Sayfa 304/395 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354 ... SonSon
Arama sonucu : 3201 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Yıl sonu teslimat zor, diğer inşaatta uzun süredir duruyor, umarım bu fesih görüşmeleri yapılırken diğerinin ilerlemesi için anlaşmaya varılmıştır. Çatı üstü geslerin fazla üretimi artık devlet tarafından bedava alınacak, ne kadarını müsterilere sattığımızı mail ile sordum, umarım hepsini satıyoruzdur

2.  Alıntı Originally Posted by kazancli Yazıyı Oku
    Yıl sonu teslimat zor, diğer inşaatta uzun süredir duruyor, umarım bu fesih görüşmeleri yapılırken diğerinin ilerlemesi için anlaşmaya varılmıştır. Çatı üstü geslerin fazla üretimi artık devlet tarafından bedava alınacak, ne kadarını müsterilere sattığımızı mail ile sordum, umarım hepsini satıyoruzdur
    Şirket üretimin büyük bölümünü kiracılarına satıyor ,

çıkan yönetmelikte zaten şöyle bir madde var " tükettiğin kadarını satabilirsin ondan sonrasını bedelsiz vereceksin diyor. " Her bir deponun üretimi zaten sınırlı fazla etkisi olacağını düşünmüyorum

gelen mail cevabını paylaşırsanız memnun oluruz . SYG

3.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    Şirket üretimin büyük bölümünü kiracılarına satıyor ,

çıkan yönetmelikte zaten şöyle bir madde var " tükettiğin kadarını satabilirsin ondan sonrasını bedelsiz vereceksin diyor. " Her bir deponun üretimi zaten sınırlı fazla etkisi olacağını düşünmüyorum

gelen mail cevabını paylaşırsanız memnun oluruz . SYG
    bu yönetmeliğin tarih sayı ve numarasının verirmisiniz?

bana çok saçma geldi. bedava vereceksin ne demek ? ticaret kanununa gher şeye aykırı bu durum....

hadi biz neysede kalyon grup 1000 mwlik tesis kurdu elektriği bedavamı verecek? böyle saçma şey olmaz...
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    bu yönetmeliğin tarih sayı ve numarasının verirmisiniz?

bana çok saçma geldi. bedava vereceksin ne demek ? ticaret kanununa gher şeye aykırı bu durum....

hadi biz neysede kalyon grup 1000 mwlik tesis kurdu elektriği bedavamı verecek? böyle saçma şey olmaz...
    https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20220811-1.htm

5. Sevgili Dostum....

Bu yönetmelik lisanssız elektrik üreten aboneler ile ilgili. yani mesela meskenlerin üzerine kurulan küçük elektrik üretimleri için yapılan bir yönetmelik.

Bizle ilgisi yok

biz direkt satabiliyoruz
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by kazancli Yazıyı Oku
    Binaların dış cepheleri yapışmış , Umarım yıl sonuna ilk etap teslim olur. Şirket istese bu durumda bile daireleri satışa çıkarabilir ve satabilir. Tok satıcılar şuan .SYG

7. muhit, yeni 170 mn luk proje ve oto galerici - hepsini sat nakite çevir 1 milyar, KKM deki paralara hiç dokunma o da olur sana 800 milyon, eder sana 1 milyar 800. GAYRİMENKUL YENİLECEK EKSPERTİZLER 10 MİLYAR. Eder sana 11 milyar 800. borcu düş bakalım hemen. Kalır eline 10 milyar 250 Özkaynak. 1 e 1 fiyatladığı seneye ilk durak hisse başı 20 TL olur. Asıl bomba 2023 yılında olacak zaten orada özkaynakta 18-20 milyarları bulmak çok olası.

Hak ettiğimiz fiyatlara gelince, 5 liraya gelse de RYGYO alsak diyenlere, Twitterdaki teyze gibi, "SANA 5 LİRAYA BUNU BEDAVAYA VERİRLER BUNLARI DA HEDİYE EDERLER GARDAŞ" deriz.

8. Merhaba.Yeni çıkan yönetmelik bizi kesinlikle etkiliyor.Depolarin üzerine yapılan ges'ler lisanssız olarak kurulup tüketim fazlasını dağıtım şirketine satıyordu.Artik belirli bir miktardan fazlasını satamayacagiz.Yatirimci ilişkilerine sorduğunuz sorunun cevabı gelince buradan paylaşırsanız sevinirim.

Sayfa 304/395 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •