Sayfa 308/1032 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by sertan29 Yazıyı Oku
    Erdoğan gelemezse bu banka 2000 yılına döner hayır gelmez bundan, referans 80 yaşında bankanın 2000 yılına kadar ve 2001 den önce ki durumunu çok iyi inceleyin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    TH'a verip veristirmekle vakit harcayacagina, incelemissen sen koy da biz de ogrenelim.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    SPK nin kurallarina aykiri degilmi bu? Resmen suc islemek bu
    ciddi misiniz?
    neyi nasıl ispatlayacaksın.
    rating kuruluşlarının kararlarının bir iki gün önceden haber alınıp borsada ona göre pozisyon alındığı kabak gibi görülüyor.
    Bu da aynı şey, ABD'de bir kurum başka bir kuruluşa el altından bilgi verecek, o da ona göre iş yapacak. Bizim spk ne bilecek ne olduğunu, yurtdışında olan olaylar bunlar, sorsan adam canım istedi aldım/sattım der geçer.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Secimlerden sonra bekleniyor artik. Kimse bilmiyor tabi ki ne zaman olacagini. Tahminim fazla surmez.
    Bence papaz davası da beklenecek mutlaka, 18 temmuzdu yanlış hatırlamıyorsam, adamlar atillaya güzellik yaptı şimdi bizden adım bekliyor.. Benim tahminim papaz beraat ya da küçük bir ceza alırsa güzel bir ofac kararı da hemen açıklanır, papaza gömersek ofac da bize gömer, dava ertelenirse bizim ceza da bekletilir aceleleri mi var?

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Secimlerden sonra bekleniyor artik. Kimse bilmiyor tabi ki ne zaman olacagini. Tahminim fazla surmez.

Alenichev arkadasimizdan alintidir:

Benim öngörülerim de benzer, ama 3. ve 4. senaryo aynı derecede olumsuz farkı yok, çok büyük olasılıkla seçim tekrarı gerekir. Bu senaryolar çıkarsa haftaya tuzak olarak minik bir bahar havası esebilir önden ve ben bunu değerlendirip kol keserim.

Birinci senaryoda da Erdoğan açıkça faiz ve dövize savaş açacağını açıkladı, başarırsa para borsaya gider ancak ben daha piyasayla savaşıp da kazanan siyasetçi görmedim. Kısaca piyasa karışır, bankalara da baskı olacaktır ve banka hisselerinin gelecek performansı etkilenir.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Benim öngörülerim de benzer, ama 3. ve 4. senaryo aynı derecede olumsuz farkı yok, çok büyük olasılıkla seçim tekrarı gerekir. Bu senaryolar çıkarsa haftaya tuzak olarak minik bir bahar havası esebilir önden ve ben bunu değerlendirip kol keserim.

Birinci senaryoda da Erdoğan açıkça faiz ve dövize savaş açacağını açıkladı, başarırsa para borsaya gider ancak ben daha piyasayla savaşıp da kazanan siyasetçi görmedim. Kısaca piyasa karışır, bankalara da baskı olacaktır ve banka hisselerinin gelecek performansı etkilenir.
    Secim sonuclari ile ilgili tutarli tahminler var mi peki? Hangi olasilik baskin?

6. Bence papaz davası da beklenecek mutlaka,
    Her ne kadar basına fazla yansımıyor ve yansıyan kısmında da "eften püften bir mevzu" gibi gösterilmeye çalışılıyorsa da; bu dava Erdoğan'ın deyimiyle "verin papazı alın papazı" derecesinde hatta belki de daha önemli bir dava...İstanbul'daki Metin Topuz konusuyla da birebir bağlantılı...Biraz daha geniş açılı, jeoekonomik konjonktürle alakalı yürütülüyor bu süreç sanki...Rusya, İran, AB ilişkileri felan...En az 10 istihbarat örgütünün adı geçiyor netekim...Yani anlayacağınız, HALKB konusu bunun yanında çerez...Zaten bir mevzu ne kadar basında konu edilmiyorsa o derece önemlidir bunu unutmamak lazım...

Adam, ABD & TR ilişkilerini kopma noktasına getirdi, defalarca vize vs ile binlerce insan mağdur oldu hastalar tedaviye bile gidemedi ama şimdilerde kimse konuşmuyor ?...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Papaz konusunda ben de yetkisiz gibi bankadan ziyade, daha buyuk hedeflere odaklanildigini dusunuyorum.

Seans arasi.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Secim sonuclari ile ilgili tutarli tahminler var mi peki? Hangi olasilik baskin?
    Anket sonuçlarını görmüşsünüzdür; çoğunda cumhur ittifakı ve Erdoğan görünüyor ama büyük fark yok sürpriz ihtimali de var.
    Borsada belirgin bir hareket olmadı son günlerde, bu seviyede karşılıyoruz seçimi.
    Pazar gecesi/pazartesi sabahı değerlendiririz sonuçların olası etkilerini zaten..
    Benim şahsi tahminlerim de tutmuyor bu konuda, ben mühendis kafasıyla tahmin yapıyorum ama siyaset/toplumbilim farklı işliyor.
    En son seçim öncesi (2015) haftası riske girip tahminime göre pozisyon almıştım tutmadı, aylarca sürdü zararımı kapatabilmem.
    Bu sefer zaten halkbanka gömülüyüm, fazladan pozisyon açacak gücüm de isteğim de yok. Bekleyip göreceğim.
    Her şekilde haftaya artık bir tarafa kırılırız diye düşünüyorum. Bunun için varant veya viopta yön farketmeden sadece oynaklık üzerine strandle/straddle denen türden pozisyon almayı düşündüm ama onu bile alacak risk iştahım yok bugün.
    Haftaya hayrola bakalım..
    Hem ülkemiz hem hissemiz için..

Sayfa 308/1032 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •