Sayfa 304/774 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    anaysa hükmünde bu değişiklikten sadece akparti yararlanacak dese dediğin doğru olur
    esas sorumu cevaplamamışsın
    olay parti olayı ise
    neden
    mhp evet diyor
    batı ve pkk hayır diyor
    burada ki mesele akp,chp ya da mhp meselesi değil partili cb. sistemi mi bu önemli,hangisinin kazanacağı da önemli değil tarafsız olması gereken cb.nin taraf olarak seçilmesidir,mhp ye gelince daha düne kadar meydanlar da başkanlık gelmesin diye feveran eden bahçeli ne oldu da birden çark etti,bunu kendisi kamu oyuna açıklamaz ise bilmemiz zor,tahminde de bulunamazsın,ama ben şunu biliyorum ki,seçmenine ''eşrafı mahlukatla''geziyorsun dedi ve cevabını da verdi bahçeli,peki yanındakileri hayvan yerine koyan birisi ne oldu da böyle birden çark etti,bunun cevabı da bahçeli de ve kendisi verecek,ülküdaşlarına bu kadar ağır ithamlarda bulunan birisi için neden evete yaklaştı...

2.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Pembe gözlükler dağıtılmaya devam ediliyor tüm hızıyla....
    Her kesimden oy toplayabilme uğruna tek tek bütün meslek grupları tatmin ediliyor....
    Bugünün şanslıları "güzellik uzmanları"
    Canlı yayında güzellik uzmanları ile ilgili kararname imzalıyor......
    Show'a devam...
    300.000 güzellik uzmanı varmış memlekette...
    300.000 oy daha tamam...

Hayret ...yeter artık yaaa...bunca zaman aklınız nereydi.....
    16 Nisan yaklaştıkca daha neler göreceğiz.....
    Vakıflar Gen.Müd. nün kiracılarına 16 Nisandan önce %40 indirim yapılma emri verildi !!!!!!!!!!!!!!

Dört gözle bekliyoruz .

Oyumuz tabiki HAYIR !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    burada ki mesele akp,chp ya da mhp meselesi değil partili cb. sistemi mi bu önemli,hangisinin kazanacağı da önemli değil tarafsız olması gereken cb.nin taraf olarak seçilmesidir,mhp ye gelince daha düne kadar meydanlar da başkanlık gelmesin diye feveran eden bahçeli ne oldu da birden çark etti,bunu kendisi kamu oyuna açıklamaz ise bilmemiz zor,tahminde de bulunamazsın,ama ben şunu biliyorum ki,seçmenine ''eşrafı mahlukatla''geziyorsun dedi ve cevabını da verdi bahçeli,peki yanındakileri hayvan yerine koyan birisi ne oldu da böyle birden çark etti,bunun cevabı da bahçeli de ve kendisi verecek,ülküdaşlarına bu kadar ağır ithamlarda bulunan birisi için neden evete yaklaştı...
    tamam mhp nin niye evet dediğine anlam verememişsin olabilir
    batı ve pkk yı
    unutmuşsun

seviyeyi düşürdüğün için alıntı yapmadım yas3gk
    neden o itler ve batı hayır diyor açıklamamışsın
    ayrıca ben hayır diyenlerin tamamı teröristtir asla demedim böyle bir cümlemi bulamazsınız
    pkk ile çatışmaya girmeyen bu forumda yok gibi hemen herkes forumda rambo gibi pkk ile çatışmasından söz ediyor
    inanmıyor değilim inanmak istiyorum ama konumuzla alakası yok
    pkk ile sadece hayırcılar yada evetçiler çatışmıyor çünkü

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    arkadaş kendini kasma ......

bunların maddelerle ilgili tek bir argümanı yoktur.

hiç bir soruya cevap veremezler .......

dönüp dönüp '' vayy sen pkk lımısın? , batının uşağımısın?'' teranelerini anlatırlar.

ben bunlarla dialoğa bile girmem.

onun için ,sen doğru bildiğini yaz, bunlarla dialoğa girme.

bunlar görevli .
    sende mi british

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    burada ki mesele akp,chp ya da mhp meselesi değil partili cb. sistemi mi bu önemli,hangisinin kazanacağı da önemli değil tarafsız olması gereken cb.nin taraf olarak seçilmesidir,
    sn.yas3gk

taraf olarak seçilecek cumhurbaşkanı artık başkan olacak, yani ardından gelecek tüm başkanlık seçimlerinde aynı abd başkanlık seçimlerinde olduğu gibi milletin arkasında durduğu partinin genel başkanı aynı zamanda başkan seçilecek.

yani halkın teveccüh göstereceği parti bayrağı alacak iyi olan kazanacak.

bunda bir tutarsızlık yokki ?

saygılar
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

7. arkadaşı sakinleştiriyorum RUMenigge .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    seviyeyi düşürdüğün için alıntı yapmadım yas3gk
    neden o itler ve batı hayır diyor açıklamamışsın
    ayrıca ben hayır diyenlerin tamamı teröristtir asla demedim böyle bir cümlemi bulamazsınız
    pkk ile çatışmaya girmeyen bu forumda yok gibi hemen herkes forumda rambo gibi pkk ile çatışmasından söz ediyor
    inanmıyor değilim inanmak istiyorum ama konumuzla alakası yok
    pkk ile sadece hayırcılar yada evetçiler çatışmıyor çünkü
    ne o,o itlere sövünce seviyemi düşmüş oluyor,belki siz demediniz ama sizden evet isteyenler tv ler de ,meydanlar da söylüyorlar,siz de evet dediğinize göre onaylamış olusunuz,yok ben onu onaylamadım gibi bir lüksünüz yok,sevabı da size,vebalı da size,soruma neden cevap vermediniz,siz onu söyleyin,rambo değilim emekli polis olduğumu da daha önce yazmıştım,inanıp inanmamak size kalmış,ama ben doğruyu söyledim,soruma cevap vermeseniz bir daha yazılarımı alıntı yapıp cevap vermeyin lütfen....

Sayfa 304/774 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •