Sayfa 302/996 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Umut fakirin ekmeğidir üstadım Bir tarafta 125 bin bir tarafta 115 bin Tarafınızı seçin ona göre pozisyon alın
    Tarafsız kalayım en iyisi.
    Ama,
    Bitaraf olan bertaraf olur derler o da var.

2. Bir de şu durum var.
    Virüs Çin ekonomisini yavaşlattı, kaçışlar başlamış.
    Çinden kaçan yada çıkan bazı sektörler bize gelebilir.
    Bu da bize artı olarak yansıyabilir.
    İşte size fırsat

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bir de şu durum var.
    Virüs Çin ekonomisini yavaşlattı, kaçışlar başlamış.
    Çinden kaçan yada çıkan bazı sektörler bize gelebilir.
    Bu da bize artı olarak yansıyabilir.
    İşte size fırsat
    aynen öyle bir kaç haber okudum tekstil ve otomotiv için avrupalılar çine alternatif arıyor Türkiye için olumluymuş .

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by paracantası Yazıyı Oku
    twitterde gökhan uskuay var yorumları tutuyor bazen dolar düşüş alım fırsatı olabilir demiş bist için kötü

yarın en iyisi on numara oynayam geçen hafta 12 kişi ikramiyeyi kazandı, ben 5 te kaldım .
    Uzun vadeli tahminlerine ben de değer veriyorum ama %100 başarılı değil.
    Yatırım tavsiyesi değildir, banda yok kutup ayısı çıkabilü...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5. Dolar önlemi galiba.
    Özkaynağının %25 oranında yapıyorken artık %10'u oranında yapılabilecek deniliyor.

BBDK Basın Açıklaması.

Bilindiği üzere, konsolidasyona tabi yurtdışındaki kredi kuruluşu ve finansal kuruluş niteliğini haiz ortaklıklarıyla gerçekleştirdiği işlemler hariç, bankaların yurtdışı yerleşiklerle yaptıkları bir bacağı döviz diğer bacağı TL olan ve vadede TL alım yönünde gerçekleştirecekleri para swapı, forward, opsiyon ve diğer türev işlemlerin toplamının bankaların en son hesapladıkları yasal özkaynaklarının %25'i ile sınırlandırılması kararı, Ağustos 2018'den bu yana yürürlüktedir.

Yapılan değerlendirme sonucunda, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 08/02/2020 tarihli ve 8860 Sayılı Kararı ile söz konusu sınırlamanın %10 olarak uygulanmasına karar verilmiştir. Söz konusu oranın günlük olarak solo ve konsolide bazda hesaplanması uygulamalarına devam edilecek, mevcut aşımlar giderilinceye kadar yeni bir işlem yapılamayacak ve bu mahiyetteki vadesi gelen işlemler yenilenemeyecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.09.02.2020

6. Bu açıklamaya göre,
    TL kalmadı ama bana TL lazım bari eldeki hisselerimi satayım durumu olurmu acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu açıklamaya göre,
    TL kalmadı ama bana TL lazım bari eldeki hisselerimi satayım durumu olurmu acaba?
    Olabilir ya elindeki doları TL ye çevirecek yada hisse satıp TL geçecek.. Geçen seferde oldu böyle birşey sonuçlarını hatırlamıyorum grafikte karşılaştırma yapmak lazım zamansal.

8.  Alıntı Originally Posted by paracantası Yazıyı Oku
    Olabilir ya elindeki doları TL ye çevirecek yada hisse satıp TL geçecek.. Geçen seferde oldu böyle birşey sonuçlarını hatırlamıyorum grafikte karşılaştırma yapmak lazım zamansal.
    Geçen sefer dolar sert düşmüştü ama BİST ne oldu hatırlamıyorum.
    O zamanlar BİST umurumda değildi.

Sayfa 302/996 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •