EGM, sosyal medya hesabından döviz ile ilgili yanıltıcı, manipüle edici paylaşımlar yapan 271 hesaba yasal işlem başlattı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Alışverişe gittim.
Bu enflasyonu kimler hesaplayıp açıklıyorsa ;
Evrakta sahtecilik, halka yalan beyanda bulunma, fiyatları manupüle ederek halkı kin nefret ve düşmanlığa sevk etmekten yargılanmalı )))
Hakikaten bu yalanı mahkemeye taşıyacak, ( ispatı fiyatlara bakınca çok kolay) hukuktan anlayan bi babayiğit yokmu ?
Piyasanın içinde olan varmı bilmiyorum ama yabancı Türkiye’den mal almak İçin kuyrukta, yabancıya mal yetişmiyor, camdan, boyaya, demirden, parkeye, fayanstan, granite..inşaatçılar mal bulamıyor bulanda her bulduğunda zamlı alıyor…
Her şeyimiz ucuzladı, 10 sene öncenin gürcistanına döndük, sonumuz hayrola.
İhtacaata sınır getirilmezse her şey hem pahalanacak hem bulunmayacak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğinde, ekonominin rasyonellik kurallarını dikkate alarak, hattı değil, sathı gözeterek, yürüyüşünü sürdürmeye devam edecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri