Sayfa 308/587 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon
Arama sonucu : 4689 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Acaba varlık fonu bankalara borcunu ödedimi.yanlış hatırlamıyorsam 1,27 dolardan hisselerini almıştı. Halka arz edip borcu kapatacaktı. Halka arz olsa bu şartlarda kimse böyle arpalıktan tek lot almaz.yabancıda lisansı imtiyazı ,5 g si olmayan , yandaş medyayı reklamlarla fonlayan , karını bağışlayıp borç alan şirkete ortak olmaz. Daha genel kurulu bile yapılamıyor aylardır. Mahvettiler darpane gibi şirketi.
    Bide bunlar yetmiyormuş gibi borsadada ykredi robotuna yem ediyorlar. Sadece dün 20 milyon lot işlemi bu yk tek başına yaptı.hertürlü gebertmek için kağıdı ellerinden geleni yapıyorlar.bu şirket özelde olsa şuan 10-15 dolardan işlem görürdü.
    Yine sinirlendim. Sinirlendikçe hisse topluyorum.
    Tek lot alsat yapmadım.kuruş yedirmedim yapıkrediye....

2.  Alıntı Originally Posted by oxsion Yazıyı Oku
    yakında başka bir şey dileyeceğim..
    Tavan olsa da versem dileği fena değil mesela. İmkansız olanı istemek lazım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Dünden bu yana bir taban kadar düştü, mortingen...

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Dünden bu yana bir taban kadar düştü, mortingen...
    Artık fiyatada pek bakmıyorum. Önceden 40-50 olan en düşük satış fiyatlarımı 80-100 e çıkardım. Hurda arabalara virane evlere sahipleri heray nasıl zam yapıyorlarsa bende hisselerime heray zam yapıyorum.günü gelene kadar toplarım. Şimdi 70 cente yüzüne bakmayanlar 4-5 dolar olunca gelir kapışırlar. Ykredide kendi kendine alsın satsın. Benden kuruş kazanamayacak. Toplaya toplaya 510 bin lotu geçmiş bulunuyorum. Spek ağzını açsında beklesin düşer diye. Onun ağzına anca b.k düşer .. bekle bekle d.yyus..🤭🤭🤭

5. Ykredi ve bankoftaki işlemler hep şüpeli. Tahtayı bunlar yönetiyor. Önce üstten milyonlarca lotu gelene geçene veriyorlar. Dülürebildikleri kadar düşürüyorlar.sonla alttan toplayıp yerine koyuyorlar. Zaten bunlar sizin gibi komisyonda ödemiyor. Yüzde bir bile kazansalar müthiş para. Bu kağıtta bunlara para kaptıran aptaldır. Alsattan para alan şans esri alır burada. Bunların kazancı hep garanti. Tahta tamamen sahipli bunu bilin ona göre hareket edin...günlük 10 milyon satan yk yine 10 milyon alım yapıyor. Aylardır düzen böyle. Alsat deneyenler bilin ki tahtayı iki dakkada tavanada tabanada götürürler...

6.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Artık fiyatada pek bakmıyorum. Önceden 40-50 olan en düşük satış fiyatlarımı 80-100 e çıkardım. Hurda arabalara virane evlere sahipleri heray nasıl zam yapıyorlarsa bende hisselerime heray zam yapıyorum.günü gelene kadar toplarım. Şimdi 70 cente yüzüne bakmayanlar 4-5 dolar olunca gelir kapışırlar. Ykredide kendi kendine alsın satsın. Benden kuruş kazanamayacak. Toplaya toplaya 510 bin lotu geçmiş bulunuyorum. Spek ağzını açsında beklesin düşer diye. Onun ağzına anca b.k düşer .. bekle bekle d.yyus..ğŸ¤*ğŸ¤*ğŸ¤*
    Hem büyük hem de küçük yatırımcılardan çok sayıda al-satçı var bu tahtada, Yapı Kredi onlardan biri ve de tahtanın horozluğunu yapıyor aynı zamanda.
    Bilanço sağlam gelsin, malum beklentiler de var zaten, haber geldiğinde malda olmayan al-sat tayfası arkasından bakar.

7.  Alıntı Originally Posted by oxsion Yazıyı Oku
    endekste kanal içinde düzeltsin yete.. tabi bence..

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tavan olsa da versem dileği fena değil mesela. İmkansız olanı istemek lazım.
    hocam endeks biraz daha satış yer kanal dibi gibi.. ondan sonra yapacağım dileğimi..
    Baba yorgun evlat, fazla bıdı bıdı yapma...!!!

8. bu da tekrar toplama yerlerine geldi zaten.. tabi bence..
    Baba yorgun evlat, fazla bıdı bıdı yapma...!!!

Sayfa 308/587 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •