke rahatlar.
    Trump 'ın tavırlarından hiç 'sermaye küresel tamamen öldürmeye kıyamazlar.zararı kendilerinede dokunur.' bu kısmını tınladığını düşünüyor musun.
    Çin'e kitliyor ve üzerine ;
    ABD :Bakanlığı temmuz sonu AB için vergi kararı uygulayak mı uygulamayacak mı açıklamasını yapacak.
    Bunun görüşülüyor olması bile küresel anlamda ne olup bittiğini tınlamadığının göstergesi hatta daha bugün yine 'MAKE AMERICA GREAT AGAIN!' söylemini tekrarlayarak çanak tutuyor.

kendine zararı dokunuyor diye bir şeyi ben tınladığını düşenemiyorum.
    içerisi için inşaat, israf, mali disiplini dediklerine tek diyeceğim şey,kanal istanbul gibi şeyleri ertelemek yerine torba yasalarla Bakanlıklara gerekli izin çıkartıp aynen devam etmesi benim için yeterlidir.

potansiyeli bu ülkenin her zaman vardır ama inatlaşmayıp doğru yolda gidene..

Sayfa 302/1023 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •