Sayfa 31/147 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1173 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-3

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İkinci konu yükselen enflasyon döneminde hangi şirketler ön plana çıkar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Merak ettiğim bir konu üstadım ,forumda ve borsa da yeniyim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Rotschilds zaten bu işlerin kurdu imiş.
    Benim tuhafıma giden Newton gibi bir dahinin köle ticaretine para yatırması.
    Demek ki konu para olunca etik,ahlak vs. ikinci plana atılıyormuş.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    Tarihi o zamanın şartları ile değerlendirmek gerekiyor. Bunun yazıldığı zamanda kölelik vardı.

Bildiride şu sözler yer almaktadır:"Bütün insanların eşit yaratıldıklarına; yaratıcıları tarafından onlara hayat, özgürlük ve mutluluğu arama hakkı gibi geri alınamaz bazı haklar verildiğine inanıyoruz".

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Amer...zlık_Bildirisi

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by ceteris Yazıyı Oku
    Merak ettiğim bir konu üstadım ,forumda ve borsa da yeniyim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
    Bende bilmiyorum. Ondan sordum eskiden olsa ham madde üreticisi diye soda derdim. Elimizden aldılar onu kopardılar bizden

O egeli ben değilim

5. yüksek seyreden enflasyon dönemlerinde büyüme hisselerinin negatif etkilenmesi beklenir. Mal ve hizmetlerde artan maliyetler, paranın satın alma gücünün düşmesi ile beraber tüketimi azalabilir. Fakat hiperenflasyon döneminin içine girildiyse kişiler güncel fiyatları geçmiş fiyatlar ile karşılaştırarak ve enflasyonun daha da artacağı beklentisi ile tüketime dönebilir. Hükümetlerin uygulayacağı bir takım maliye politikaları sayesinde(ötv,kdv indirimleri vs.) ( beyaz eşya,otomotiv,elektronik vs) tüketim arttırılabilir.

6. Saçma sapan fiyatlamalar var. Bunlardan iyi para kazanan ky illaki olmuştur öte yandan sert bir düşüşte o saçma fiyatlar belki bir daha hiç görülmeyecek.milletin elinde kalabilir bazı kağıtlar.

Bense alkim ve deva'ları satıp. Alka ve vesbe'ye döndüm.

Kârı arttıkça temettüleri artmış kağıtlar.

Deva'yi hiç satmak istemiyordum ama kârdan yüzde 15 imtiyazlı pay canımı çok sıkınca sat gitsin dedim. Yoksa karlılık müthiş.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Şimdi bu dövizler kredi olarak dağıtılmadı mı ?. Peki bozdurulursa yerine ne konacak ?

O egeli ben değilim

Sayfa 31/147 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •