Originally Posted by
CahilCuhela
Önceden bir grafik paylaşmıştım. Grafik benzerliğinde alt trend fiyatı tutamadı ama bu kanser daralan üçgeni yaptıkları başka zamanlarda ema200 altında 2 gün geçtikten sonra, daralan üçgenin sonuna doğru fiyat yukarı gelmiş. Zaten grafiğin 1'e 1 aynı olmasını beklemiyordum. Bence üstteki düşen trendin üstünde kapanış olduktan sonra ufak bir pullback olacak ve bu pullback bir kaç gün sürebilir. (Bu hareketin benzerini yaptıkları yerler var)
Bunlar olduktan sonra aşağı ihtimal bence oldukça azalacaktır. Sonrasında tüm zamanların yüksegini geçersek tamamen rahatlarım.
Belki de Cauti abinin dediği gibi amuda kalkmış [emoji217] arıyorumdur

)
Bu hareketlerin olacağını tahmin etmeme rağmen yapılan harekete o kadar sinirlendim ki anlatamam. 3-4 kere monitöre yumruk atmamak için kendimi zor tuttum. Bir kere bilgisayara patlattım mavi ekran verdi de bi şey olmadı Allah'tan
Saygılar
Mi 9T cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın forumdaşım bir çok arkadaş gibi ben de altını göz hapsinde tutuyorum. Devrim Bey'in Nasrullah Bey'le yaptığı videolardan öğrenebildiğim kadarıyla enflasyonun artmasına rağmen faizlerin artmaması nedeniyle bir talep oluşacağı düşünülüyor. ancak bu yatırım işi bir moda gibi bir şeye döndü her hafta bir furya çıkıyor coinler bol para döneminde ciddi popülarite kazandı mesela. biz de altıncılar olarak sıramızı bekliyoruz
Aslında ben temettü kupon ödemesi gibi yıllık düzenli bir getiri aradığımdan altında çok bir yatırımımız olmadı. bir tek bes hesabında birikimin yarısını gram altına yarısını abd hisselerine koymuştum. onun dışında al-sat yaptığım küçük bir tutar vardı ama ons bugün de beni yanılttı. ne olur ne olmaz teknik bir dayanak olsun diye 4 saatlik grafikte rsi+ indikatörüne bakıyordum. bulut kırmızı renge döndüğünde sattım sonra tabi arttı sağ olsun
mart ayından gelen destek, direnç gibi çalışmaya başladı galiba, o güzel destekler o güzel atlara binip gitmiş oldu
takipteyiz bakalım inşallah tüm arkadaşlara kendi planları doğrultusunda güzel bir kazanç olur saygılar iyi günler dilerim
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri