Sayfa 302/1002 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    ben şu sürü halinde dolar yakanlar nerde merak ediyorum..ekranları başındamı yoksa piyasadan dolar toplamadamılar

Salakları halâ mevcut.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

EGM, sosyal medya hesabından döviz ile ilgili yanıltıcı, manipüle edici paylaşımlar yapan 271 hesaba yasal işlem başlattı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Alaman Markı'nın Tedavülden kalkıp Yuroya döndüğü yıl (2002) Alamanyada idim,3 ay orada kaldım ve döndüm..Türkiye'de yuronun nasıl bir banknot olduğunu ,benden gördü çokları..
    O zamanlar, Memleket sevgisi ,Yuro sevgisinden ağır geldi..
    İstanbul'a döndüğümü duyanlar '' Oğlum sen manyak mısın, İnsanlar Avrupa'ya/ Alamanyaya kaçmak için bin türlü yasadışı yol deniyor,Sen uçakla gitmişsin, uçakla geri geliyorsun" dediler..
    Şimdi,Aradan geçmiş 20 yıl ve Ekonomik, Sosyal, Hukuki, Sağlık olarak,Alamanyada yaşayanlar nerdeeee,Ben nerdeeeyim, Türkiye nerede..!?
    Pişmanlık duyuyor muyum.? Evet..!!
    Keske kalsaymissin. Neyse, her serde hayir var demislar Kar_Adam. Sise nasil tokmakladi sonunda ama?

4. Alışverişe gittim.
    Bu enflasyonu kimler hesaplayıp açıklıyorsa ;
    Evrakta sahtecilik, halka yalan beyanda bulunma, fiyatları manupüle ederek halkı kin nefret ve düşmanlığa sevk etmekten yargılanmalı )))
    Hakikaten bu yalanı mahkemeye taşıyacak, ( ispatı fiyatlara bakınca çok kolay) hukuktan anlayan bi babayiğit yokmu ?

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu : Türkiye’yi peşkeş cekiyorsun
    Piyasanın içinde olan varmı bilmiyorum ama yabancı Türkiye’den mal almak İçin kuyrukta, yabancıya mal yetişmiyor, camdan, boyaya, demirden, parkeye, fayanstan, granite..inşaatçılar mal bulamıyor bulanda her bulduğunda zamlı alıyor…
    Her şeyimiz ucuzladı, 10 sene öncenin gürcistanına döndük, sonumuz hayrola.
    İhtacaata sınır getirilmezse her şey hem pahalanacak hem bulunmayacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğinde, ekonominin rasyonellik kurallarını dikkate alarak, hattı değil, sathı gözeterek, yürüyüşünü sürdürmeye devam edecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 302/1002 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •