Toplantı olacak dendi, 1000 den fazla katılımcı olacakmış. Bakan Albayrak veya TCMB dendi ama kaçırdım.
Toplantı olacak dendi, 1000 den fazla katılımcı olacakmış. Bakan Albayrak veya TCMB dendi ama kaçırdım.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
formül vs işin yoksa sadece data donmasın diyorsan İdeal derim (kod yazmayı biliyorsan banko ideal derim matriks IQ da olur)
2013 ten beri ideal kullanıyorum. daha önce diğerlerinin hepsini kullandım.
ideal = Euroline (eski)
ideal bilgisayarda kaç çekirdek varsa kendini çekirdeklere dağıtır donmaz.
aylık belli komisyon karşılığı tüm kurumlar her datayı verir.
Bear_Bull
@BearBull26
Bear_Bull
@BearBull26
Bear_Bull
@BearBull26
Gündem
Dr. Ramazan Kurtoğlu'ndan canlı yayında çok konuşulacak sözler: Sürpriz suikastler olacak
Doktor Ramazan Kurtoğlu, koronavirüs sonrası yeni dünya düzenine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurtuoğlu, koronavirüs salgını sonrası ABD başta ölmek üzere dünyada suikastlerin meydana geleceğini öne sürdü.
Ekonomist ve akademisyen Dr. Ramazan Kurtoğlu, dünyayı etkisi alan koronavirüs salgını sonrası bazı şeylerin eskisi gibi olmayacağını söyledi.
Dr. Ramazan Kurtoğlu, Bakış Açısı programında, koronavirüs sonrası ekonomi düzeninin değişeceğini ve bundan en çok etkilenen ülkenin ABD olacağını söyledi.
Kurtoğlu, ekonomik sistemin değişmesi sonrası ABD ve dünyada sürpriz suikastlerin olacağını söyleyerek, "Bir şeyler hazır hazır, adım adım geliyor. Dünya ekonomik federasyona doğru gidiyor. Eğer küreselciler kazanırsa başka olacak. Pentagon önderliğinde ulus devletleri kazanırsa başka olacak. Dünyada bazı merkez bankaları ortak operasyona başlıyor. ABD, salgından Çin'i sorumlu tutacak. Çin'e olan borçlarımı ödemeyecek. ABD'de yaşayan Museviler, paralarını ülkeden çıkarmaya başladı. ABD konsalidasyona gidecek. Sürpriz suikastler geliyor. Dünya ve ABD'de suikastler olacak. ABD bankerlerinin üzerine çökecekler. Birleşmiş Milletler çöpe gidecek. ABD'yi kurtarma çabasına girecek. Pentagon ve Trump kazanırsa Türkiye'nin kapısını çalmalarını bekliyorum. Bu durum Türkiye için iyi olacak" dedi.
https://www.yeniakit.com.tr/haber/dr...k-1218843.html
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
Sanki erken seçim olacak gibi. Ekonomi soğukken dolar enfilasyon faizi tutabiliyor. Corono sonrası bunlar dizginlemek Zor gibi. Altı üstü hafta sonu sokağa çıkma yasağı var konuşmanin yarısı CHP ile alakalı. Soylu da ortada yok oda muhtemelen İstanbul daki gibi bir kaza olmadan seçimi kazanmak için gerekli tedbirleri almaya çalışıyor gibi geldi. YSK üyeler tamamına yakını yeni atanan biatci. %60 üstü alamadan muhalefet de kazanamaz. İmzasız mühürsüz oylar ile bu işi dengeler bıçak sırtı giderse. Rakip olarak İmamoğlunu istiyor gibi. Mansur Yavaş ve diğer parti liderlerinin ismini ağzına almıyor. 2023 de aday olamıyor. Bu süreci 2023 yakınında ekonomik ve siyasi olarak tutamaz. Kuluçka aşamasında erken genel seçim beklentim var zamanı Kasım gibi olur.
bu ideal, matrıks, oyununa yardımcı olması açısından çokmu gerekli? merak ettim. bana normal bir program yetiyorda...
Yer İmleri