Sayfa 310/359 İlkİlk ... 210260300308309310311312320 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Yeni geline de tecavüz ettiler
    bakire diye yutturmak bir yere kadar....hektas ta yaptigini yapiyor patron....18 panginottan bi gurus fazla virmem....ETMEZ....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

BUGUN SON GUN....pazartesi kesin yuzde 5 eksi....ve SELLELE....

bugun 9050 yi....oper ve kapar....pazartesi....8800 acar ve gocer....SISTEMIK KRIZ YERI....AYARLANDI.

yol temiz....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BUGUN SON GUN....pazartesi kesin yuzde 5 eksi....ve SELLELE....

bugun 9050 yi....oper ve kapar....pazartesi....8800 acar ve gocer....SISTEMIK KRIZ YERI....AYARLANDI.

yol temiz....
    guzubaba,
    busefer bahanesi ne olur, haftasonu için savaşın gidilatında olumsuz birşey mi bekliyorsun yoksa sadece bizi ilgilendirecek yere bir olumsuzluk mu? yani bütün dünya mı düşer biz özel mi ? kesin %5 düşer dediğin için sordum

selamlar

Alıntı Originally Posted by Tenessih Yazıyı Oku
    guzubaba,
    busefer bahanesi ne olur, haftasonu için savaşın gidilatında olumsuz birşey mi bekliyorsun yoksa sadece bizi ilgilendirecek yere bir olumsuzluk mu? yani bütün dünya mı düşer biz özel mi ? kesin %5 düşer dediğin için sordum

selamlar

KUZU KURALI....BORSADA BI CEYREK UC AYDIR....UC AYDIR....9000 ILA 9700 ARASINDAYIZ...

boyle oldumu.....

KUZU ORTA VADE KURALI...."BUNA CAN MI DAYANIR"....devreye girer....SELLELE VEYA RALLY....SELLELE yi sectim.

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bakire diye yutturmak bir yere kadar....hektas ta yaptigini yapiyor patron....18 panginottan bi gurus fazla virmem....ETMEZ....
    aldılar yine

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    60 tl de sen 300 masalları okurken satarız sana ? Anlaştık mı ? Bak bunu kimse kimseye yapmaz 1 e 5 kar ? Ne diyorsun ?

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    KUZU KURALI....BORSADA BI CEYREK UC AYDIR....UC AYDIR....9000 ILA 9700 ARASINDAYIZ...

boyle oldumu.....

KUZU ORTA VADE KURALI...."BUNA CAN MI DAYANIR"....devreye girer....SELLELE VEYA RALLY....SELLELE yi sectim.

25senedir, önünde iki yol olunca shortu seçiyosun

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    60 tl de sen 300 masalları okurken satarız sana ? Anlaştık mı ? Bak bunu kimse kimseye yapmaz 1 e 5 kar ? Ne diyorsun ?
    guzeldi bitanem....

INSALLAH....ben almis olanlara satmayin diyorum....18 tl den ben alirkende satmayin....kaart en az 300 E gidecek...onumuzdeki 5 yilda....

Sayfa 310/359 İlkİlk ... 210260300308309310311312320 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •