Piyasadaki çakallar bunları heeç ! umursamıyor, aptala yatıyor, YOK hükmünde sayıyor, nassosa! diyor Türkiye ye hep havucu gösterirler asla batmasına izin vermezler bu geçmişte hep böyle oldu yine böyle olur diyorlar . 1974 barış harekatı sonrası Rahmetli Ecevit hükümetine yapılanları olmamış sayıyorlar bize böyle şeyler yapmaya maçaları yetmez sanıyorlar hadi bakalım hayırlısı...
yukarı atmak için kendine yer yapıyor sanki.
bi kere daha 90 yaptıktan sonra 86'ya çekerse beklentim 90 üzeri kalıcı yer yapması..
Dön baba dönelim oyunumu oynuyoruz ? İyi oyunlar o zaman ben de köşeme çekildim `kim kime korsa `oyununu seyrediyorum , kaptıracak bir şeyin olmayınca seyretmek çok ama çok zevkli oluyor.
tek kutuplu dünyada dediğiniz çok daha rahattı...
günümüzde çin-rusya birlikteliği çok daha güçlü.
abd - avrupa eskisi kadar birlikte hareket edemiyor.
sermaye küresel tamamen öldürmeye kıyamazlar.zararı kendilerinede dokunur.
ülke inşaatla kalkınma modeli ile yıllardır akan sıcak parayı yatırımlara yönlendiremedi.
trizm krizlerle sarsıldı (2018 rekora gidiyor) ülkeye trist yağıyor.buda sıcak para demek.
tarım,hayvancılık geriledi.
potansiyelimiz var mı ??
aselsan gibi istenirse koza-ipek üzerinden önemli madencilik yatırımı yapılabilir.
israf bitirilebilir.
mali disiplin kesinlikle bırakılmaz.
siyaset hatalardan döner.
ülke rahatlar.
)
Sn. Umutabi benim şu anda oturduğum sitede 3+1 aidatlar 340 TL. 1+1 aidatlar 280 TL. Kapalı otopark havuz mavuz falan vs.
Bunlar şimdi site 11 yaşında oldu diye hemen bina boya işlerine + kapalı yeraltı otoparklarına kamera işlerine girişmeye meylettiler geçen bütçe döneminde. Zar zor geçen yıldan vazgeçirttik 2019 a bıraktırdık.)) Ben biliyorum ki kriz iyice vuracak KASIM ARALIK bütçe dönemlerinde ve bu istek ve arzuları yine yapamayacaklar. En azından öyle umuyorum. Ama tepede site başkanları ! yönetim kurulu üyeleri falan var onlar işi körüklüyor bizim SAF beyaz yakalı yada emekli kocakafa tayfası oltaya geliyor. Site yönetimlerinde amaç hep RANT.
Trump 'ın tavırlarından hiç 'sermaye küresel tamamen öldürmeye kıyamazlar.zararı kendilerinede dokunur.' bu kısmını tınladığını düşünüyor musun.
Çin'e kitliyor ve üzerine ;
ABD :Bakanlığı temmuz sonu AB için vergi kararı uygulayak mı uygulamayacak mı açıklamasını yapacak.
Bunun görüşülüyor olması bile küresel anlamda ne olup bittiğini tınlamadığının göstergesi hatta daha bugün yine 'MAKE AMERICA GREAT AGAIN!' söylemini tekrarlayarak çanak tutuyor.
kendine zararı dokunuyor diye bir şeyi ben tınladığını düşenemiyorum.
içerisi için inşaat, israf, mali disiplini dediklerine tek diyeceğim şey,kanal istanbul gibi şeyleri ertelemek yerine torba yasalarla Bakanlıklara gerekli izin çıkartıp aynen devam etmesi benim için yeterlidir.
potansiyeli bu ülkenin her zaman vardır ama inatlaşmayıp doğru yolda gidene..
Yer İmleri