1. Hisse toplayacağım diyebilirler
O zaman yön belli.
2.Entegrasyon diyebilirler.
Buda bizim lehimize olur
yatırım tavsiyesi değildir!
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1. Hisse toplayacağım diyebilirler
O zaman yön belli.
2.Entegrasyon diyebilirler.
Buda bizim lehimize olur
yatırım tavsiyesi değildir!
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : abc; 26-07-2017 saat: 19:05.
rekabet kurumu izni geregi
“Rekabet Kurulu, 10 ilçede yatay yoğunlaşma vardı tahahüt verildi bu şubeler kapanacak
artık migros yönetimi atacagı adımları görelim
Ben olsam hissesi 2 elle sıkı sıkı tutardım
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye dusuyor
borsa ogrencisiyim ogreniyorum
Zaten 1.5 yili tamamladim bu hissede, sabirliyimdir ama nereye kadar sımsıkı tutalom diyorum[emoji4]
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimiz, 2018 yılında vadesi gelen*tahvillerin yeniden finansmanının yanı sıra önümüzdeki dönemdeki yeni*ihtiyaçlarının da finansmanı amacıyla çeşitli uzun vadeli borçlanma araçlarının*kullanılması konusunu değerlendirmektedir.
**
Bu kapsamda, Coca-Cola İçecek A.Ş. Yönetim*Kurulu, 26 Temmuz 2017 tarihinde alınan karar ile çeşitli tertip ve vadelerde*toplamda 1.000.000.000 ABD Doları (Bir Milyar Amerikan Doları) veya muadili*yabancı para veya muadili Türk Lirası tutarına kadar, şartları ihraç*tarihindeki piyasa koşullarına göre belirlenmek ve Sermaye Piyasa Kurulu'nun*onay tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde ihraç edilmek üzere, yurt dışında*tahvil ihraç edilebilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulması*da dâhil gerekli çalışmaların yapılması için yönetimi yetkilendirmiştir.
**
Coca-Cola 1 milyar dolar borç için tahvili başvurusunda bulunuyor hemde çağrı biter bitmez aynı dakika, gelin bunu yorumlayalım
Yer İmleri