Akıl var mantık var bu güne kadar hükümet tarafından borsa mağdurları için hangi olumlu adım atıldı ve mağduriyetlerimiz giderildi ben bilmiyorum siz biliyorsanız onuda bilmem..2006 yılında Ünal Tarım'daki yolsuzlukları gördüm istanbul şişli cumhuriyet başsavcılığına şikayet dilekçesi verdim bana gelen cevabi yazıda öyle bir anormalliğin olmadığını yazdılar peki sonra ne oldu şirketin içini boşaltılar spk araştırdı o zamana göre 8.5 milyon dolar usülsüzlük tespit edildi spk Latif ve babası Yaşar Ünal'ı mahkemeye verdi haklarında dava açıldı ne oldu sonuç kocaman bir hiç..Adamlar şirketin ismini değiştirip yoluna devam ediyor arkasında binlerce mağdur bırakarak hemde dürüst bir adammış gibi istanbul yaş sebze kuru meyve ihracatçılar birliği genel başkanı olarak keyfine bakıyor yakasına yapışan varmı yok..Çavuşoğulları da aynı ahlaksız işadamlarından daha sayacak örnekler var ama boş yazıp boş konuşuyoruz işte bizi dinleyen anlayanmı var sanki..Ama ben devlet başkanı seçilirsem şayet Kanuni Sultan Süleyman gibi olacağım yolsuzluk,hırsızlık,dolandırıcılı,hayasızlık,vatan hainliği yapanların,vergi kaçıranların,zalimlerin,zulüm edenlerin vb..savunmalarını dinlememe gerek yok alın kellelerini diyeceğim bak bir daha devletin izni olmadan sinek uçabiliyormuÇavuşoğlu Ali'yide Sümbül Ağaya dövdüreceğim zevk için..
Sevaptır..
Yer İmleri