Sayfa 303/1000 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Bütün gün dışarıda idim. Duydum ki kardeşim Esad yuklenmeye başlanmış.
    Siyasal İslam bu ülkenin kanseridir. Devamlı poh yedirip niye yediğimizi anlatmaya çalışırlar. İşin kötü tarafı da hep başkalarınin yedirdigini söylerler. Hiç kendilerinde kabahat yoktur hiç özür dilemezler. "Ben yapmadım kedi yaptı"

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bütün gün dışarıda idim. Duydum ki kardeşim Esad yuklenmeye başlanmış.
    Siyasal İslam bu ülkenin kanseridir. Devamlı poh yedirip niye yediğimizi anlatmaya çalışırlar. İşin kötü tarafı da hep başkalarınin yedirdigini söylerler. Hiç kendilerinde kabahat yoktur hiç özür dilemezler. "Ben yapmadım kedi yaptı"

Yaşın müsaitse ,azgın laiklerin ,güç ellerine geçince ne kadar saldırgan,hırsız olduklarını hatırlarsın.2002 YILINA KADAR gelişmiş ÜLKE MİYDİK?

yaşını merak ettim..AKP yi savunmam ama işi başka yere götürme..10 ton lafım olur.

İşi İSLAMIN tamlamasına GETİRMEZSEN KİNİN SÖNMÜYOR MU?

AKP yi eleştir de mukadesata bulaşma.

3. Siyasal İslam dedim. Her ne kadar bu siyasal İslamcılar İslam'ın başına sonuna birşey getirilmez dense de kendileri çatır çatır bunu kullanıyorsa siyasal islamdir. Siyasal İslamcıların siyasal İslam yoktur demesi siyasal İslam'ın olmadığı anlamına gelmez. Mitinge kur an getiriliyorsa şehit cenazelerinde camilerde ve hayatın her köşesinde bunu sokuyorsun siyasette dibine kadar kullanıyorsan buna siyasal İslam denir. Başka ne denir bilmiyorum.
    Karşı görüş olarak azgın laiklik sahanedir süperdir diye bir kelam etmedim. Durum tespiti yaptım.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yaşın müsaitse ,azgın laiklerin ,güç ellerine geçince ne kadar saldırgan,hırsız olduklarını hatırlarsın.

İşi İSLAMIN tamlamasına GETİRMEZSEN KİNİN SÖNMÜYOR MU?

AKP yi eleştir de mukadesata bulaşma.

4. Gelebilir ama fake news da olabilir olmadık şeyler değiş eğer gerçekse akşam kararname gelir zaten
    Bundan kimse emin değil..Sadece söylenti..Eğer gerçekleşirse bankalara sert satış gelir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Siyasal İslam dedim. Her ne kadar bu siyasal İslamcılar İslam'ın başına sonuna birşey getirilmez dense de kendileri çatır çatır bunu kullanıyorsa siyasal islamdir. Siyasal İslamcıların siyasal İslam yoktur demesi siyasal İslam'ın olmadığı anlamına gelmez. Mitinge kurban getiriliyorsa şehit cenazelerinde camilerde ve hayatın her köşesinde bunu sokuyorsun siyasette dibine kadar kullanıyorsan buna siyasal İslam denir. Başka ne denir bilmiyorum

SİYASAL-SOSYAL-MAHREM VS...islam vardır..PEYGAMBER bizzatihi devlet başkanıdır ve siyasi bir yönü de vardır..

o başka...

Ama halkın dini değerlerini kullanarak kendi ikbal-gücünü inşa etmeye çalışana mesela ; münafık-fasık-riyakar denilir.

Veya modern tabirle ZÜBÜK.

6. O zaman zübuk doğru tanımsa onu diyeyim ama sanırım o da suç galiba artık. Yanlış hatırlamıyorsam birisine dava açıldı. Biraz tirstiriyor o kelimeyi kullanmak
    DSP'de, Sarıgül hareketinde ve AK Parti'de siyaset yaptıktan sonra CHP'ye geçen Durak Karabulut'a, CHP'li İlyas Güven Eroğlu'nun sitesinden "zübük" denilince ortalık karıştı. Psikolojisi bozulan Karabulut savcılığa suç duyurusunda bulundu
    SİYASAL-SOSYAL-MAHREM VS...islam vardır..PEYGAMBER bizzatihi devlet başkanıdır ve siyasi bir yönü de vardır..

o başka...

Ama halkın dini değerlerini kullanarak kendi ikbal-gücünü inşa etmeye çalışana mesela ; münafık-fasık-riyakar denilir.

Veya modern tabirle ZÜBÜK.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün de kasada eksilme devam 9377 ceton eksilmiş, ekim vadeyede 15745 yeni ceton atılmış, fark 6bin ceton KaraKemal abinin hesabına göre +13 oldu
    Bugün de kasada 23869 ceton eksilmiş, ekim vadeyede 1553 ceton atılmış KaraKemal abi ekime taşınmayan yüksek oranda ceton mevcut, birileri ekimde ben yokum demiş olabilir mi
    -9 oldu
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    O zaman zübuk doğru tanımsa onu diyeyim ama sanırım o da suç galiba artık. Yanlış hatırlamıyorsam birisine dava açıldı. Biraz tirstiriyor o kelimeyi kullanmak

Yok canım..Neden dava açılsın ki...ZÜBÜK bir filmdeki karakterdir..

Her şey hakaret içeriğine sokarsak konuşamayız.

NAPOLYON'' Bana tevili (yorumu) mümkün olmayan bir cümle söyleyin.Sizi o sözle yargılayıp kanunlara göre idama çarptırayım''

Yorumlarsak her şey ceza olur..Acayip bir memleketteyiz.

Sayfa 303/1000 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •