Sayfa 306/1001 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. TTE ICIN XUTEK TAKIP EDİLMİYOR MU

RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Param yok kafam rahat

2.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    TTE ICIN XUTEK TAKIP EDİLMİYOR MU

RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    XTKJS takip ediliyor.

3. Bankalar sudan ucuz oldu.Bugün bankaları silkeleyip durdular

Garanti yılın en düşük seviyesine 90 krş yakında.Ufak ufak alayım dedim ne desem verdi adamlar

Teknoloji hisseleri kriz öncesini geçti katladı gidiyor.Bist 99 binde ama teknoloji 130 gibi.

Pahalı olanmı alınır, ucuz olanmı alınır
    Ucuz diye alıp aylarca sürünmek var.
    Pahalı olanı alıp çakılırsa bakakalmakta var.

Hisse fonlar için,
    Bankacılık fonları, bist 30 fonları, teknoloji fonları(TTE var zaten başkada yok), ortaya karışık yapan fonlar(bence bunlar daha başarılı) ABD hisse fonları(ABD endeksler düşüte fırsatmı var acaba) arasında dikkatli seçim yapmak lazım.

Yoksa en iyisi net %5 mevduatmı

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bankalar sudan ucuz oldu.Bugün bankaları silkeleyip durdular

Garanti yılın en düşük seviyesine 90 krş yakında.Ufak ufak alayım dedim ne desem verdi adamlar

Teknoloji hisseleri kriz öncesini geçti katladı gidiyor.Bist 99 binde ama teknoloji 130 gibi.

Hisse fonlar için,
    Bankacılık fonları, bist 30 fonları, teknoloji fonları(TTE var zaten başkada yok), ortaya karışık yapan fonlar(bence bunlar daha başarılı) ABD hisse fonları(ABD endeksler düşüte fırsatmı var acaba) arasında dikkatli seçim yapmak lazım.

9,5 mevduat 😆

5.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Ben basit demedim bilesik dedim bilesige bakiliyor
    Net bileği geldi

6.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    9,5 mevduat 😆
    9,5 kaldı mı üstad

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    fonlar vs diğer tüm enstrümanlar bana fazlasıyla riskli geliyor ha kazanan devam eder kazanmasına kardaysa devam edebilir ama yeni giriş için cesaret edemiyorum mevduat daha güvenli geliyor bir de ekonomi uğruna herkes önlemleri gevşetiyor bunun acısı da çıkabilir aldığımız riske değer bir artış olmayacağı kanaatindeyim.

YTD.
    hisse ve değişken fonlar riskli ben de aynı fikirdeyim zaten, onun için azar miktarda bulunduruyorum, bunların dışında az riskli ve mevduattan biraz daha iyi getirecek ne var diye bakınca kira ve özel borçlanma fonları olabilir diyorum ama bunlara da ne derece güvenilir emin değilim hele bu zamanda, borcunu ödeyemeyen şirket olur, iflas eden olur, olan bizim fonlara olur, bu sene fazla da riske girmemek en iyisi galiba.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bankalar sudan ucuz oldu.Bugün bankaları silkeleyip durdular

Hisse fonlar için,

Hocam TKF fon da iyidir, belirli bir endekse bağlı kalmadan pozisyon alıyorlar. TTE çok primlendiyse TKF daha makul gelir bana. MAC fonunu pek tercih etmiyorum çünkü aldıkları hisseler düşse de çok ısrarcı oluyorlar aynı hissede.

Sayfa 306/1001 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •