Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Hocam,
Sizin nerede yasadiginizi ciddenc ok merak etmeye basladim simdi. Biz kendimiz kestiriyoruz, bana ugrayin. Bir prime Angus beef steak yapayim size. Gercek mi, sahte mi gorursunuz o zaman. Poundu da 3.5$ in altina geliyor her turlu. Gecen TR den bir doktor arkadas geldi, 85 TL veriyorlarmis Acibadem'de kilosuna. Parayi veren onlar, ama benim icime oturdu inanin.....
Siz Waltmart'tan falan mi aliyorsunuz eti???
asla dönemeyecek..
15 temmuz gecesi darbeyi bunların yaptığı belli olana kadar bizim liselilerin whatsapp grubu kıpır kıpırdı, hadi inşallah- acaba' falan diye, lakin operasyonun bu soytarının müritleri tarafından icra edildiği belli olunca herşeyin tadı kaçtı, bir suskunluk çöktü gruba aniden.. o muazzam tayyip nefreti bile bizim çocuklar için bu soytarıdan yana çıkmak için yeterli olamadı..
aşağıdaki imzasız bilgi notu, genelkurmay personel daire başkanı fetöcü m.partigöç'ün ofisinde bulundu, üstünde genelkurmay başkanının- 'araştırın bunu' yazılı ıslak imzalı notu bulunuyor, tarih 2014 sonbahar ..
![]()
mesela şu fetöcü freesky gelip bu forumda ne yapıyor ?? genelin tepkisini uyandıran ahmet'e saldırıyor, genelin sempatisini çekmeye çalışıyor- max saldıran kimliğiyle..
ahmet kim ? samimi bir üslupla yazarak, abd'deki hayatı sevmeyen- keşke memleketimde olsam diyen, memleketin olumlu/ abd'nin olumsuz yönlerini görmeye programlanmış ve bir petrol şirketinde yönetici seviyesinde iyi maaş kazanarak abd'de yaşayan samimi bir arkadaş..
freesky kim ? bir fetöcü.. yazdığı hiç bir cümlede herhangi bir samimiyet arayamayacak olduğun bir mürit..
Ahmetg bu haber sana gelsin
https://m.dunya.com/kose-yazisi/gurb...-satisi/376440
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri