zaten alıntı yapmadın yas3gk
ama arkadaşlar bu arkadaş için söylemiyorum ama eline klavyeyi alan rambo gibi teröristler ile savaştığından söz ediyor
askerde herkes ramboydusa patetesleri kim soydu
zaten alıntı yapmadın yas3gk
ama arkadaşlar bu arkadaş için söylemiyorum ama eline klavyeyi alan rambo gibi teröristler ile savaştığından söz ediyor
askerde herkes ramboydusa patetesleri kim soydu
bir sey daha yazip brakirim.
benim cevremde yasayan bir alman bir gun evine davet etti.evinde DÜNYA KARDEŞLİK BÜTÜNLÜĞÜ KOZMOZ EVRENSEL BİRLEŞİM DERNEĞİ& DÜNYA KARDEŞLİK BİRLİĞİ MEVLANA YÜCE VAKFI nin kitaplarini gordum.bunlar her sene istanbula konferans duzenliyorlar buyuk hottelerde vs.bu dernegi merak eden acsin baksin ne olduklarini.ama kisaca sunu diyormus mevlana hazretleri.Islamiyet gerksiz bir dindir cunku Hz.Isa onun yerini dolduruyor gibi sacmaliklar.ben de tam olarak neydi unuttum.her neyse.
bu alman misyonerleri ki bunlar makedonyada ve diger balkan koylerine gidip misyonerlik yapiyorlar.incil dagitiyorlar vs.ordaki Türkler sartlar geregi fakir olduklari icn bunlari seciyorlar.biraz da daha yumusak huylular.ornegin bazi koylere giremezler cunku cikislari yarim yamalak olur.siz fakir kalmissiniz cunku dininiz yanlis.bakin avrupaya zenginlik var din degistirenlere de destek olmak istiyoruz gibi sozler ....
iste bu insanlar avrupada hayirci Türkler le birlesip bazilarinin da sadece adi Turkce neydugu belirsiz.ortak hayir kampanyasi duzenliyor.
simdi bu insanlar hayir diyorsa durup dusunmek gerekmez mi?
hala soruma cevap vermedin,lafları dolaştırıp duruyorsun....
Tartışma icin birşeyler için konuşma için önce biraz saygı lazım.. ama bazı arkadaşlar saygıyla ilgisi kalmamış.. yüzyüze bilmediğiniz sadece burada görüp yazdiginiz insanlara nekadar kolay bu lafları edebiliyorsunuz..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
kavga etmeyelim isterim, hepimiz aynı gemideyiz, merak eden herkes açsın okusun yeni anayasayı ve başkanlık sistemini
kamuoyunda yaratılmak istenen algı gibi baskıcı bir durum filan yok ortada, yok işte başkan bir işaretiyle dükkanları kapattırabilrimiş asar kesermiş filan asparagas öcü masalı bunlar
emeklilerle bugünlük bu kadar münakaşa yeter başım ağrıdı iyi günler diliyorum benim işim gücüm var
saygılar
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
kavga etmiyoruz.burda teroru savunanlara ne diyecegiz.elbette oldugunu.anlamadigim buna niye guceniyorlar.muhabbete bakarsaniz terorist demisim o da evet benim demis.![]()
Dükkanları kapattirabilir mi? Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile tek başına bunu yapmasına engel var mı?
Siyasi değil hukuki yorum yapalım lütfen.
Anayasa mahkemesine gidilebilir ama onun da çoğunluk üyesini o atıyor.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri