Sayfa 310/996 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Cafeylen Viop topiginede atın bu gönderiyi, ne yahu bu gizlemiyorlarsa Irani bile dörde katlamışız!
    Siz asıl yakında tanı kitleri üniversitelere ve araştırma hastanelerine dağıtılınca görün tsunamiyi.Bu forumdaki tüm forumdaşları arkadaşım kabul ediyorum.Aklı olan acil durum dışında evden çıkmasın.Bu hastalık çok insafsız kolay bulaşıyor,mortalitesi çok yüksek ve neticede son döneminde boğulma hisssi yaşanarak ölünüyor.Acilen benim aklıma göre çinin yaptıkları yapılmalı.Sokağa çıkma yasağı falan acilen ilan edilmeli,yoksa italyaya dönmemiz işten bile değil.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Siz asıl yakında tanı kitleri üniversitelere ve araştırma hastanelerine dağıtılınca görün tsunamiyi.Bu forumdaki tüm forumdaşları arkadaşım kabul ediyorum.Aklı olan acil durum dışında evden çıkmasın.Bu hastalık çok insafsız kolay bulaşıyor,mortalitesi çok yüksek ve neticede son döneminde boğulma hisssi yaşanarak ölünüyor.Acilen benim aklıma göre çinin yaptıkları yapılmalı.Sokağa çıkma yasağı falan acilen ilan edilmeli,yoksa italyaya dönmemiz işten bile değil.
    Tetanos a benziyo
    Son hamlede yutkunup nefes alma kasini kitlemesi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla sanal manal buradakilerin hepsini arkadaşım kabul ediyorum.Konuyla ilgili daha evvel uyarılarda bulunmuştum.Gördüğünüz gibi haklı çıktım.Bize bulaşmaz türk geni şu bu safsatalarından acil moduna geçtik.Bizde halk cahil ,gençler bu işin boyutunu anlıyamıyor taşıyıcı oluyorlar.Bu iş çok kötü herkese aman ha diyorum.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    O simdi olecek olanlari tesbit ediyor.
    Benim Coronaya karşı ilaç kullandığımı biliyor, esas o kollasın totoyu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Oysa sen demistin, hepiniz oleceniz diye, okumadi herhalde.

Profesör Rault, deneysel tedaviyi kabul eden 24 hasta üzerinde klorokin ilacını kullanarak uyguladıkları tedavi sonucunda 6 gün içerisinde yüzde 75'inin virüsten kurtulduğunu bildirdi. Aynı sonuçlar Avustralya ve Hindistan'dan da gelmişti.

Turp dedi bunu, ama başkası da teyit edince, hadi hayırlısı demem lâzım, umarım etkili olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Reha hocam bu iş biterse ve yırtarsak senin memleketine geleceğim. Eğer kabul edersen bir rakını içeceğim.Bu ara aman ha bu işi şakaya alma.

Klorakin dediğin sıtma ilacı her eczanede var.İşe yararsa zaten herkes kolayca kullanabilir.Ben eminim bizim hastalarda kullanmayı kabul eder.O klorakin işine ben pek akıl erdiremedim.Yeni bir ilaç değil ki.

Sayfa 310/996 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •